Sadece normal gülmek yetmez,ben baska taraflarımla gülüyorum şahsenSana sadece gülüyorum
Ülkemiz erkeklerinin yarısı mal gerçekten.Yemeyip içmeyip zekasını ölçtürüp sonra insanların kv kpden şikayet ettiği foruma mı yazmış bu salak bebe?
Sonra neden Türk erkeklerinden vebalı gibi kaçıyorsun diyorlar. Alın cevap
Valla yemin ederim disleksiyim. İnanmazsan inanma. Ayrıca abartmayin disleksi hastalık değil ki dile dolanacak bir şey yok. Sanki kanser tövbe tövbe.:) ah canım. Daha fazla oyalanmasın insanlarda değil mi? Hala uzatiyorsun, İQ 125 mis bilmem neymiş. Disleksi si olan biri de değilsin, disleksinin ne olduğunu bilende. Eğer burada bir sevdiği disleksi olan biri varsa en azından gözünün önünde senin gibi hastalığı diline dolayan bir cahil olmaz, sinirleri bozulmaz.
O çocuklarla 3 yıl kadar çalıştım, hassasiyetim de bundan.
Ama senin herhangi bir konuda insanlara saygın ve merhametin olamayacağı için daha fazla yazman da yersiz.
Valla yemin ederim disleksiyim. İnanmazsan inanma. Ayrıca abartmayin disleksi hastalık değil ki dile dolanacak bir şey yok. Sanki kanser tövbe tövbe.
Şimdi internetten araştırıyodurdedim ki hangi türü? merak ettim
Tesüf ederim. Ben 24 yaşındayım bebe değilim. Ve erkekte degilim. Ayrıca senden zeki olduğum aşikar.Ülkemiz erkeklerinin yarısı mal gerçekten.Yemeyip içmeyip zekasını ölçtürüp sonra insanların kv kpden şikayet ettiği foruma mı yazmış bu salak bebe?
Sonra neden Türk erkeklerinden vebalı gibi kaçıyorsun diyorlar. Alın cevap
Şimdi internetten araştırıyodur
Ya kızlar, onca trol faciası atlattık. Çokça saldırıya uğradık.Ask olsun yanı hepinize çok kırıyorsunuz benibenim gibi bir insana. Bugs bunny gibi bir insanım benim. Gercekten ayıp sizlere. Neyse.
Sarsıldım ama Yıkılmadım!!!
Kiymet bilmemmi Sephora izin versin bundan sonra senin adin CatlakB Sephoraa olsun dicem sende benim kiymetimi bil bak
Tesüf ederim. Ben 24 yaşındayım bebe değilim. Ve erkekte degilim. Ayrıca senden zeki olduğum aşikar.
Beykent iç mimar. Sanırım yeterlidir?Evet . Hiç zor değil artık her ilde üniversite var. Sınavı kazandım diye havalanmak ciddi şekilde aptallık.
Siz ne bölüm okuyorsunuz küçük hanım? Sizden iyi bölümlerde okumuş, çok daha iyi okullardan mezun olmuş, onlar da gelip size gerizekalı desinler??
Zeka sıralaması okuduğun okulla bölümle yapılıyorsa bizim memleketteki herkes Forrest Gump kalır zira çok övündüğümüz ODTÜ Bilkentin adını ne yurtdışında kimse bilir; ne de akademik sıralamalarda üste çıkar bu okullar, Avrupa'nın köyündeki okulun bile akademik yayında da eğitim kalitesinde de altında kalır bizim okullar. Sizin teorinize göre bizim tüm milletimiz aptal o zaman????
Avrupa'da herkes üniversiteye gitmiyor, gerçekten akademik merakı olan motivasyonu olan insanlar gidiyor. Diğer insanlar meslek okullarına gidip meslek sahibi oluyor. Bu kzıın bir mesleği var sen de mezun olunca asgari ücretle çalışacaksın. O zaman da bu kız gelip sana salak desin?
Hatayı kabul etmek olgunluktur. Saçma sapan konuşmuşsunuz, gidin özür dileyin.
Kendi teorine göre kesinlikle değilsin. Dünyaca ünlü bir enstitüde doktora yaptım. Gitttiğim okul da bölüm de herkesinkini döver.
Valla yemin ederim disleksiyim. İnanmazsan inanma. Ayrıca abartmayin disleksi hastalık değil ki dile dolanacak bir şey yok. Sanki kanser tövbe tövbe.
Beykent iç mimar. Sanırım yeterlidir?
Mesleginiz nedir peki? Bir ic mimardan veya pedagogtan ustun olduğumuza inanmiyorumKendi teorine göre kesinlikle değilsin. Dünyaca ünlü bir enstitüde doktora yaptım. Gitttiğim okul da bölüm de herkesinkini döver. Senin güzel teorilerine göre.....en akıllı ben oluyorum bu durumda.
Mesleginiz nedir peki? Bir ic mimardan veya pedagogtan ustun olduğumuza inanmiyorum
Mesleginiz nedir peki? Bir ic mimardan veya pedagogtan ustun olduğumuza inanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?