haklı olduğumu düşünüyorum , sizce...

utanmadılar valla hatta benim ailemede söylemedik bu durumu.annem sadece ilgisizliklerini bildiği için dediki kızım sen üzülme ele güne karşı bişey takılmadı dedirtmem bi avuç çeyrek altın alrıım çaktırmadan takarım dedi:)))))))

sende para cek hasabdan ona sormadan bakalım ne tapkı verecek gıcıklar ya hayat sankı onların (erkekler)ilk mesajda dedıgını yap maasını al bı kurrus bıle koklatma

sende para cek hasabdan ona sormadan bakalım ne tapkı verecek gıcıklar ya hayat sankı onların (erkekler)ilk mesajda dedıgını yap maasını al bı kurrus bıle koklatma

vermem canım dediklerimi uygulamaya devam. onun hesabı yok ki nerden olsun borç bitti evlendik bundan sonrada biriktiremez malum kcoa evin sorumluluğunu aldı artık laelaelaelaelae

Tepkini göstermen çok iyi olmuş canım insan bazı şeyleri iyi olsun diye sineye çektikçe devamı geliyor maalesef. Eşim de bekarken çok yardım etmiş evlenirken bile onlar düğün için yardım edeceklerine tadilat yaptırdılar yok babasının bir borcu varmış nakite sıkışmış falan hepsini eşim ödedi. Bu arada durumları gayet iyi maksat oğullarının parası evlenince ele gitmesin yani bu kadar net olay. Ama ben eşimi kırmadan para vererek hiç bir kıymetinin olmadığını anlattım. Zaten sonrasında iş kurduk ve maddi anlamda çok sıkıntı çektik hiç kimse yerdım etmedi hatta babası borcunu bile vermedi ki durumları gayet iyidir. Her neyse canım benzer bişey ben de yaşadım ama eşim onları çok iyi tarttığından bu gibi hareketlerle onlara yaranılamayacağını anladı ve bana çok hak verir. ınşallah eşin de anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…