hakkaten derdim var yani

Ben o sizin eski sevgiliniz olacak denyonun karısı olmadığım için çok çok şanslısınız.. hatta tanıdığı bir arkadaşı bile olmadığım için allaha ne kadar dua etseniz az..
Valla aynısını yazmak için giriş yapmistim siteye siz yazmissiniz

Uzak dur elalemin kocasindan filan

Bırak yaa! Böyleleri yolunmaktan da anlamaz,pişkin pişkin " ühühüü aşık oldum,seviyorum" derler. Bi kibrit çöpü hepsine.
En azından yolmus oluruz
lisede vardı bi arkadaşım evli adamla gorusuyordu , adamin cocugunun adina bile bu terbiyesiz karar vermisti.tehdit ettim soylicem Ailene , ogretmenlerimize diye .görüşmeyi kestim demisti tabi kesmemistir bana yalan söylemiştir

Şimdi evlendi çocuğu oldu bir yerlerde denk gelince toplu ortamlarda kocasindan bahsederken,kavgalarindan filan gözlerinin içine bakmak filan öyle garip zevk veriyor ki bana.. hatta ya şimdi bunun kocası da burada olsaydı yılisik yilisik kocasıyla konuşsaydim gibi uc dusuncelerim oluyor

Cirkefle Cirkef olmak lazım galiba
ben mesela şey isterdim pek mümkün değil de boyleleri birine aşık olacak evlenecek filan sonra onun kocasıyla birileri aşk filan yasasin offff süper süper

Annenle seni de çok öpüyorum arkadaşım umarım bundan sonrası çok güzel olur

Neyi soruyorsun bize simdi? Hangisini seceyim mi diye sormak istedin. Brad Pitt gelse birini severken baskasini gozun gormezmis. Oyle demissin. Simdi uc kisi var. Demek ki hic birini sevmemissin. O zaman hepsini de birak. Boslukta misin yoksa neyi ustedigini bilmiyor musun ya da herkese mavi boncuk dagitanlardan misin? Eski sevgiline asik degilsen ne diye devam ediyorsun. Evli adamla da hata yaptiginin farkindaysan niye gorusuyorsun. Farkinda misin kim ilgi gosterse sana ona da evet diyorsun. Sence bir anormallik yok mu?

Birde böbürlene böbürlene yazmazmı haspam.
Evli birisine gönlün kaydı diye mahcubiyet duyman gerekirken pişkin pişkin konuşuyorsun.Gerçi sende ki gönülde değil ya neyse.
Suç sende değil ki senin bir taraflarını kaldıranlara kızmak lazım.

Evli biriyle muhabbete girmek hiçte doğru değil ne diyeyim ki? Diyeceklerimi yapacaksan diyeyim...

En azından yolmus oluruz
lisede vardı bi arkadaşım evli adamla gorusuyordu , adamin cocugunun adina bile bu terbiyesiz karar vermisti.tehdit ettim soylicem Ailene , ogretmenlerimize diye .görüşmeyi kestim demisti tabi kesmemistir bana yalan söylemiştir

Şimdi evlendi çocuğu oldu bir yerlerde denk gelince toplu ortamlarda kocasindan bahsederken,kavgalarindan filan gözlerinin içine bakmak filan öyle garip zevk veriyor ki bana.. hatta ya şimdi bunun kocası da burada olsaydı yılisik yilisik kocasıyla konuşsaydim gibi uc dusuncelerim oluyor

Cirkefle Cirkef olmak lazım galiba
ben mesela şey isterdim pek mümkün değil de boyleleri birine aşık olacak evlenecek filan sonra onun kocasıyla birileri aşk filan yasasin offff süper süper

Annenle seni de çok öpüyorum arkadaşım umarım bundan sonrası çok güzel olur
Teşekkürler. Ben babamla olan kadına bunu neden yaptığını sorduğumda seviyorum , aşık oldum demişti pişkin pişkin. O çocuğunu bıraktı bizimki bizi başları göğe erdi..

Laf olsun diye değil gercekten midemi bulandırıyor böyle kadınlar. Konu sahibi de aklını biran önce başına devşirir umarım.

Ah be yavrucum sende simdi kendini ne hint kumasi saniyorsun degil mi lakin gercegi soylwyeyim sana ozguvenin o kadar eksik ki ve hatta hastalik derecesinde ki bu durum, evli vs farketmiyor sana

1. Adam evli seni kullanacak egosu inmistir bilior senn ona olan askini sinamis da tipine de bakmis kararsiz kalmis belli ki isi duserse arada karisiyla kavga neyin ederse arar seni gorusur sevisir hadi nas sonra bi daha vs, yani nerde kaldi kadinlik onuru

2. Eski sevgilimdi sevgim var ask olmasa da ama yine konusuyoruz eskisi gibi demissin ustune iki kisiyle konusmussun dayanamayip bu yukardaki yazdigim hastaliktan belli ki bu durumda aldatan ve aldatmaya yardim eden bir kadin oldun. Nerde kaldi kadinlik onuru

3. Buyuk oynuyorsun , aldatmak sadece yatmak deil, kadin bunu bilse bir ahi seni yikmaya yeter , kulagindan yukari .... rma derler bizde dikkat et yarn bigun kocanin baska ilgilen noliuur diyen kadinlarla fotolasmasina hazirlikli ol cunku yaptiklarini yasamadan asla olmezsin canim kolay gelsin sana .... hayatinda...

X