hakkaten derdim var yani

Insallah asik olmadigin ama sevdiğin beyle evlenirsin ve insallah o beyin yillar once deli gibi asik oldugu kiz onunla iletisime gecer ve sende herseyden habersiz... Neyse gerisini yazmayacagim ne yasattiysan onu yaşa konu sahibesi....

Bence ilgiye sevilmeye muhtac hissediyorsunuz dolayisiyla da her geleni ya ilgilendi saniyorsunuz ya da ilgilense dahi size yetmiyor. Zamana birakin ve hicbirine yuz vermeyin hele evli olandan ayri bi uzak durun lutfen.

Evet oluo böyle şeyler bi açıldımmı kısmet hepsi aynı anda gelio tatlım ama evli bi adamı kısmet olarak değerlendirmek bile çok çok büyük yanlış. Büyük bi boşluktasn kime ne hissettiğini karıştrmşsın. Sakin ol ve elindekini yavaşca yere bırak:21:

Ben evli erkeklerle iletişim kuran kadınlara asla sempati duyamam asla ve asla hallerini anlayamam hak veremem birgün sizde evleniceksiniz dilerim başınıza gelmez gerçi adam sizle olmazsa başka biriyle ilişkiye başlayacak kadar ağır şerefsiz nefret ediyorum böyle adamlardan günah almayın cevap yazmazsanız ölmezsiniz bırakın o kadın siz olmayın bence en yeni olan elektiriklenmenize şans verin geçmişi arkanızda bırakın ....

Bunlari ailen duysa ne der acaba bir gün sende evlenicen biride eşine ilgi duysa buna ne dersin acaba

Bir şeyler diz boyu ...o şeylerin ne olduğu anlaşılmıştır sanirim

geçmişi kurcalayanları hiç anlamam. kusura bakmayın ama evli erkeğe fotoğraf neyim yollayanı hiç anlamam! keser döner sap döner, gün gelir hesap döner hanımefendi! bir gün sizin kocanıza da aynısı yapılır kalırsınız ortada

evli bir adamla gereksiz muhabbetini birde gelmis anlatiyorsun.
kendine yakistirmissin belliki, bize laf soylemek dusmez tabi.

Sevgilin var, oldugu halde baskasinin ilgiside hosuna gitmis. Ama aslinda sevgilini cokta fazla sevmiyosun.
'gorustugun' biri olsaydi, ve bir baskasinin ilgisiyle karsi karsiya kalsaydin yine tepki gostermezdim sanirim. Henuz gonuller soz vermemis ise birbirine, olabilir baskasindan daha cok hoslanabilirsin. Ama sevgilin varken, bu bence aldatmaya girer.

Karisik senin kafan karisik.

maşallah brad pitt örneğini verdiğine göre kendini angelina jolie gibi hissediyorsun sanırım...
Yaşın profilde 26 olsa da tam bir ergen konusu.

yorum yazsak bir dert yazmasak bir dert dünkü bir konuda haklı olmalarına ragmen çoğu kişi ban yedi gitti , soğudum artık sayelerınde konu sahipleride bizle dalga geçiyor cevap dahi veremiyoruz hakettikleri çok söz var.

senin evlenme zamanın gelmiş ,,nefes alsın yeter modu konumundasın gibi.. evlenki evli insanlar rahat etsin,,eyy karakter karakterrrrr olmayanlara da uğraaa!

Maşallah rüzgar nereye eserse oraya misali olmuş bu biraz. Herşeye tamam denebilir belki ama evli adamla görüşmeyi dusunmek mesajlasmakta ney? Bunu kendine nasıl yakıstırabiliyo bir insan anlayamıyorum. Kimse namus abidesi değil tabiki ama evli insanla mesajlasmak gibi bişeyi yakistirmamalısın kendine..

Ya konusmussun tamamda, hani merak etmissin cevap yazmissin ama neden resim yollama geregi duydun? Ne gecti aklindanki..

iyi bir şey yapmak istiyorsan adamın karısına ulaş gerçeği söyle bence tek iyiliğin bu olur. eski sevgiline dönme. son görüştüğünüz adamla dene o normal sanırım

X