Hakettim bunları biliyorum. Çok pişmanım.😔

Haklisin ama ailenin laflari bu elin herifinin tavrindan daha agir degildi herhalde..

He canim hee aynen.

Evet herşeyin farkındayım acaba neyi bekliyorum bir bilsem. Ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum. Belkide bana zarar versinde elimde boşanmak için geçerli bir sebep olsun diye bekliyorum.. Ölmezsem tabi odaa

Ailenizin lafları size silah çeken kocadan daha kötüydü demek.

Pılını pırtını toplayıp ailene gideceksin, gerekirse kapınızda yatarım, pişmanım diyeceksin ve aile evine girip bu evliliği bitireceksin. Kapılarına gittin de sokağa mı attılar? Anne babanın lafları ağır geliyor da eşinin yaptıkları, söylediği yalanlar, eski eşi ile evliyken kadın kaçırması ve bınları senden saklaması daha mı hafif?
Adam sana zarar vermeden git aile evine,, annenle babanla konuş ve ağır konuşuyorlar demeyi bırak, ne omursa olsun sen evlatlarının, senin ekine diken batsa onların canı yanar. Ağır konuşmuş olsalar bile yine de içleri yanıyordur, elin adamından eziyet çekmek daha mı iyi? Canını sokakta öı buldun ?

Her şeyde aileyi suçla, başkasını suçla. Bağımlı kişiliksiniz. Hepsi sizin hatanız.

“Gençliğimi yaktım” falan…Boşanacak olan adam daha ilk gürlemesine “AA manyağa bak” der giderdi.
Terk edilme korkusu var adamın, gitsin üç çocuklu kadınla beraber olsun veya eski eşine gitsin

Evden çekip git giderken de silahını da al. Şikayetini de yap. Kaç kurtul

Biraz dik durun kendiniz için. Siz dik durmayı da kavga edin altta kalmayın olarak algılarsınız.

Dayak yedikçe tehdit ettikçe daha bir bağlanırsınız belki.

Aslında etme bulma dünyası diyoruz biz buna. Adamın çocuklarını onun için terk etmesini dahi normalleştirmiş her şey çok güzel ama kendisine kötü davranması anormal.

Haklısın. Haklısın sizlerin fikirlerini gördükçe gerçekten ben bunları nasıl yapıyorum nasıl katlanıyorum diyorum. Kendime değer vermeyi unuttuğum için bunları hakediyorum zannediyorum.

Estağfurullah kaale almamak değil telefon dan girdiğim için anca cevap yazabiliyorum. Üzgünüm öyle düşündürdüğüm için. Benim babam yok abimden duyduğum laflar bunlar. Babam olsaydı kimse bana zarar veremezdi

Haklısın.
Haklısın sizlerin fikirlerini gördükçe gerçekten ben bunları nasıl yapıyorum nasıl katlanıyorum diyorum. Kendime değer vermeyi unuttuğum için bunları hakediyorum zannediyorum.
Önemli olan bizim yada başkasının haklı olması değil, senin güçlü olman. Yaptığın hataları kabul et, önce kendinden özür dile sonra da git annenin babanın kapısına onlardan özür dile. Verdiğin kararları öfke ile alma. Verdiğin kararların arkasında dur, rüzgara göre fikir değiştirme ki ailen de sana güvensin. Nereden bilsinler yine eşine geri dönmeyeceğini, seninle birlikte üzülen insanlara bir darbe daha vurmuşsun. Git özür dile ve annenin babanın yanında otur, boşanma davanı aç ve ailene gereken güveni ver. Ailenin yanından daha güvenli bir yer yok.

Kesinlikle öyle. Ruh hastası. Beni hasta etti ama asıl hasta oydu.. Kimseye zarar veremez dediğin gibi o gt yok sadece manipüle edip korkutuyor sindiriyor ama şöyle bakınca başardığını görüyorum... Toparlanıp gitmem lazım o gücü arıyorum şuan eski eşinin adını bile duymak istemez kaldı ki terapiye gitsin. Çocukları düşünse bu denli vazgeçmezdi zaten çocukların psikolojisinin hiçte umrunda olduğunu sanmıyorum

Abin sana baban gibi laf söyleyemez mi? Abinin canı yanmıyor mu? Hadi diyelim ki sadece kızgınlıkla söylüyor, canı yanmıyor, düşüncesiz bir abin var, eşinin söyledikleri yaptıkları daha mı az abinden? Vr sen eşine geri dönerek sana daha fazla eziyet etme hakkı verdin. Abin bir iki üç konuşur ama eninde sonu da seni bağrına basar ama eşin koz olarak kullanır. Kendinden bu kadar mı nefret ediyorsun da eşinin sana bunları yaşatmasına izin veriyorsun

Çok haklısın bir değil iki kere yıktım güvenlerini. Kendime en büyük özürüm bu adamı bırakmak olur. Babam yok o olsaydı bunlara müsaade etmezdi annemle konuşacam hiç bir şeyin yolunda olmadığını anlatıcam..o üzülmesin diye hep iyiyiz mutluyum dedim

Boşan...

sonunu bildiğin kitabı neden açıp tekrar okudun ki

O anki öfkeyle bana bunları söyleyemez diye düşündüm ama çok yanılmışım şuan ki aklım olsa ne derse desin susardım ama eski ben olmak aileme tekrar güven verebilmek için ne gerekiyorsa yapacağım çok teşekkür ederim vaktini bana ayırdığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…