hakkaten derdim var yani

Herkesin eski sevgilisi oluyor belki suan hayatimizda olan insani eski sevgili kadar sevemedik diyelim. Sonucta bir tercih yapmisiz hayatimiza baska biriyle devam ediyoruz. Herkes ben eskiden ona cok asiktim falan diye gecmise donseydi vay halimize. Kac tane yuva yikilirdi.
Buyuk bir kararsizlik sezdim sizde kim ne tarafa cekerse oraya gidiyorsunuz gibi geldi.
Bir kere evli adama bir daha asla yazmayin empati yapin ayni durumda sizde olabilirdiniz.
Eski sevgiliyle niye ayrildiniz niye baristiniz bilemiyorum. Fakat genelde barismalar eski heyecani vermez.
Is arkadasiniz hakkinda bi fikrim yok.
Bir donem hepsinden uzak olup kafanizi toplamaniz iyi olacaktir.

Bende normalde assla onaylamam dün bunu konustuk neden aşırı yanlış bişey gibi gelmiyor sana cevap vermem acaba dedim sonra cevap olarak şunu bulduk biz ilkokulda da birbirimize aşıktık lisede ünvde de ikiimiz de birbirimizin duygularından tamamen eminiz ve bilmiyorum gene de yanlııştı biliyorum o yuzden kestim dün zaten

Kesmekle en güzelini yapmışsın. Iş yerindeki arkadaşı düşünebilirsin bu arada.. eski sevgiliden de bi halt olmaz bence..

Görüşmüşsün zaten.İlla yüzyüze gelmek gerekmiyor.Bir kez iptal olur iki kez iptal olur her telefon görüşmesinde biraz daha cesaret artar 3.de görüşülür.Sonra da böyle sonu belli olan görüşmelerde acı çekilince ilişkide şanssızdım denir peeeehhhhhhhhhh
beni daha önce de defalarca aradı ben asla açmadım. Bneim olacağımı bildiğim ortamlara gelir görürüm diye ben merhaba der geçerim o da insanlar anlamasın diye ama dün niye olduğunu biilmiyorum telefonu açtım hataydı

Hata insanlar icin, zaafin oldugunu soyledigin evli kisiyle goruserek ve ona yesil isik yakarak hata yapmissin. Bari biraz pisman ol, vicdanin sizlasin.
Sen gelmissin buraya katila katila anlatiyosun. Bende cok ilgisiz, kimse tarafindan deger gormemis biri izlenimi yarattin. Birden 2-3 erkegin ilgisiyle "ne oldum budalasi" olmussun.

hesap bilgilerini düzenlerken yaşını büyütmene gerek yoktu biz kemik yaşına bakıyoruz:KK53:

X