- 12 Ocak 2016
- 131
- 121
- 18
- 32
KIZLAR BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM Kİ HERKES OKUSUN,KONU SAHTE!
parmaklarınıza yazık yazmayın boş yere.
Pedagoglar psikolog değil, onlar ergenlik donemine gelmemis (yani yaklasik 13 yasina kadar) olan cocuklari ve kucuk cocuklari egitiyorlar. Ben reşit olali yıllar oldu :))) hem 125 normal derece, üstün zeka değil malesefBu seviyeye uygun davransaydın bari
İQ su yuksek insanlardan ben hep daha kaliteli şeyler beklerdim.
Neyse sen pedagogtan yardım al
KiB.
Bu kendine iyi bak demek değil ha yarınKazen öğretir sana
Pedagoglar psikolog değil, onlar ergenlik donemine gelmemis (yani yaklasik 13 yasina kadar) olan cocuklari ve kucuk cocuklari egitiyorlar. Ben reşit olali yıllar oldu :))) hem 125 normal derece, üstün zeka değil malesef:'(
Ay koş sen kesin erkek gördüğünde hemen heyecanlanan tiplerdensindir hahahaha
Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.
canım lütfen kendine haksızlık etme senin zekan 125 olamaz bence 135 ve üstü.buradan öyle geldi.gel sana bir zeka teste yapayım hangisini tercih edersen wisc-r mı istersin yoksa stanford binet mi istersin?
o zaman ortaya karışık yapalım sana,daha çok yakışır bence.Hangisini uygun görürsen :) hepsini yerim
Olur tabi. Ama hepsini birden yapamam sırasıyla. Gerçekten disleksiyim yemin ederim. Sonra beynim patlar.o zaman ortaya karışık yapalım sana,daha çok yakışır bence.
Olur tabi. Ama hepsini birden yapamam sırasıyla. Gerçekten disleksiyim yemin ederim. Sonra beynim patlar.
Ay koş sen kesin erkek gördüğünde hemen heyecanlanan tiplerdensindir hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?