- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
- Konu Sahibi sopakuzuli
-
Kesinlikle haklısın . . . Sen çalış onlar sefasını sürsün . . Ohh ne ala memleket
Eşinin yaptığı çok saçma gerçkten. Belki tatlı dille anlatıp söleseydi sana sende kendi rızanla verebilridin . .
Verdiğin tepkini devam ettirmeni dilerim . . Verme maaşını ödesin evin herşeyini . .
Hatta sende kendi lüks ihtiyaçlarını biraz daha abart. Sende araba iste. .Alsın sana
kızmakla haklısın hatta ben daha beterini yapardım..babasını arayıp ne yüzle para istiyosun bile diyebilirdim yani...sen iyisin bile..
evet canım ya devam tabi samimiyetsizliğin olduğu yerde çıldırıyorum ben.bir gelinleri daha var bide damatları ikisinide çocukları var ve başka şehirde oruuryolar daha çocukların yüzünü görmemişler.o kadar ilgisiz ve benciller.doğurduk sizi dünyaya getirdik görevimiz bitti der gibiler.valla çok haklısın arkadaşım
bunca şeyin üstüne herşeyi bile bile bunu yapması gerçekten çok sinir bi durum
ama belliki sende işini bilen birisin iice anlayana kadar devam vereliniortak
aile reisi sorumluluğu ne demekki?zaten bunu yapması gerekmezmi?bu ceza olmazki ona zaten sorumluluğu bu..mecbur buna ...sen çalıştığın sürecede bööyle bişey yapman zor zaten..illaki bi ihtiyaç olucak kendi paranı harcayacaksın zaten alışmışsındır kendi paranı rahat rahat harcamaya..yarın öbür gün çocuğun olsa yada sana bişey olsa Allah korusun zaten çalışmayacaksın o adam eve bakacak değilmi...yani demem o ki bu adama ceza değil.mecbur olduğu bişey zaten.sen daha köklü çözümler bul bence..ayrıca eminmisin parayı babasına verdiğinee.öyleysede zaten adam senin paranı alacak kadar samimi buluyomuş baksana.sende kavga edicek samimiyeti duymalısın bence..ya canım adamla kavga edecek kadar bile yakınlığım yok.ayrıca hata benim eşimde çeken kendisiydi üstüne ödül verdi şimdi ben ödül olarak ona aile reisi sorumluluğu ver,yorum sempatiksalakcinni
zaten senin paran benim param yoktu neye ihtiyaç varsa kimin amaaş gününe geliyorsa o harcanırdı. tabi biraz daha lüks olarak.artık yok onun maaşı neye yetiyorsa bende katlanırım az gelirle yaşamaya.evet babasına vermiş arabayı almaya beraber gitmişler ablasına resimleri gönderiyordu bilgisayardan.ve dediğim gibi artık gelen belli giden belli oalcak arttırabiliyorsa buyursun tgabiki kendi parasıyla yardımetsin ailesine.hatta geliri yetiyorsa villa bile alsın sesimi çıkarmam.aile reisi sorumluluğu ne demekki?zaten bunu yapması gerekmezmi?bu ceza olmazki ona zaten sorumluluğu bu..mecbur buna ...sen çalıştığın sürecede bööyle bişey yapman zor zaten..illaki bi ihtiyaç olucak kendi paranı harcayacaksın zaten alışmışsındır kendi paranı rahat rahat harcamaya..yarın öbür gün çocuğun olsa yada sana bişey olsa Allah korusun zaten çalışmayacaksın o adam eve bakacak değilmi...yani demem o ki bu adama ceza değil.mecbur olduğu bişey zaten.sen daha köklü çözümler bul bence..ayrıca eminmisin parayı babasına verdiğinee.öyleysede zaten adam senin paranı alacak kadar samimi buluyomuş baksana.sende kavga edicek samimiyeti duymalısın bence..
hayır sinirim geçsede bana yapılan geçmez.buna tepki vermezsem devamı gelirse eğer daha kötü şeylerle sonuçlanır kendimi biliyorum.benimle kavga edip parayı verseydi bile bu kadar zoruma gitmezdi emrivaki hatta resmen para kaçırma durumu oldu ya . dedim zaten onada boşa dememişler dedim kocanla çocuğunu övme yüzün kara çıkar diye dedim. 3000 değil on katını getirsen bile benden giden gitti dedim.abartma diyor dahada sinirlendiriyor beni ya .ben artık eşin şunu yapmış deseler hayır benim eşim bunu yapmaz diyemem dedim.acaba yaptımı derim dedim.sanki parayı alıp ahlaksızlık yapmışım gibi davranıyorsun diyor.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama hani bir laf var ya eskiler söyler hep, erkeğin 2 kalemi varsa birisini kıracaksın diye, aslında çok yanlış bulsam da bu lafı şu erkeklerin yaptıklarına baktıkça hakikaten eskiler doğru diyor diyesim geliyor. Arkadaşım kesinlikle haklısın ama biz kadınlar sinirimiz geçince hemen yelkenleri suya indiriyoruz. Umarım sen bu kararlılığından vazgeçmezsin.
Bende bazen şüpheleniyorum ama sırf sinirlerim bozulmasın diye ne soruyorum ne kontrol ediyorum. Yanlış anlaşılmasın sinir bozucu olan böyle bir şeyin gizli yapılıyor olması
Eşinde, zeytinyağı gibi üste çıkma potansiyeli de görüyorum haberin olsun:)
''Uzatma, senin canın kavga istiyor, ne var yani?''' ...falan gibi cümleler, zeytinyağı gibi davranmaya hazır olduğunu gösterir benden demesi:)))
o kesin zatennnn.işine gelmedimi uzatan tarafım ben.hatta diyor ki sen körükle gelmezsin kavgaya körükle beraber çırayla odunla gelirsin diyor.sanki keyfimden yada şöyle söyleyim bu olay beni çok kırdı.önceki ufak tartışmalar gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?