Merhaba sevgili hemcinslerim
Öncelikle gelecek her türlü cevaba kendimi hazırladım ve vira bismillah derdimi ve içimi bir döküvereyim sizlere..
Hakkında birsürü konu açtığım, sizlerden yardım istediğim eski sevgilim "eski "sıfatını kaybeti galiba konusuyyoruz kendisiyle eskisi gibi. O bende bir zorunluluk olmmus sank. Ondan başkasıyla evlenemezmişim gibime geliyor. Ona hiç bir zaman aşık olmadım. Sevdim ama aşık olmadım. Buraya kadar herşey normal ve benim gibi hayattan artık prenses masalları beklemeyen biri için mükemmel..
Ama gelin görün ki dün cocukluk ilk gençlik ve üniversite yıllarında deli gibi lafı az olacak sekilde sevdiğim ve şimdilerde evli olan adam benimle iletişime geçti. Ve ben de kapıldım gittim cevap verdim ona aklım istemese de bir baktım karsılık vermişim. Benden resim istedi yolladım. Bir yandan da aama evlisin filan diyorum ama bi yandan da cevap veriyorum. Görüşelim dedi kabul ettim. Ama sonra iptal ettik görüşmedik. Kendimi hem çok kötü hissettim. Ve hem de engelleyemediğim bir mutluluk oluştu içimde.
Ne yazıkki iş bunla da bitmedi. Dün nasıl bir gün idi ise; Gene sevgilimle uzun zamandır ayrı olduğumuz dönemde elektrik aldığım acaba olur mu nası olur napmalıyım gibi temalarla hakkında konu açtığım yeni iş yerimdeki yeni adam da bana karşı adım attı oturduk ilgisini belli etti bariz.
Ben öyle çok eşli ruha sahip biri değilim tam tersine kapıldımmı birine isterse brad pitt gelsin ben bakmam ama ( tabii abartı oldu bu örnek dev
)
Öyle işte kızlar...