Hakaret mi ettim?

Yaptıgınız tam bir SAYGISIZLIK,
evinize gelen biriyle konuşma uslubunuz BERBAT,
üniversite okumuş olmanızın bende hiçbir artısı yok, MİLYONLARCA ÜNİVERSİTELİ var.
(Siz şimdi ben Boğaziçi, Orta Doğu Teknik, İstanbul Teknik' te okuyorum diyebilirsiniz ki hiç zannetmiyorum da bunu :) )

Okumuş olabilirsiniz fakat eşekliğiniz baki kalacaktır

Ben hiç iq testi yaptirmadim ama onun iq'su 134'müş. Çok yüksek bile değil

• 0-25 arası ağır gerilik
  • 26-50 arası orta gerilik
  • 51-75 arası hafif gerilik
  • 76-90 arası sınır zeka
  • 91-110 arası normal zeka
  • 111-125 arası ileri zeka
  • 126-139 arası üstün zeka
  • 140-155 arası çok üstün zeka
  • 156 ve üzeri deha

Tamamiyle hatalısın. O kız yerinde olsam elini bile sıkmazdım. Aksine ağzının payını sert bi şekilde verip bi dahada muhatap olmazdım seninle.

Dün öğle kendisi bize, yani aslında babasına geldi. Sonra biz onunla balkona sigara içmeye çıktık. Sevgilin nasıl diye sordum. Çok iyi artık işi resmiyete dokecegiz diyerek parmağında ki tektaş yüzüğü gösterdi. Bende şakasına ay aman nasilda övünuyorsun sevgilinle dedim. Ama kötü niyet yoktu bunu derken. Sert şekilde demis olabilirim ama. O da bana sanki senin böyle sevgilin olsa sen övünmez misin? dedi. Hayır canım ben sadece zekamla ovunurum dedim. Sonra güldü ve olmayan bir şeyle nasıl övüneceksen artık dedi. Kan beyinime sıçradı. Dayanamadım ve canim ben senin gibi disleksi degilim her şeyi vaktinde anlıyorum dedim. Oda bana hem aptalsin hemde kötü kalpli bir cahil git önce disleksinin ne olduğunu araştır dedi. Sürtüşmeler devam etti sonra ikimizde içeri girdik ve sonra o gitti.

şu çizdiğim yerde üvey ablan gayet güzel söylemiş,her cümlesine katılıyorum.

insanların yaşadığı şeyleri eksiklik sanıp oradan vurmaya çalışmak çok iğrenç ve sen bu iğrençliği yapmışsın ama yanlış tahmin.

Eğitimli cahil dediklerine bir örnek. Sanki nasada bilim adamı da kendisi üvey kardeşinin zekasıyla alay ediyor. Belli ki kız her şeyiyle senden üstün sen de kıskanmışsın. Kusura bakma ama sen asla onun gibi ne zeki olabilirsin nede iyi bir kadın olabilirsin. Sen bence evlenme de çünkü çocuklarına yazık. Onları da kendin gibi başkalarını eleştiren, küçük gören, aşağılayan, kendini beğenmiş, ukala yetiştirirsin.

Senin gibi bir insan tanımadığım için de çok şanslıyım. Allah çevrendeki insanlara sabır sana da biraz 130 larda değil az biraz akıl ve kalbine de iyilik versin.

bence gaflette bulunmuşsun sakinleş önce ... söylediğin cümlelelr çok çirkin bence kızın bir hatası yok sakinleş ve insanların hayatlarına zekalarına karışma ... herkesin aklı kendine buarada türkiye lise mezunu olan biri muhasebeci olabilio iki yıllık okuluda var 4 yıllık olanıda sizin zorunuza giden kısmını anlamadım muhasebeci olmak çoookkk mükemmel birşey mi???? birde zor iş hakkını teslim etmek lazım saygı duyuyorum...

konu sahte mi yani?

aman ne güzel böyle okumuş ama cahil kalmış birinin gerçekte olmadığını bilmek rahatlattı beni
Asıl sorun kendisi bu hastalığa sahip naptığını anlayabilmiş değiliz kk ca

Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.

Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?

Evet . Hiç zor değil artık her ilde üniversite var. Sınavı kazandım diye havalanmak ciddi şekilde aptallık.

Siz ne bölüm okuyorsunuz küçük hanım? Sizden iyi bölümlerde okumuş, çok daha iyi okullardan mezun olmuş, onlar da gelip size gerizekalı desinler??

Zeka sıralaması okuduğun okulla bölümle yapılıyorsa bizim memleketteki herkes Forrest Gump kalır zira çok övündüğümüz ODTÜ Bilkentin adını ne yurtdışında kimse bilir; ne de akademik sıralamalarda üste çıkar bu okullar, Avrupa'nın köyündeki okulun bile akademik yayında da eğitim kalitesinde de altında kalır bizim okullar. Sizin teorinize göre bizim tüm milletimiz aptal o zaman????

Avrupa'da herkes üniversiteye gitmiyor, gerçekten akademik merakı olan motivasyonu olan insanlar gidiyor. Diğer insanlar meslek okullarına gidip meslek sahibi oluyor. Bu kzıın bir mesleği var sen de mezun olunca asgari ücretle çalışacaksın. O zaman da bu kız gelip sana salak desin?

Hatayı kabul etmek olgunluktur. Saçma sapan konuşmuşsunuz, gidin özür dileyin.

Ne problemliymiştin yaaa bı de bunları hakkıymış gıbı anlatıyorsun pes yani gercktn sinirlerimi bozdun sabah sabah. Kısknmanın da bı dozu ayarı olur.

Tebrık ettım sizi valla.

bence artık zekanızla da övünmeyin..

İnsan beyni sağ ve sol olarak çalışır. Sol sözel sağ ise sayısal yetenek üzerinedir. Bunlarda disleskidir.
Biz bile disleski olmadan p b yi karıştıyorsak, onlarında bu gibi şeyleri karıştırması normal.
Tom cruise da bu hastalıkta.. Ama adam bildiğin hollywood yıldızı..

Kendinizi gereksiz yere küçük düşürmüşsünüz. Geçmiş olsun.. Nasıl bir fesatlık varsa

Annem hep şey der. 5 üniversite bitirse ne olur insan olmadıktan sonra.. Sizinde o misal, başkasının özel bir durumu kendinize malzeme etmeniz çok çirkin bir davranış.. kınadım sizi..

Son düzenleme:
Konu sahibi, yani Florx, disleksi rahatsızlığı olan bir kişi. Ve bu tarz kişilerin aslında üstün zekalı olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Buraya yazmış ki en azından KK üyeleri disleksiyle tanışsın, onları üstün zekalı sansın filan...Google aramalarında disleksililer aslında üstün zekalıdır gibi şeyler çıksın.

çıktı kça hatalısınız koz ilişkilerini ciddiyete döktüklerini söylemiş. Bunun neresinde ovunme var. Bence siz onu çelemiyordunuz. Okumamış falan diyorsunuz ama fena kaşde kıskanıyorsunuz.

Sonuna kadar haksızsın insanları bu tür durumlarıyla vuramazsın anladın mı naparsa yapsın ne derse desin.. kaldı ki sürtüşmeyi başlatan da sensin kıskançlık resmen yaptığın senin de parmağında yüzük olsa birine anlatırken gösterirsin istemsiz bi şekilde herkes yapar bunu.. avrupada meslek edinmek burdaki kadar zor değil herkes yeteneğine göre bir iş bulabiliyor bunu bile haksızlık olarak algılamışsın ben senin yerinde olsam böyle yapmaktansa ablayla aramı iyi tutar yurtdışından bana da bi kısmet bulsun diye dua ederdim

birşey mi kaçırdım ne alaka?

bilimsel olarak bir çok yerde bu var..
kk dakiler mi herkesin içini rahatlacak yorumlarıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…