• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret mi ettim?

ne ilgisi var wisc-r ın yetişkinler için formu da var.bir yerlerden bakıp bakıp bir şeyler yazıyorsun değil mi onlar da yarım yamalak oluyor :KK70:
Çocuk muyum derken onu kast etmedim. Wisc-r çok basit kaçtığı için dedim. Üfff onu bile yanlis anliyorsunuz

Pedagogtan ustun musun?

Pedagogların ne üstünlüğü var cidden konunun başından beri anlaymaadım bir pedagojidir aldı başını gitti???1??

Nedir pedagogların numarası? Yani dünyadaki meslekler pedagojiden iyi/kötü olanlar şeklinde ikiye mi ayrılıyor? Sınır neden pedagoji, psikoloji değil mesela? Kafamda deli sorular.......

Hatali olan sensin. Terbiyesiz ve fesatsin. Kiz tabiki de alinmistir. Bence ozur dilemelisin.

Onu anladık. Pedagogtan ustun musun onu merak ettim(ciddiyim)?

ciddi misin? yok şaka yapıyorsun bence.üstünlük nedir sana göre,bir mesleği diğerinden üstün yapan nedir?

bak konu ile dalga geçiyordum ama şu anda üzüldüm senin için.

bu arada motor becerilerin de sıkıntı yaşayan biri iç mimar nasıl olur konu sahibi?

Pedagogların ne üstünlüğü var cidden konunun başından beri anlaymaadım bir pedagojidir aldı başını gitti???1??

Nedir pedagogların numarası? Yani dünyadaki meslekler pedagojiden iyi/kötü olanlar şeklinde ikiye mi ayrılıyor? Sınır neden pedagoji, psikoloji değil mesela? Kafamda deli sorular.......
Pedagoji ile psikoloji zaten aynı sayılır. Ben pedagoji okumak istemiştim ama sonra mimarligi tercih ettim. Ondan soruyorum. Yoksa tabii doktorluk ile pedagogluk kıyaslanamaz mesela

Onu anladık. Pedagogtan ustun musun onu merak ettim(ciddiyim)?

Evet, dünyadaki tüm pedagog insanları topladık , tek tek insanlıklarına baktık kadesa übermensch çıktı. Bu üstünlük lafından rahatsız olan tek ben miyim? Mesleğin pedagojiden iyi mi cümlesi bence soruyu tam karşılıyor. Pedagogdan üstün olmak nedir yahu? Önce dilimizi doğru kullanmayı öğren konu sahibesi.

ciddi misin? yok şaka yapıyorsun bence.üstünlük nedir sana göre,bir mesleği diğerinden üstün yapan nedir?

bak konu ile dalga geçiyordum ama şu anda üzüldüm senin için.
Mesela bir doktor iç mimardanda, pedagogtan da, mali musavirdende üstündür. Çünkü hayat kurtarır.

Evet, dünyadaki tüm pedagog insalrı topladık , tek tek insanlıklarına baktık kadesa übermensch çıktı. Bu üstünlük lafından rahatsız olan tek ben miyim? Mesleğin pedagojiden iyi mi cümlesi bence soruyu tam karşılıyor. Pedagogdan üstün olmak nedir yahu?
Tamam o zaman ustunluk kısmını 'daha iyi mi' olarak değiştiriyordu.

Mesela bir doktor iç mimardanda, pedagogtan da, mali musavirdende üstündür. Çünkü hayat kurtarır.

konu sahibi dedim ki senin motor becerilerin de mekan algılarında sosyal becerilerin de sıkıntı var iken nasıl iç mimar oldun? üstünlüğü geç.

Ay tamam kimse kimseden üstün değil anladık. Herkesin mesleği kendine. Önemli olan insan olmak. Tamamdır :)

Back