Hakaret mi ettim?

sizin kızcağıza gareziniz varmıs gıbı bı tavrınız var.. Zeka tartısacak kadar buyuk konulara getırene kadar Hayırlı olsun deyıp konuyu kapatabilirdiniz.Sizin kendisinde hazmedemediğiniz ne var?

burnuma buram buram kıskançlık kokuları geliyor... siz bu üvey ablayı çok kıskanıyorsunuz... tek övündüğünüz nokta "ben üniv. okuyorum, o kazanamadı" bla bla bla ... diploma cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır demiş atalarımız ne güzel de demiş...
son olarak bak kız sana hırs yapar gider çok güzel bir üniversitede bölüm kazanır o zaman ne yaparsın, diyecek bir şeyinde kalmaz...

kötü kalplisiniz gerçekten. her çocuk özeldir / aamir khan ın filmi izleyin derim.

Kokunun fake olduğunu en başından belliydi zaten.
İlk defa sevindim bir konunun fake olmasına.
Bu kadar kötü kalpli insanlar hayatta olmasın mümkünse.

Kokunun fake olduğunu en başından belliydi zaten.
İlk defa sevindim bir konunun fake olmasına.
Bu kadar kötü kalpli insanlar hayatta olmasın mümkünse.

aaa fake mi çıktı bu yorumları okumamıştım .. yorum yaptım boşuna desene

Bastırılmış duyguların Volkan gibi patlamış. Kıskanıyorsun kızı hemde dibine kadar kendinle yüzleş rahatlarsın

TeşekkürlerBu konuya böyle bir şey lazimdiEn net cevap olmus

Turkiye de ki universiteler dünya capinda ki siralamalara bile giremiyor maalesef

Ya gerçekten anlayamiyorum sizleri hiç kimsede beni anlamıyor sanki dünyanın en kötü insanı benim. Ama beni seven insanlarda var bunu bilin!

Doktor değilim ama hastam çok!

Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.

Yaaa neler olmuş en heyecanlı yerinde uyumuşum off

Konu sahibi bak daha önce de söyledim, git ölçtür iq'nu ve gerçekle yüzleş. 110'dan fazla çıkarsa bir konu daha açarsın biz buradayız nasılsa

Trollün bile zekisini, kalitelisini ver allahım. Amin!

Sandimki okulda bilir kisiye sorduktan sonra" kizlar hata etmisim geri zekli degillermis disleksi olanlar, cok kirmisim uvey ablami nasil hatami duzeltirim' diyceksin.
Ama yookk.
Full gaz devam sacmalamaya.

Gercekten o ablanim beyni senden bin kat yuksek. Ben olsam seni orda balkondan asaga sallardim. Disleksi elinde olan biseymi? Sen hic " kankere yakalandin" diye birini suclayabilirmisin, bu mantiklimi? Hic adil olmaz bu dimi? Oysaki kanker hucreleri insanlarin bilincsizce gida tukettiginden, radyo aktif isinlara maruz kaldigindan kaynaklaniyor cogu zaman. Kankerli hastaya bu sozu soylmeyi hak gormuyosan disleksi kisisinede bu sozu soylemeye hakkin hic ama hic ama hic hakkin yok. Cunku disleksi tamamen dogumda verilen bisey. Hic bi hatasi olmadigi halde hastanin.

Seni su yaptigin kankerli hastalara yapilanin bin kati daha kotu.
Beyinsiz gerzrgin tekisin!

Yazan oldu mu bilmiyorum ama birini kırıp kırmadığınızı anlayamıyorsanız sizin de sosyal zekanızla alakalı bir sorununuz olabilir.
Dümdüz hakaret edip de hala hakaret mi bu diye soran birisi normal olamaz.
Sizin yaptığınız şu hareket bir tek Sheldon Cooper'da hoş duruyor, ki zaten o da dahi, ZEKASI örtüyor :)

Ülkemiz erkeklerinin yarısı mal gerçekten. Yemeyip içmeyip zekasını ölçtürüp sonra insanların kv kpden şikayet ettiği foruma mı yazmış bu salak bebe?

Sonra neden Türk erkeklerinden vebalı gibi kaçıyorsun diyorlar. Alın cevap

Birbirinizi sevmiyorsunuz ve birbirinize üstünlük taslama çabası içindesiniz bana kalırsa. Biz genel olarak bu duruma sidik yarıştırma diyoruz. Bence görüşmeyin olsun bitsin..

Konu sahibi; okumuşsun ama insan olamamışsın..
Kız yine size iyi katlanmış..
sizin gibi okuyup, bununla övünüp, ama insani özellikler taşımayan bir insanla hiç ama hiç işim olmaz, sizin gibi insanlar bana uzak olsun mümkünse..
Kızın zayıf noktasını bulup onunla vurmanız karakterinizin ne olduğunu apaçık gösteriyor..
Yorumum sert, dişarıdan böyle gözüküyorsunuz. Belki bir umut hatanızı anlayıp, özür dilersiniz..

KIZLAR BÜYÜK HARFLERLE YAZAYIM Kİ HERKES OKUSUN,KONU SAHTE!

parmaklarınıza yazık yazmayın boş yere.

Kusura bakma da çok kompleksli ve de terbiyesizsin.Üstün zeka üniversite okumayla mı ortaya çıkıyor ? Eğer öyleyse sen pek ortaya çıkaramamışsın.İnsanların hastalıklarıyla dalga geçecek kadar IQ larının sağlam olmadığını düşünüyorum sonuna kadar da hatalısın.Üstün görmeye hakkı yokmuş.üni.okuyan o değil senmişsin DD Yazık sana :)

Yazık ya benim kızkardeşimde de var buna benzer sorun ama sırf senin gibiler yüzünden daha 11yasında ama içine kapandı çocuk insanların hastalıkları ve sorunlarıyla dslga geçenlerden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…