Ben hiç iq testi yaptirmadim ama onun iq'su 134'müş. Çok yüksek bile değil
boşuna yazmayın kızlar konu troll kafa bulmaya çalışan biri sadece.
Asıl sorun kendisi bu hastalığa sahip naptığını anlayabilmiş değiliz kk cakonu sahte mi yani?
aman ne güzel böyle okumuş ama cahil kalmış birinin gerçekte olmadığını bilmek rahatlattı beni
Ablalarim kardeşlerim. Tamam itiraf ediyorum ben bir trollum. Amacım az eğlenmek ve sizi eglendirmekti ve görüyorum ki bunu başardım :) ben kendim disleksiyim bunuda belirtelim ve İQ'um 134 değil 125.
Asıl sorun kendisi bu hastalığa sahip naptığını anlayabilmiş değiliz kk ca
Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?
çok sinir bozucu gerçekten Allah akıl fikir versinyok ben o kısmada inanmadım.disleksi falan değil üstelik bu tarz ile zeka seviyesinin de 125 olması mucize gibi bir şey olur
Tebrık ettım sizi valla.Evet . Hiç zor değil artık her ilde üniversite var.
Siz ne bölüm okuyorsunuz küçük hanım? Sizden iyi bölümlerde okumuş, çok daha iyi okullardan mezun olmuş, onlar da gelip size gerizekalı desinler??
Zeka sıralaması okuduğun okulla bölümle yapılıyorsa bizim memleketteki herkes Forrest Gump kalır zira çok övündüğümüz ODTÜ Bilkentin adını ne yurtdışında kimse bilir; ne de akademik sıralamalarda üste çıkar bu okullar, Avrupa'nın köyündeki okulun bile akademik yayında da eğitim kalitesinde de altında kalır bizim okullar. Sizin teorinize göre bizim tüm milletimiz aptal o zaman????
Avrupa'da herkes üniversiteye gitmiyor, gerçekten akademik merakı olan motivasyonu olan insanlar gidiyor. Diğer insanlar meslek okullarına gidip meslek sahibi oluyor. Bu kzıın bir mesleği var sen de mezun olunca asgari ücretle çalışacaksın. O zaman da bu kız gelip sana salak desin?
Hatayı kabul etmek olgunluktur. Saçma sapan konuşmuşsunuz, gidin özür dileyin.
Konu sahibi, yani Florx, disleksi rahatsızlığı olan bir kişi. Ve bu tarz kişilerin aslında üstün zekalı olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Buraya yazmış ki en azından KK üyeleri disleksiyle tanışsın, onları üstün zekalı sansın filan...Google aramalarında disleksililer aslında üstün zekalıdır gibi şeyler çıksın.
Fazla mal göz çıkarmaz.birşey mi kaçırdım ne alaka?
bilimsel olarak bir çok yerde bu var..
kk dakiler mi herkesin içini rahatlacak yorumlarıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?