hakkaten derdim var yani

senin evlenme zamanın gelmiş ,,nefes alsın yeter modu konumundasın gibi.. evlenki evli insanlar rahat etsin,,eyy karakter karakterrrrr olmayanlara da uğraaa!

evli insanlar neden rahat etsin ki evlilerde de karakter yok artık gördüğün gibi adam karısından sıkılmış mesaj atmış bu arkadaş da yanlışı devam ettirmiş cevap vermiş..

evli insanlar neden rahat etsin ki evlilerde de karakter yok artık gördüğün gibi adam karısından sıkılmış mesaj atmış bu arkadaş da yanlışı devam ettirmiş cevap vermiş..

Adam olmadığı için konu sahibi üstünden gittim aşırı sinir olduğumdan mütevvelit. Yoksa şunu asla savunmuyorum kız adamın aklını çelmiş gibisinden '' iki tarafta kirli geldi bana'' .. çok ayıpladım..

Sizdeki bence boşluk duygusu. Kim olsa ona gidecekmissiniz gibi
Daha once buyuk ask problemleri yasamks insanlarin ikilemleri gibi sizin problemleriniz
Evliyse konuşmayın.cok cirkin ve yanlis. Birakin ne hali varsa görsün
Asik degilseniz sevgilinizle devam etmeyin
Neden evlenmek zorunda olasiniz ki? Boyle bir yasa zorunluluk adet yok. Neden bu kadar bagli hissediyorsunuz hayatinizi ona?
Her size ilgi gosterenle oturup konuşmayın.

Ay sinirlendim.. 'Hepsini alıp kuma yap' dememizi beklemiyordunuz sanırım? Ayrıca evli insanlarla ne işiniz var? Karşılık vermeyin. Eski sevgilinize de acıdım yani..

Foto attım ama görüşmedim mantığınıza hayran kaldım.
Neyse beni ilgilendirmez yarın bir gün eşiniz olduğıunuzda karşınıza bir kız çıkar eşinle görüşmedim sadece foto attım fln der bu devran böyle gider:KK59:

Valla şayet evlenirse 2 fotoğraf benden eşine :KK53:

Neden konu sahibinin üstüne bu kadar gidilmiş anlamadım, bir kadının evli erkek fantezisi olamaz mı? Bunun nesi tuhaf? Belki öyle seviyor, belki adamın karısı orada yanında uyurken konu sahibi o adamla konuşmaktan zevk alıyor? Çok yüklenmişsiniz.

Şaka tabi, yahu ne fantezisi ne şeysi, bu nasıl konu, dalga mı geçiliyor anlamadım. Ne işiniz var evli adamlarla, yazık günah.

:anneadayı:Kafan epey bir allak bullak olmuş evli biriyle görüşmek çok yanlış olurdu tabiiki yanlış anlama sakın beni onu ilk başta bi ele eski sevgilinden uzak dur bence sanırım şimdi sevgilinden ayrısın anlayamadım orayı pek ama eski sevgili ayrılıp barışmak her türlü eski sevgiliye karşı biri olarak bunu destekliyorum bence erkek arkadaşları bir kenara bırak ve başka şeylerle meşgul ol kendine zaman ayır gez ailenle arkadaşlarınla eğlen biraz zihnini dinlendir emin ol daha iyi sonuçlar elde ediceksin
Merhaba sevgili hemcinslerim
Öncelikle gelecek her türlü cevaba kendimi hazırladım ve vira bismillah derdimi ve içimi bir döküvereyim sizlere..
Hakkında birsürü konu açtığım, sizlerden yardım istediğim eski sevgilim "eski "sıfatını kaybeti galiba konusuyyoruz kendisiyle eskisi gibi. O bende bir zorunluluk olmmus sank. Ondan başkasıyla evlenemezmişim gibime geliyor. Ona hiç bir zaman aşık olmadım. Sevdim ama aşık olmadım. Buraya kadar herşey normal ve benim gibi hayattan artık prenses masalları beklemeyen biri için mükemmel..
Ama gelin görün ki dün cocukluk ilk gençlik ve üniversite yıllarında deli gibi lafı az olacak sekilde sevdiğim ve şimdilerde evli olan adam benimle iletişime geçti. Ve ben de kapıldım gittim cevap verdim ona aklım istemese de bir baktım karsılık vermişim. Benden resim istedi yolladım. Bir yandan da aama evlisin filan diyorum ama bi yandan da cevap veriyorum. Görüşelim dedi kabul ettim. Ama sonra iptal ettik görüşmedik. Kendimi hem çok kötü hissettim. Ve hem de engelleyemediğim bir mutluluk oluştu içimde.
Ne yazıkki iş bunla da bitmedi. Dün nasıl bir gün idi ise; Gene sevgilimle uzun zamandır ayrı olduğumuz dönemde elektrik aldığım acaba olur mu nası olur napmalıyım gibi temalarla hakkında konu açtığım yeni iş yerimdeki yeni adam da bana karşı adım attı oturduk ilgisini belli etti bariz.
Ben öyle çok eşli ruha sahip biri değilim tam tersine kapıldımmı birine isterse brad pitt gelsin ben bakmam ama ( tabii abartı oldu bu örnek dev :KK70: )
Öyle işte kızlar...

evet iki senedir evli ve hep bunu yapıyor
Canım belki de sana öyle gelmiştir. Yani evli olan kisi bu kadar rahat falso veremez. Bir de seni o kadar sevse evlenmezdi diye dusunuyorum. Evli oldugu halde seni görmeye seninle görüşmeye calısan kisi seni ikinci olarak düşünüyordur benden söylemesi. Seninle görüşmeyi teklif etmesi bile buyuk terbiyesizlik. Adam degilmis bence

bir kaç madde içerisinde
1. Birazcık empati yapın, evlisiniz, eşiniz olacak adamın eski sevgilisi ile sohbet ettiğini, buluşmak için planlar yaptığını öğrendiğinizde hissedecekleriniz konusunda...
2 Eşine sadakat yemini etmiş bir adamın, bu yeminini bozduğuna göre size vereceği sözlerin ne kadar gerçek olacaklarını...
3 hayatınızla ilgili olarak verdiğniz izlenim ne kadar laçka ki, iş yerinizdeki adamlar da asılmaya başlamış...
4 sevildiğini zanneden bir sevgiliniz var, mutlu olma şansını elinden alıyorsunuz belki de....

ciddi bir vicdan muhasebesine ve küçük küçük adımlar şeklinde "PelushPrenses Hayattan Ne İstiyor" çalışması yapmanız lazım

Eski sevgilinizi sevmiyormuşsunuz artık ne yaşadıysanız sadece bir alışkanlıktan ibaret o nedenle önünüze gelene kapılmanız normal, derhal ipleri kopartın.
Evli adam, sizi neden bulmuş, ne cesaret yazmış bunca zaman sonra ki ne derece karakter sahibi olduğu ortada, evli olmasına değinmiyorum bile. Uzak durun.
İş yerinizdeki arkadaşınıza da yazık, ilgi ve sevgi aradığınız o kadar açık ki ona yazık etmeyin. Bir süre her şeyden uzaklaşıp ne istediğinize karar verip öyle adım atın.

Milletin kocasina yazmak da moda oldu siz evli olsaniz hosunuza gider mi? birbirlerini seviyorlar veya sevmiyorlar sizi ilgilendirmez, bu kadar maymun istahli olmayin derim suan icin en munasip olani sirketteki bey c şıkkı diyorum :) kimse sizi yargilamiyor sadece yaptiginiz cok dogru degil

X