haklı olduğumu düşünüyorum , sizce...

bi an düşündüm elti olabilirmiyiz diye ama erkek kardeşi yok:))))))
sonuna kadar haklısın canım
biz de aynen öyleyiz düğünde bilezikleri bile biz aldık ama onlar rezil olmasın diye değil
benim ailem yaparken eşim rahatsız olmasın diye neyse evlendik dünya kadar borç hala da sürüyo ama 2 ay kaldı:))))
ne koparırsak kardır diyolar görümcemin telefon faturasını bile bize ödetmeyi düşündüler bu arada kendi evli ve 2.hattı annesiyle rahat konuşsun diye annesinin hattını da biz ödüyoruz zaten öğretmen hattı(((
farklı yanı biz ev aldık bankada paraları var iyi dediler sadece yemin ederim hayırlı olsun bile demediler korktular para ister diye sonra ben eşime dedim korkmasınlar para istemeyiz diye azcık sitem ettim o akşam bütün aile aradı hayırlı olsun diye:))))
araba aldık yine öyle kaça aldın ne aldın nasıl aldın
ama farklı yönleri var sürekli bize gelmek istiyolar
2 hafta oldu gideli
eşim geçen hafta ankaraya doktora götürdü benzin parasını vermişler sağolsunlar:))
pazartesi yine gelecekler salı da doktora
tabi kaç gün kalırla bilmem

emin ol gelmemeleri daha iyi gelince daha sinirleniyo insan
senden esinlendim döktüm herşeyi
ama eşim anladı görümcemin faturasını da ödetmiyorum para da verdirmiyorum çünkü borcumuz var ve kimseye yardım edecek halimiz yok
ama yüzsüzlük bitmiyo evimde olmalarına dayanamıyorum

sen yolunda devam et eşin de anlıyodur eminim
sonuna kadar haklısın
aaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyydaraldım valla

kesinlikle haklısım valla en doğrusu paranı vermemen sürünsün kocan bak o zaman nasıl gelecek boynunu büküp
sağolun kızlar.maviumutolsun canım ben kimsenin faturasını ödemem.öyle bişey olsa var ya inceldiği yerden kopsun.ikinci tlf çok şart bişeymi ya.ay ben bu insanları anlayamöıyorum ya. ya biz çok salağız yada millet açıkgöz.ben gittiğim biyerde içtiğim çayın bile altında ezilirim bian önce karşılığını vermek isterim millet ne rahat emeğe konabiliyor.

günaydın kızlar,
müdür ortalaarda yokken olanları yazayım size.dün malum kurbanlarını kesmişler.akşam eşim dedi bedne gidemedim.hım dedim.ya gidemedik diye arayıp özür dilesemmi acaba dedim:)))))))))) eşim dediki: ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum canın kavga istiyor , ama düşmem bu oyuna haberin olsun dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok ciddiyim derken tutamadım güldüm yaaaaa.başka taktikler bulmam lazım hihoyyyt hihoyyyt

bu zamana kadar maddi,manevi destekte bulunmayan eşinin ailesi nasıl araba almak için para isterler,şaştım..
ama işin en kötüsü eşinin ortak paranızdan çekip bunu sizden saklaması...,
kızıcağınızı düşündü büyük ihtimalle ama bu saklanıcak bir miktar değil....

Hesapları da hemen ayırın.
olmadı talimat verin iki tarafında onayı olmadan kimse kullanamasın parayı.

Ben ortak hesap olayına hep karşıyım işte bu yüzden. Kocan da olsa anan da babanda bu işlere ortak girmeyeceksin.

Kararlarınız çok yerinde. Tebrik ederim.

kesinlikle farketmeden sorumluluk senin omuzlarına binmiş.
bu sorumluluklarda bazen insanı stresten boğar.

aslında biraz zamn geçsin net öğrenmeye çalışcam olayın nasıl olduğunu.çünkü olayın ayrıntılarını hiç bilmiyorum.

dün eşime anlattım sizin olayı üstü kapalı:))))
sanki samimi bi arkadaşımmış gibi
bozuldu azcık
asla böyle bişeye müsade etmem falan dedim saçmalama olur mu yapmam falan dedi
tepkisini merak ediyodum
Valla Allah bize sabır erkek tarafına da akıl fikir gurur versin:)))))

