- Konu Sahibi sopakuzuli
-
bi an düşündüm elti olabilirmiyiz diye ama erkek kardeşi yok:))))))
sonuna kadar haklısın canım
biz de aynen öyleyiz düğünde bilezikleri bile biz aldık ama onlar rezil olmasın diye değil
benim ailem yaparken eşim rahatsız olmasın diye neyse evlendik dünya kadar borç hala da sürüyo ama 2 ay kaldı:))))
ne koparırsak kardır diyolar görümcemin telefon faturasını bile bize ödetmeyi düşündüler bu arada kendi evli ve 2.hattı annesiyle rahat konuşsun diye annesinin hattını da biz ödüyoruz zaten öğretmen hattı(((
farklı yanı biz ev aldık bankada paraları var iyi dediler sadece yemin ederim hayırlı olsun bile demediler korktular para ister diye sonra ben eşime dedim korkmasınlar para istemeyiz diye azcık sitem ettim o akşam bütün aile aradı hayırlı olsun diye:))))
araba aldık yine öyle kaça aldın ne aldın nasıl aldın
ama farklı yönleri var sürekli bize gelmek istiyolar
2 hafta oldu gideli
eşim geçen hafta ankaraya doktora götürdü benzin parasını vermişler sağolsunlar:))
pazartesi yine gelecekler salı da doktora
tabi kaç gün kalırla bilmem
emin ol gelmemeleri daha iyi gelince daha sinirleniyo insan
senden esinlendim döktüm herşeyi
ama eşim anladı görümcemin faturasını da ödetmiyorum para da verdirmiyorum çünkü borcumuz var ve kimseye yardım edecek halimiz yok
ama yüzsüzlük bitmiyo evimde olmalarına dayanamıyorum
sen yolunda devam et eşin de anlıyodur eminim
sonuna kadar haklısın
aaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyydaraldım valla
sağolun kızlar.maviumutolsun canım ben kimsenin faturasını ödemem.öyle bişey olsa var ya inceldiği yerden kopsun.ikinci tlf çok şart bişeymi ya.ay ben bu insanları anlayamöıyorum ya. ya biz çok salağız yada millet açıkgöz.ben gittiğim biyerde içtiğim çayın bile altında ezilirim bian önce karşılığını vermek isterim millet ne rahat emeğe konabiliyor.kesinlikle haklısım valla en doğrusu paranı vermemen sürünsün kocan bak o zaman nasıl gelecek boynunu büküp
zaten eline direk para olarak vermiyordum maaşı aldığımda ödemsi gelen ne varsa ödüyordum yada mutfak gidelrei taksitler filan. eskiden ben sana kıyamam evlenince çalışma diyordu şimdi diyorki hani memursun sana kredi çıkar araba alırız ben evi geçindirirm sende taksit ödersin filan.eşimi çok seviyorum beni kırmadı incitmedi kendinden önce beni düğşündü ama ban güvenmesin bunu istemiyorum.anladım ki eşin bile olsa n ekadar verirsen yetmiyor.yanlış anlaşılmasın para olayı değil her konuda benim eşim herşeyi halleder , hayatım sen güçlüsün yaparsın diye diye baktım tüm sorumluluk bana yüklenmiş ya.gidilecek yere bile ben karar veriyorum onunsorumluluğu bile bedne . ya ben çok dolmuşum ya :)))
aslında biraz zamn geçsin net öğrenmeye çalışcam olayın nasıl olduğunu.çünkü olayın ayrıntılarını hiç bilmiyorum.bu zamana kadar maddi,manevi destekte bulunmayan eşinin ailesi nasıl araba almak için para isterler,şaştım..
ama işin en kötüsü eşinin ortak paranızdan çekip bunu sizden saklaması...,
kızıcağınızı düşündü büyük ihtimalle ama bu saklanıcak bir miktar değil....
evet canım ya devam tabi samimiyetsizliğin olduğu yerde çıldırıyorum ben.bir gelinleri daha var bide damatları ikisinide çocukları var ve başka şehirde oruuryolar daha çocukların yüzünü görmemişler.o kadar ilgisiz ve benciller.doğurduk sizi dünyaya getirdik görevimiz bitti der gibiler.
3000 liraya kadar okudum bıraktım .taa başından okumamla haklı olduğunu anladım.çünkü bende evliyim ve eşimin aileside bize hiç yardım etmedi.benim ailem üstüne düşen herşeyi yaptı. seni çok ii anlıyorum o yüzden.onların takması gereken altınları bile eşim biriktirdikleriyle yaptı. bende çalışıyordum benim biriktirdirdiklerim aynen duruyor.ya Allahışkına sizce normalmi erkek tarafının hiçbişeye el sürmemesi herşeyi damadın kendi yapması.
he birde düğün bitti kendilerine araba aldılar.düşünün artık paramız yok diye düğünde hiçbişey yapmayan insanlar düğünden sonra kendilerine araba çektiler.
içim öyle doluki kimseye paylaşamıyorum ancak zavallı kocama dır dır yapıyorum.o da farkında ne yapayım diyor.
aslında tek sıkıntımbu yaptıklarını yüzlerine vuraramamak .bi içimi döksem rahatlıcam da fırsat kolluyorum
delikafadulden bedne eskiden böyle durumları sorduğumda saçmalama ben kendi param dışındali paraya benim demem filan derdi.zorda kalınca unutuluyoır demekki.dün eşime anlattım sizin olayı üstü kapalı:))))
sanki samimi bi arkadaşımmış gibi
bozuldu azcık
asla böyle bişeye müsade etmem falan dedim saçmalama olur mu yapmam falan dedi
tepkisini merak ediyodum
Valla Allah bize sabır erkek tarafına da akıl fikir gurur versin:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?