hakkaten derdim var yani

Evli adamla görüş belli ki birbirinizi unutamamışsınız. Hatta adamımsı gitsin eşine açıklasın ben eski aşkımla görüşüyorum unutamadım diye, siz birlikte olun. Normal bir şey bence madem birbirinizi unutamadınız. Açık olmakta fayda var.

Dipnot: Sırf eşi o adamımsıdan kurtulsun ve aklı varsa konu sahibi ile eşine karşı dava açıp rezil eder ümidiyle böyle bir yorum yazdım :rolleyes: Hemde bu ikisi tencere kapak başkalarını yakmasınlar daha fazla.

Evli adamla görüş belli ki birbirinizi unutamamışsınız. Hatta adamımsı gitsin eşine açıklasın ben eski aşkımla görüşüyorum unutamadım diye, siz birlikte olun. Normal bir şey bence madem birbirinizi unutamadınız. Açık olmakta fayda var.

Dipnot: Sırf eşi o adamımsıdan kurtulsun ve aklı varsa konu sahibi ile eşine karşı dava açıp rezil eder ümidiyle böyle bir yorum yazdım :rolleyes: Hemde bu ikisi tencere kapak başkalarını yakmasınlar daha fazla.
konuyu okuyun ben ce öyle çok akıllı yorumlar yapmadan onunla görüşmedim

konuyu okursanız ben sarmadım o aradı siz sövebilirsiniz ben size karsılık vermiycem ayrıca ben onunla görüşmedim

Foto attım ama görüşmedim mantığınıza hayran kaldım.
Neyse beni ilgilendirmez yarın bir gün eşiniz olduğıunuzda karşınıza bir kız çıkar eşinle görüşmedim sadece foto attım fln der bu devran böyle gider:KK59:

Ne yaparsan yap evli adamdan uzak dur. Çünkü suçsuz günahsız bir kadın var ortada, vebali kaldirabilcen mi?
Zaaf falan değil canisi, istersen eski aşkının aşkından öl, o adama cevap vermiceksin. Çünkü bu seni geri dönüşü olmayan bir yola sokar.
Her yazana da cevap verme. Bu iyice seni faka bastirir. Önce otur ben ne istiyorum diye düşün. Gönlünü bir dinlendir. Sonra uygun münasip bir kişiyle konuşursun, olur biter.
Boyle mutlu olamazsın canimcim.

Yahu zaten birine aşık olsan ötekileri gözün görmezdi. Kaldı ki evli adamla görüşecek bi yapın varsa zaten hakikaten derdin baya büyük . Bu yaştan sonra nasıl değişesin dimi?

Ne yaparsan yap evli adamdan uzak dur. Çünkü suçsuz günahsız bir kadın var ortada, vebali kaldirabilcen mi?
Zaaf falan değil canisi, istersen eski aşkının aşkından öl, o adama cevap vermiceksin. Çünkü bu seni geri dönüşü olmayan bir yola sokar.
Her yazana da cevap verme. Bu iyice seni faka bastirir. Önce otur ben ne istiyorum diye düşün. Gönlünü bir dinlendir. Sonra uygun münasip bir kişiyle konuşursun, olur biter.
Boyle mutlu olamazsın canimcim.
gerçekten çok teşekkür ederim içten tavrınız için beni laflarıyla adeta metres yaptılar..

Yapmayın allah aşkına evli adamlarla görüşmeyin uleeennnnnn :))) bekarları seçenek yap bacım evliyi ele hadi

Yahu zaten birine aşık olsan ötekileri gözün görmezdi. Kaldı ki evli adamla görüşecek bi yapın varsa zaten hakikaten derdin baya büyük . Bu yaştan sonra nasıl değişesin dimi?
evli adamla görüşen yapı derken ?
ben onunla görüşmedim. görüşmem de böyle üst perdeden yorum yapmayın lütfen

evli adamla görüşen yapı derken ?
ben onunla görüşmedim. görüşmem de böyle üst perdeden yorum yapmayın lütfen
1.sayfada görüşelim dedi, kabul ettim. Diye cümle kuran kim arkadaşım ya ne üst perdesi sen döktün herşeyini ki biz de ona göre diyoruz dimi

1.sayfada görüşelim dedi, kabul ettim. Diye cümle kuran kim arkadaşım ya ne üst perdesi sen döktün herşeyini ki biz de ona göre diyoruz dimi
görüşelim dedi önce tamam dedim sonra konusmanın bitiminde hayır dedim görüşmiycem seninle ve ben ce bu yola bi daha girme dedim cümlem buydu yukarıda da ifade ettim iptal ettim diye

Merhaba sevgili hemcinslerim
Öncelikle gelecek her türlü cevaba kendimi hazırladım ve vira bismillah derdimi ve içimi bir döküvereyim sizlere..
Hakkında birsürü konu açtığım, sizlerden yardım istediğim eski sevgilim "eski "sıfatını kaybeti galiba konusuyyoruz kendisiyle eskisi gibi. O bende bir zorunluluk olmmus sank. Ondan başkasıyla evlenemezmişim gibime geliyor. Ona hiç bir zaman aşık olmadım. Sevdim ama aşık olmadım. Buraya kadar herşey normal ve benim gibi hayattan artık prenses masalları beklemeyen biri için mükemmel..
Ama gelin görün ki dün cocukluk ilk gençlik ve üniversite yıllarında deli gibi lafı az olacak sekilde sevdiğim ve şimdilerde evli olan adam benimle iletişime geçti. Ve ben de kapıldım gittim cevap verdim ona aklım istemese de bir baktım karsılık vermişim. Benden resim istedi yolladım. Bir yandan da aama evlisin filan diyorum ama bi yandan da cevap veriyorum. Görüşelim dedi kabul ettim. Ama sonra iptal ettik görüşmedik. Kendimi hem çok kötü hissettim. Ve hem de engelleyemediğim bir mutluluk oluştu içimde.
Ne yazıkki iş bunla da bitmedi. Dün nasıl bir gün idi ise; Gene sevgilimle uzun zamandır ayrı olduğumuz dönemde elektrik aldığım acaba olur mu nası olur napmalıyım gibi temalarla hakkında konu açtığım yeni iş yerimdeki yeni adam da bana karşı adım attı oturduk ilgisini belli etti bariz.
Ben öyle çok eşli ruha sahip biri değilim tam tersine kapıldımmı birine isterse brad pitt gelsin ben bakmam ama ( tabii abartı oldu bu örnek dev :KK70: )
Öyle işte kızlar...

ayakların yere basmayan çok havai bir görüntün var. evli biriyle konuşmanı bile komik bir yaramazlık gibi anlatıyorsun. aklınıbaşına toplamanı denemeni tavsiye ederim

görüşelim dedi önce tamam dedim sonra konusmanın bitiminde hayır dedim görüşmiycem seninle ve ben ce bu yola bi daha girme dedim cümlem buydu yukarıda da ifade ettim iptal ettim diye
Fotoğraf bile gönderdiğini söyledin. İstediğin kadar savun kendi kendini kandır. Ben başka bişey demiyorum.

X