haklı olduğumu düşünüyorum , sizce...

evet ya madem maaşın hediye verecek kadar fazla ozman ikimizi sadece sneçindririsin dedim.eşimdede var ama zorlukla biriken şeyle bizi sallamayan insanlara hava atmış ya nasıl bi egodur bu ya.bunu ona söylemedim ama içimden gçirdim valla.

bakma ortak hesap olduğunu ya adı ortak hesap o para benim emeğim . dedim benim aram artık benim param senin paran bizim dedim:))) keyif sürecem benm amaşım benide ailemdie kral gibi geçindirir dedim.

Bende evlenirken eşimin ailesinden maddi manevi hiç bir şey görmedim. Ama genede ne olursa olsun aileyiz diyerek esirgemedim hiçbir şeyi. Kaynım evlenirken yapılanları anlatamam hemde bunu yaparken bizden borç aldılar gene sesimi çıkartmadım. Taaaa kiiii ev aldığımda kaynımdan alacağımızı istediğimizde "parayı bankaya 3 aylık faize koydum faizi bozamam" deyip paramızı vermediğinde aklım başıma geldi.
Geçen sene ev aldılar ve bana emekli olup, ikramiyemi onlara vermemi söylediler tabiki pışıııkkk dedik.
Gene ailemdir başımın üstünde yerleri vardır ama kimse kusura bakmasın alınterimi (tabiki sende alınterini) yan gelip yatanlara yedirmem (sende yedirtme)
Hastalık falan olur anlarım da araba içinde böyle hovardalık yapılmazki.

haklısın canım sonuna kadar hemnde sen çalış haracaya kıyama onlar 1 günde harcasın
kararın çok doğur bencede eşinin biraz burnunun sürtmesi lazım

canım bi de şu var ailemdir demişsin ya ya biraraya geldiğimizdede buz gibiler ne aile kavaramı anladınmı.hani millet kayınvalidesinden şikayetediyor ya şuna karıştı evime geldi bana böyle dedi.bana sorsalar kayınvaliden nasıl iyi derim çünkü kadınla muhabbetim yokki tanıyacak kadar bişey paylşmadım ki.ben yaşadığımı biliyorum ama daha bekardık beni,m ne mecburiyetim vardı eşime üzülüp destek olmaya çalışıyordum.ben bile bunu yaparken onlar öz çocuklarına sahip çıkmadılar ya .aile olmak kan bağı akrabalık bağıyla olmuyor demekki ya .paylaşmadıkça gelişmiyo bu kavram .giden para gitsin öenmli değil bize sırf maddiyat yüzünden yakınlık göstereceklerse alsınlar parayı yüzlerini bile görmek istemem.çok samimiyetsizce değilmi ama bu durum ya .

bakma ortak hesap olduğunu ya adı ortak hesap o para benim emeğim . dedim benim aram artık benim param senin paran bizim dedim:))) keyif sürecem benm amaşım benide ailemdie kral gibi geçindirir dedim.

Bence de canım.
Babasına hediye amaçlı araba parası verebiliyorsa, evini de kendi başına geçindirebilecek maddi imkana sahip bir erkek demektir zaten:))) hehehe..sempatiksalakcinni

Bazı kadınlar hayatlarını kocalarının ailelerine çalışmakla geçiriyorlar, gerekli_gereksiz..
kendi ailelerine birşey yok ama..

Hayat böyle..

Kullandırmayın kendinizi valla..
ıhtiyaç olur, hastalık olur ya da sizin maddi durumunuz çoooook iyidir bir araba parasının lafı olmaz tabii, babasıdır yapsın derim,orası ayrı..

Ama normal günümüz hayat şartlarında, ben çalışayım senin ailene yarasın. yok yaaaaaaaaaaa...sempatiksalakcinni

sonuna kadar haklısınız siz sıkıntı cekin herşeyinizde kısıp kötü gün parası yatırım neymiş araba için hediyeymiş madem hediye için para almayı biliyorlarda siz evlenirken neden bişey almamışlar sinir oluyorum böyle insanlara benimkliler de böyle 4 yerden kira geliyor bide emekli maaşları var neymiş ayakkabısı yırtılmış bana ayakkabı al ben tasınırken insan yerine koymuşlar sanki bizi hayırlı olsun demeyi bile cok gördüler de ayakkabıymış cok beklerler arkadaşım aldığın kararı
n arkasında dur başka bi hesap ac kendi adına oraya yatır parayı yemeyin malını yerler hesabı yapmış eşiniz

evet canım bide şu var bana bi adım gelselerde ben onlara on adım atardım.derdimki sıkışmayın bizim paramız var alın zorda kalmayın yada evlat yetiştimişsiniz oda bizim hediyemiz olsun hatta araba lazım olur yaşlı insalarsınız iyi yapmışsınız derdim.ama bu zorla yaranma durumu ya buna tahammüledemiyorum.

