Hakaret mi ettim?

KIZLAR BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM Kİ HERKES OKUSUN,KONU SAHTE!

parmaklarınıza yazık yazmayın boş yere.

Fake olsun zaten.Gerizekalı megolaman ! İnsanların hastalıklarıyla dalga geçip sidik yarıştıran zavallı bir mahlukat.Konunun fake olduguna sevindim çünkü bir insan bu kadar zavallı olamaz..

Ben sende kıskançlık sezdim, hem yazdıklarını analize edecek olursak canım kendini üstün sanan sensin (ikide bir ben üni okuyorum)
Bilgi : Avrupada çoğu mesleklere , üni okumadan sahip olabiliyorsun, yani sistem başka.
O yüzden zaten Türkiye de okuduğun Üniversite (birkaçı hariç) Avrupada, Üniversitesi Eğitimi almış olarak geçerli olmuyor.

Ben sizin kızı bir şekilde kıskandığınızı düşünüyorum yani siz tutup da üvey babanıza vay efendim niye okumadı, yok okumadan o işi nasıl yapıyor diye neden soruyorsunuz sizin üzerinize vazife değil sizi de ilgilendirmeyen şeyler. Demek ki sizin de kızı hastalığı yüzünden küçümseyen tavırlarınız oldu ki kız öyle söyledi ayrıca ben kızın yerinde olsa rahatsızlığımı söylediği için babama çok kızardım üvey babanız böyle hassas birşeyi size söylemekle zaten hata etmiş yok kolay yoldan muhasebeci olmuş, yok ben akıllıyım üniversite okudum yok tek taşı gösterince hava mı atıyorsun demeler bana da biri öyle dese bende parlarım kötü niyetli olan sizsiniz inşallah Allah sizi öyle bir hastalıkla sınamaz çık ayıp insanların açıklarını öğrenip yüzüne vurmak eğitim herşey demek değildir saygı terbiye de önemli.

Kızlar FAKE arkadaş lütfen elinizi yormayın üst mesajlarda kendisi yazdı üstelik disleksi olduğunu iddia ediyo

Bu seviyeye uygun davransaydın bari
İQ su yuksek insanlardan ben hep daha kaliteli şeyler beklerdim.
Neyse sen pedagogtan yardım al
KiB.
Bu kendine iyi bak demek değil ha yarın Kazen öğretir sana
Pedagoglar psikolog değil, onlar ergenlik donemine gelmemis (yani yaklasik 13 yasina kadar) olan cocuklari ve kucuk cocuklari egitiyorlar. Ben reşit olali yıllar oldu :))) hem 125 normal derece, üstün zeka değil malesef :'(

Ask olsun yanı hepinize çok kırıyorsunuz beni benim gibi bir insana. Bugs bunny gibi bir insanım benim. Gercekten ayıp sizlere. Neyse.

Sarsıldım ama Yıkılmadım!!!

Pedagoglar psikolog değil, onlar ergenlik donemine gelmemis (yani yaklasik 13 yasina kadar) olan cocuklari ve kucuk cocuklari egitiyorlar. Ben reşit olali yıllar oldu :))) hem 125 normal derece, üstün zeka değil malesef :'(

canım lütfen kendine haksızlık etme senin zekan 125 olamaz bence 135 ve üstü.buradan öyle geldi.gel sana bir zeka teste yapayım hangisini tercih edersen wisc-r mı istersin yoksa stanford binet mi istersin?

canım lütfen kendine haksızlık etme senin zekan 125 olamaz bence 135 ve üstü.buradan öyle geldi.gel sana bir zeka teste yapayım hangisini tercih edersen wisc-r mı istersin yoksa stanford binet mi istersin?

Hangisini uygun görürsen :) hepsini yerim

Ay koş sen kesin erkek gördüğünde hemen heyecanlanan tiplerdensindir hahahaha

:) ah canım. Daha fazla oyalanmasın insanlarda değil mi? Hala uzatiyorsun, İQ 125 mis bilmem neymiş. Disleksi si olan biri de değilsin, disleksinin ne olduğunu bilende. Eğer burada bir sevdiği disleksi olan biri varsa en azından gözünün önünde senin gibi hastalığı diline dolayan bir cahil olmaz, sinirleri bozulmaz.
O çocuklarla 3 yıl kadar çalıştım, hassasiyetim de bundan.
Ama senin herhangi bir konuda insanlara saygın ve merhametin olamayacağı için daha fazla yazman da yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…