- 23 Ağustos 2012
- 50.170
- 1
- 232.945
- 898
yoo bence gayet üstünüm en üstün benim
sözel olmayan becerilerde sıkıntın var yani,geçmiş olsun.
Elbette sensin kadesa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo bence gayet üstünüm en üstün benim
sözel olmayan becerilerde sıkıntın var yani,geçmiş olsun.
Elbette sensin kadesa
ne komik ya.Non verbal. psikolojik danismansin. O zaman pedagogtan üstünsün. Ama iç mimarlıktan değil :)
Çocuk muyum derken onu kast etmedim. Wisc-r çok basit kaçtığı için dedim. Üfff onu bile yanlis anliyorsunuzne ilgisi var wisc-r ın yetişkinler için formu da var.bir yerlerden bakıp bakıp bir şeyler yazıyorsun değil mi onlar da yarım yamalak oluyor
Çocuk muyum derken onu kast etmedim. Wisc-r çok basit kaçtığı için dedim. Üfff onu bile yanlis anliyorsunuz
Pedagogtan ustun musun?yani hava atmayayım üzülmesin dedim ama iç mimardan üstünüm ya hu ve zeka puanım da 140
yok iç mimardan üstünüm benPedagogtan ustun musun?
Lütfen o salakla kiyaslamayin. Onda zaten gram beyin olsa evlilik programına katılmazdı.Ay bu kısmetse olur'daki melis olmasın Tavrın çirkinliği ve iç mimar olması tutuyor
Pedagogtan ustun musun?
Onu anladık. Pedagogtan ustun musun onu merak ettim(ciddiyim)?yok iç mimardan üstünüm ben
Onu anladık. Pedagogtan ustun musun onu merak ettim(ciddiyim)?
Pedagoji ile psikoloji zaten aynı sayılır. Ben pedagoji okumak istemiştim ama sonra mimarligi tercih ettim. Ondan soruyorum. Yoksa tabii doktorluk ile pedagogluk kıyaslanamaz meselaPedagogların ne üstünlüğü var cidden konunun başından beri anlaymaadım bir pedagojidir aldı başını gitti???1??
Nedir pedagogların numarası? Yani dünyadaki meslekler pedagojiden iyi/kötü olanlar şeklinde ikiye mi ayrılıyor? Sınır neden pedagoji, psikoloji değil mesela? Kafamda deli sorular.......
Onu anladık. Pedagogtan ustun musun onu merak ettim(ciddiyim)?
Mesela bir doktor iç mimardanda, pedagogtan da, mali musavirdende üstündür. Çünkü hayat kurtarır.ciddi misin? yok şaka yapıyorsun bence.üstünlük nedir sana göre,bir mesleği diğerinden üstün yapan nedir?
bak konu ile dalga geçiyordum ama şu anda üzüldüm senin için.
Tamam o zaman ustunluk kısmını 'daha iyi mi' olarak değiştiriyordu.Evet, dünyadaki tüm pedagog insalrı topladık , tek tek insanlıklarına baktık kadesa übermensch çıktı. Bu üstünlük lafından rahatsız olan tek ben miyim? Mesleğin pedagojiden iyi mi cümlesi bence soruyu tam karşılıyor. Pedagogdan üstün olmak nedir yahu?
Mesela bir doktor iç mimardanda, pedagogtan da, mali musavirdende üstündür. Çünkü hayat kurtarır.
Mesela bir doktor iç mimardanda, pedagogtan da, mali musavirdende üstündür. Çünkü hayat kurtarır.