Haklısın canım..
İlişkiler çok iyi olur da, insanlık yapılabilir evet..
Ama hayatınızda yok gibi birşeylermiş bugüne kadar.:uhm:
Maddiyatı geç, manevi anlamda bile..
Şimdi ne oldu da birden yakınlaşmalar oldu?
:jeyyar:

canım tuhaf taraf yakınlaşmada yok sanki emireriyiz ver dediler eşimde verdi.sanki karşılığında onu seveceklermi hayırrrr.

bence kesinlikle haklısın. benimde eşim ailesin epara gönderioyor. ben çalışıyor olsam kesinlikle senin gibi davranırdım. geç bile kalmışsın.

Canım bak benim eşimin aileside öyle, her şeyi kaynım için yaparlar eşime zırnık göstermezler. Bu yüzden eşim ben olmasam ailesini eve bile sokmaz. Kayınpederim yok kayınvalidem var, inan zorla evime getiririm eşim istemez bile annesini, yıllarca bunun savaşını verdim ben. Sırf çocuklarım akrabalarıyla büyüsün diye, sırf kayınvalidemde bir annedir hakkı vardır üstümüzde diye.
Dediğin gibi bende borçla evlendim, her şeyi (yatak odasını benim ailem yapmıştı) biz kendimiz yaptık. Yeri geliyor paranın cidden önemi olmuyor, benim eşimede ailesi destek olmadı ama işte her şeyi bazen geride bırakmak lazım diyorum.
Ama iş senin alınterine gelince haklı olarak karşı çıkmalısın, daha öncede söyledim eğer konu hastalık falan olsaydı amenna ama araba gibi bir lüks için tutup sizin birikmiş paranızın verilmesi (heleki bu senin alınterinse) çok saçma. Hakkını sonuna kadar ara.
Bak mesela ben sana kendimden bir örnek daha vereyim, eşimin ailesi kirada oturuyordu, benim babamda bana 2 daire vermişti ama ben o dairelerin tapusunu kiralarını babamın alması koşuluyla kabul etmiştim. Eşimin ailesi bir müddet sonra biz kiradayız o dairelerden birinde otursak diye tutturdular, her ne kadar eşimin ailesine karşı mülayim olsamda, affedici olsamda bu teklif beni cadu yaptı resmen. "babamın dişinden tırnağından artırdığını kimseye hatta eşime bile yedirtmem, herkes çalışsın yapsın, babam sizin için yapmadı bunları, yürüyerek eminönü'ne giderdi babam gece yarılarına kadar çalışmıştı. Şimdi siz gelip onun emeğine konamazsınız" demiştim. Bir dahada lafını etmemişlerdi.
Her ne olursa olsun hakkını arayacaksın. Para için hatır kıymet bileceklerse hiç bilmesinler daha iyi. Sen dediğim gibi hakkını yedirme.

yükardakı yazılanları çok zor okudum ama yorumlara bakınca bende sizi haklı buldum
yıllarca aynı dert bende benimkisde ailesine yardım eder birgün soramam soruncada daha fazlasını yaparım der bana bu erkekleri anlamiş değilim 26 yıl oldu hala anlamış değilimm
sempatiksalakcinni

ayyy sizinkiler daha fena ya.nasılbir gurur durumudur kocaman şnsanalr oğlununda değil dünürünevine yerleşme planı yapsınlar.

işte bedne onu diyorum maaşına kendine güveniyorsa buyusun yapsın kendi poarasıyla sesimi bile çıkarmam.yaşam standatımız belli bunu sağlasın ailesinede kalıyorsa buyursun dilediğince versin.ama bana güvenerek kimseye hava atmasın.halep ordaysa arşın burda.

Kesinlikle haklısın . . . Sen çalış onlar sefasını sürsün . . Ohh ne ala memleket
Eşinin yaptığı çok saçma gerçkten. Belki tatlı dille anlatıp söleseydi sana sende kendi rızanla verebilridin . .
Verdiğin tepkini devam ettirmeni dilerim . . Verme maaşını ödesin evin herşeyini . .
Hatta sende kendi lüks ihtiyaçlarını biraz daha abart. Sende araba iste. .Alsın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…