haklı olduğumu düşünüyorum , sizce...

evet canım biliyorum.birazdan dıaşrı çıkıp canımın isteiği herşeyi alacam.yok bi evimiz olsun para biriktirelim ilerde çocuk olduğunda ona bizden bişey kalsın diye düşüyordum.şimdi gidip istediğimi alacam.sonrası Allah kerim belki bi arabda ben alırım sırnaşık şey ne dersiniz kızlar.

Ben de katılıyorum...
Haklısınız ama çok da büyütmeyin, biraz burnunu sürtün...

canım ıpler senın elınde
artık bırıkımlerını sahsı olarak yaparsın bu da esıne ders olur

ayrıca esıne kızıp har vurup harman savurma
pıreye kızıp yorgan yakma mısalı
sahsın adına meblagını kımselere bıldırmeden ayrı bırıkımler yap
sorarsa da o tren senın ıstasyondan coktan gectı bosuna bekleme dersın

yok kızlar bu ay yapacam bunu anlasınki ben ciddiyim .baktım ders almıyor hala nasılsa ceyda halleder diyor faturaları kirayı bilinçli aksatıyor gidip kredi çekip aileme bedne hediye oalrak para yada araba vericem.

sonuna kadar haklısınız ve verdiigniz kararın bence arkasında durun taviz vermeyin.

Yeni nesil erkek diyorum ben böylelerine kadının çalışıp kazandığı paraya kendi kazançları gibi yön verme hakkını kendilerinde görebiliyorlar,ne yazık ki bunu sadece sen yaşamıyorsun canım bir çok çalışan kadın bunu yaşıyor...

Heyt be sopakuzuli kim tutar seni.....

Helal olsun kız sana böyle kadınları okudukça gördükçe nasıl mutlu oluyorum bilemezsin. En güzelini yapmış ve en doğru kararı vermişsin. Sakın eşine teslim olma, ona kanma ve KARARINDAN ASLA DÖNME.

Ben senin yerinde olsam ortak hesapta para kaldıysa onu kendi hesabıma aktarır bundan sonraki birikimlerimide kendi hesabımda yaparım. Kimse kimsenin alın terini kocası dahi olsa sormadan onay almadan bir başkasına HEDİYE EDEMEZ. Kaldıki 3.000 tl lik araba parası hediyesimi olur Allahaşkına yaa.

sorma ya eleştirdiğim olay geldi başıma çıldırdım zaten.ortak hesap çoktan yalan oldu canım sabah gidip çektim kalanını. akşama sorarsa dicem tam ortak hesap oldu işte dicem.:)))) sen aldın para ortaklık bozuldu bende geri kalanı aldım dicem.iş tekrar para mevzusuna gelirsede dicem ki para bizim için öenmli değil nasılsa bunun için tartışmayalım dicem.senin için öenmsiz olan para bedne kaldı ve yine önmeisz olan para ile sen evi geçindireceksin dicem.yatak oadasına almayı düşündüğün plazmayıda git satıcıyla konuş ona deki dicem para önemli değil de bakalım veriyormu sana plazma tv dicem.ama ben adamımı bilirim hayatta konusunu bile açmayacak şimdi.çünkü konuyu açarsa biliyorki ben bi adım sonrasının hamlesini bile düşünmüşümdür haksız çıkacak.
yada konuyu neden para çektine getirise dicem ki abartma konuyu büyütme yangına körükle değil çırayla odunla geliyorsun dicem.

şimdi yine aradı akşlama ne yeriz çok acıktım dedi sen kararver dedim.olmadı sende yorgunsan dışarda yiyelim dedi.dedim paramız varmı:)))))) yarın maaş günüydü bugünden aldım dedi.kalsın dışarda yemeyelim önce faturaları öderiz sonra market alışverişi yaparız evde geçiştiririz yemeği dedim.ben yorgun olurum sen 5 te çıkıyorsun market işini halledemezmisin dedi . hayır alışverişe çıkıcasm baharlık bişeyler alıcam sen gelince gideriz markete ŞİRKET arabsıyla dedim :))))) olur dedi . normalde bi akşam yemeği ile batarmıyız saçmalama hadi gidelim filan derdi .

Ya tamam yiyelim deseydin ya. Kapris yaptığını düşünecek. Bu onu korkutmaz ki. Geçici diye düşünür. Artık paramız varmı, ödeme falan düşünme bunları. Kendisi düşünmek zorunda kalmaya başlasın ki anlasın durumu.

yok canım anlasınki geçim artık sadece onun boynunda ben uyarayıda sonra dışarda yemek yedik yetişmedi şunuda sen ödesene getirmesin lafı.bugün işede gitmedim bi halt yapmadım internette alışveriş sitelerine bakıyorum ne güzelmiş tembellik çok güzel şeyler buldum ne zaömandır ertelediğim şeyler .lzerli epilasyon için randevu aldım haftasonuda oraya gidicem . aslında evet ya gidelim yemeğe ay sonunu yetiştiremezse ailesi var nasılsa arkasında bizi yarı yolda bırakırlarmı hiç bi tlf açığımızı kapatırlar nasılsa.tüh ben bunu nasıl düşünemedim.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklıma ne geldi kızlar.bazen burdaçok ağır konular olur ya eşime akşam derdim nasıl bi mantıkla bi erkek bi kadına bunları yapar filan derdim o da derdiki sana bişey yapmaya gelmez kadınalr kulübünde sende anlatırsın şimdi beni derdi :))))) aradan biraz zman geçsin sorar bana yazdınmı benide sen der ,tabiki hayırrrrrrrrrrr dicem :))) gerçi kullanıcı adımı bilmiyor ama girer okur filan.

bence çok haklısın ve çok doğru bir karar vermişsin... ama bence de sürekli bu konuyla ilgili birşeyler söyleme... ay sonu gelip açığı kalırsa ya da yapmak istediklerinin bir kısmını yapamadığında anlasın...

erkekler için para kullanmak çok kolay ; plansızca harcasınlar oh ne ala... bırak parayı nasıl kullanacağını da öğrensin... biraz erkek olsunlar yaaa... çalışan kadın kendi başına ayakta durabilmek için çalışıyor; başkasına muhtaç olmamak için; erkeklere ve onların ailelerine bakmak için değil ki... hayat müşterekse iyi niyeti suistimal etmesinler müşterek müşterek yaşayalım...

Haklısınız. Böyle birşey yapacaksa size sormalıydı. Size yaptıklarıda işin cabası. Kızacağınız ve sizinde emeğiniz olan birşeyi yapmasaydı keşke.

ayy helal valla sana canimm alkisalkisalkis

calistigi halde maas kartini eslerinden alamayanlara cok süper bir örneksin gercekten

keske herkes senin gibi olabilse ,davanda sonuna kadar haklisin sositososito

cok haklısın gercekten erkeklere hep sensin dedikc dahada fazlasını istiyolar helal sana cesaretli kızmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…