Ya nedense erkekler bu tarz konuları hep eşlerinden saklama ihtiyacı duyuyorlar. Etrafımdaki örneklere bakınca hep aynı şeyi görüyorum. Acaba cidden bizde mi bir sorun var.:roflol:
Şaka bir tarafa gerçekten ihtiyacı olana zaten yardım edilir. Bizde de vicdan var sonuçta, ama suistimal edilmek denen şey var ya işte o acayip sinir bozucu. Kendilerini acındırıp dururlar ama onlarda ki konfor sende yoktur. Bunun içinde seni kullanırlar. klava:

Haksızsınız diyen çıkabilir mi bu durumda?
Hani zor durumda olsa babası, paraya sıkışsa anlayacağım...
Ama benim nazarımda 'araba' lükstür.
Paran varsa alırsın yoksa paşa paşa oturursun yerinde.
Keyifleri tam olacak diye sizin paranıza hazırdan konmak niye? :umursamaz:
Terbiyesizlikten başka birşey değil bu.
Sonuna kadar haklısınız... a.s

3000 liraya kadar okudum bıraktım .taa başından okumamla haklı olduğunu anladım.çünkü bende evliyim ve eşimin aileside bize hiç yardım etmedi.benim ailem üstüne düşen herşeyi yaptı. seni çok ii anlıyorum o yüzden.onların takması gereken altınları bile eşim biriktirdikleriyle yaptı. bende çalışıyordum benim biriktirdirdiklerim aynen duruyor.ya Allahışkına sizce normalmi erkek tarafının hiçbişeye el sürmemesi herşeyi damadın kendi yapması.
he birde düğün bitti kendilerine araba aldılar.düşünün artık paramız yok diye düğünde hiçbişey yapmayan insanlar düğünden sonra kendilerine araba çektiler.
içim öyle doluki kimseye paylaşamıyorum ancak zavallı kocama dır dır yapıyorum.o da farkında ne yapayım diyor.
aslında tek sıkıntımbu yaptıklarını yüzlerine vuraramamak .bi içimi döksem rahatlıcam da fırsat kolluyorum

Son düzenleme:

Eğer eşimin erkek kardeşi olsaydı aynı anne babadan bahsettiğimizi düşünecektim.
bu kadarmı benerlik olur

sonuna kadar destekçinim çalışan bayanlar sakın vermeyin paranızı kendi adınıza bi hesap açtırın orayua yatırın paranızı yedirmek için okumadınız siz iyi günvar kötü gün var

sonuna kadar haklısın. eşin sana sormadan parayı vermiş, izin vermeyeceğini biliyor.. sonradan sen farkettiğindeyse senin kuzu kuzu kabulleneceğini düşünüyor. yok öyle yağma. tepkine devam et.

sizikilerdemi araba almış.ayyyyyyy nasıl bi aile anlayışıdır ya .araba olmasa ölecekler sanki.gençlere yardım etmek yerine of offfff

delikafadulden bedne eskiden böyle durumları sorduğumda saçmalama ben kendi param dışındali paraya benim demem filan derdi.zorda kalınca unutuluyoır demekki.

sizden habersiz para vermesi cok yanlis..sizi anliyorum yanlista dusunmuyorsunuz.aile bile olsa hak etmek gerek biseyleri.tabiki ihtiyac olunca yardim edilir bunlarin lafida olmaz ama ozel ihtiyaclara herzaman karsiyim.

Son düzenleme:
Hay Allahim yarabbim ben cildiriyorum bu gibi durumlara. Sonuna kadar haklisiniz
ve bence o 3000 tl yide esinizden alin cok istiyorsa kendi maasindan versin.
evlatlik bekliyormuslar yani bi nasil bir insanliktir. sen analik babalik ettinmi ? o altinlari
alip ta nasil taktilar utanmadan terbiyesizler arkadasim cok sinirlendim kusura bakma
bir degisigide benim basimda cunku. ama ben kok sokturuyorum, benim haberim olmadan
1 lira gidemez. ay hakkinizi savunun kesinlikle bu esleride anlmaiyorum ya.
dertleri ne acaba. bence bir guzel kotek istiyorlar alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…