Hakaret mi ettim?

"Ehe ehe nasıl da kekledim ama çok zekiyim yaa" diye düşünmüştür bir de bu Büyük iş başardın kardeş, hakikaten zekana da bu yakışırdı

bence konu fake falan değil ama burada bu eziği kk kadınları gömüp yerin dibine soktuğu için
'ben disleksiyim ben çok zekiyim ben çok akıllıyım ben çok iyiyim bla bla bla' moduna bağlamış aa zavallı

Valla yemin ederim disleksiyim. İnanmazsan inanma. Ayrıca abartmayin disleksi hastalık değil ki dile dolanacak bir şey yok. Sanki kanser tövbe tövbe.

Tesüf ederim. Ben 24 yaşındayım bebe değilim. Ve erkekte degilim. Ayrıca senden zeki olduğum aşikar.

Ask olsun yanı hepinize çok kırıyorsunuz beni benim gibi bir insana. Bugs bunny gibi bir insanım benim. Gercekten ayıp sizlere. Neyse.

Sarsıldım ama Yıkılmadım!!!
Ya kızlar, onca trol faciası atlattık. Çokça saldırıya uğradık.
Ama hala bir trolü ayırt edemiyorsunuz.
Oysa yapmanız gereken konuyu bildirip, cevap yazmamak. 30 sayfa yazmışsınız, bu adam şimdi zevkten dört köşe oldu.
Ettiğiniz hakaretler onun hoşuna gidiyor. Neden istediğini veriyorsunuz ki?
Şimdi hepiniz bu konuyu ciddiye alıp, kızgınlıkla hakaret içeren yorumlar yaptığınız için, bu adam size tepeden bakıyor. Çünkü sizi kandırmayı başardı. Bu sebeple sizler aptal, o da akıllı olmuş oluyor kendi nazarında.
Aslında mesele bu kadar basit.
Cidden hala devam mı edeceksiniz hakaret etmeye?
Kırmızıyla boyadığım yerde nihayet ben trolüm diye ilan etmiş işte, bırakın kendi haline artık şu adamı, sessizlikte boğulsun.

Sırf senin hatrın için olucam bak kıymet bil
in vino veritas izin var mıdır

in vino veritas bi gunluk ya nolur nolurrrr

Kiymet bilmemmi Sephora izin versin bundan sonra senin adin CatlakB Sephoraa olsun dicem sende benim kiymetimi bil bak

Geyiğin dibine vurmaca olmuş bu

CatlakB seni veliahtım ilan ediyorum o zaman... Artık ismim ve kanatlarım altındasın...

Tesüf ederim. Ben 24 yaşındayım bebe değilim. Ve erkekte degilim. Ayrıca senden zeki olduğum aşikar.

Kendi teorine göre kesinlikle değilsin. Dünyaca ünlü bir enstitüde doktora yaptım. Gitttiğim okul da bölüm de herkesinkini döver. Senin güzel teorilerine göre.....en akıllı ben oluyorum bu durumda.

kusura bakmayın da bariz fesatlık yapıyorsunuz.
kendinizi üniversite okuduğunuz için neden yüksekte görüyorsunuz ki?
artık herkes kolayca üniversite okuyabilir.
bence bi marifet yapmıyorsunuz yani.
ayrıca olabilir lise mezunu veya ilkokul mezunu insanlar bile sizden zeka olarak çok ileride olabilir ve çok iyi yerlere gelebilirler.
siz bariz kıskançlık yapıyorsunuz gidip laf sokup sonra bana böyle dedi beni kendinden üstün mü görüyor diyorsunuz.
o bayanın yerinde olsam ben de karşımda bu tavırda olan birinden kendimi çok daha yukarıda görürdüm.
ayrıca devamlı zekayla ilgili bir yorum içerisindesiniz, zekanızla ilgili kompleksiniz mi var ?

Beykent iç mimar. Sanırım yeterlidir?

Valla yemin ederim disleksiyim. İnanmazsan inanma. Ayrıca abartmayin disleksi hastalık değil ki dile dolanacak bir şey yok. Sanki kanser tövbe tövbe.

Evet bir hastalığın ciddi olması için kanser olmak lazım.
Ne önemi var ki ogrenme zorlugu çeken çocuğun ne olup bittiğini anlamadan gördüğü baskının? Neden normal olmadığını sorgulamasinin? Eğitim için hastane hastane gezip heyet rapor için ugrasmasinin? Normal becerilerin üstesinden gelememenin üzüntüsünün? Bazisinin kaynastirma sınıflarında olurken hala fark edilmeyen çocukların, tembel, aptal muamelesi gormesinin de önemi yok, çünkü kanser değil.

Beykent iç mimar. Sanırım yeterlidir?

Kesinlikle değil. Beykent gayet sıradan bir üniversite.

ODTÜ, Bilkent,Koç,Sabancı dörtlemesindeki mühendisler ezer geçer. Yapay zeka ve teknoloijinin çağında mühendisler her şekilde kazanır. Tıp fakültelerinden bahsetmedim bile.

Kendi teorine göre kesinlikle değilsin. Dünyaca ünlü bir enstitüde doktora yaptım. Gitttiğim okul da bölüm de herkesinkini döver. Senin güzel teorilerine göre.....en akıllı ben oluyorum bu durumda.
Mesleginiz nedir peki? Bir ic mimardan veya pedagogtan ustun olduğumuza inanmiyorum

Mesleginiz nedir peki? Bir ic mimardan veya pedagogtan ustun olduğumuza inanmiyorum

Kendimi ifşa etmek istemiyorum ama teknoloji üretiyorum.
Kimse kimseden üstün değil insan olarak hepimiz insanız. Ama çılgın atan bir şirkette çalışıyorum diyebilirim, trendleri takip etmeyip yaratıyoruz, insanları arkamızdan sürüklüyoruz. Eğitim olarak aklına hayaline gelmeyecek insanlar var cidden, pedogoji veya mimarlık eğitimin kıyaslayamazsın bile. Muhtemelen hayatında hiç bir Google mühendisiyle tanışmadın ama ben tanıştım. Ne çeşit eğitimli insanlar olduklarını hayal bile edemzsin..Dünya senin ufak etrafından ibaret değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…