Haftalardır kızıyorum kendime

Alkol bende böyle şeyler yapmaz normal şartlarda. Sarhoş da olmam kolay kolay. Karşı taraf konusunda endişem yok, o yüzden tekrarı olacağını ya da beklentiye gireceğini sanmıyorum. Sonraki tavrından anlaşılıyor böyle şeyler zaten. O konuda endişem yok. Bundan sonra daha dikkatli olacağım tabi ki.

Belki ortak arkadaş olmayan 3. bir kişiyle yakınlaşmanız olmuş artık denip hoş görülebilirdi tek seferlik.

Ancak evinde kaldığınız, arkadaşınız olan kişinin eşi olması hoş değil. Şimdi hem o adam hem de siz eşlerinize yalan söyleyerek yüz yüze bakacaksınız.

Eğer konu fake değilse, sadece öpüşmeyle yetindiğinizi düşünmüyorum. Varsayalım siz sadece öpüştünüz Eşiniz neler yaptı???
Bu arada nasıl bi eşlere sahipmişsiniz öyle, alkol içip siz gidiyorsunuz, diğerinin eşiyle sizin eşiniz beraber kalıyor.
Konu resmen +18. Eş değiştirme yapmışsınız. Ve bu 4 kişide bunun farkında!

Vallahi yobaz değilim toplu arkadaş gruplarımla alkol içerek sabahladığım da oldu, club bar kültürüm de vardır ama bu ne ya. Ne alaka yani eşimle bir erkek gece vakti denize açılacak bende izin vereceğim? Eşler de bir tuhaf. Seviyesizlik diz boyu çift olarak fazla laçkasınız. Evlendikten sonra da hızlı yaşama devam ettik ne oluyor onu anlamadım. Yapı olarak evliliğe uygun insanlar değilsiniz bence. Çocuğu sattık tabiri de berbat. Üniversitenin ilk yılları kafaları çeken ergenler gibisiniz. Eşinize itiraf etmek zorundasınız bunun üstünü kapatmak gibi bir şey olamaz ve o aileyle bir zahmet görüşmeyi kesin.

Nasıl hayatlarınız var bilmiyorum. Biz bir erkekle yalnız kaldığımızda üzerine atlamıyoruz normal şartlarda. Daha önce daha uygun mekanlarda da yalnız kaldığımız oldu, hiç bir şey yaşanmadı. Bu ekstrem bir durumdu, olmamalıydı, oldu. Geçmişi değiştiremiyorum, keşke sihirli değneğim olsa da yapabilsem.

Bu biraz abartı olmamış mı? Yok swinger partisi yapmışlar diye ahlak büroya ihbar edelim oldu olacak?
Bu yorumlar beni bile rahatsız etti, kocam olmadan bir erkekle oturup iki kadeh içsem ortam seks mi dolacak yani nedir.

Bende böyle hissettim. O an sanki dört kişi de bunu istemiş üstü kapalı gerçekleştirmişler gibi.

Eşinize anlatın anlayışla karşılayacağına eminim. Rahat biri olduğu belli. Ne kadar güvenirsen güven eşine yakışık bir durum değil ki ikinizin gitmesine razı olması

Hanımlar geyik yapmayın, konu inandırıcı gelmediyse rapor edersiniz, ki hanımefendi 2. üyeliğim diye belirtmiş, kaldı ki böyle bir konu için 2. üyelik almasında mahsur yok, şu an site kurallarına ve 2. üyelik kurallarına aykırı bir şey de yok.
Rica ediyorum hayal gücüydü, fake vs yazmak yerine konuya yorum yapın veya yorum yapmama hakkınızı kullanın lütfen.

En azından böyle bi hayatım yok şükürler ola.
Bende bir erkekle kalırım yalnız ama nerde nasıl olacağı tabiiki önemli.
Düşünelim ki; ben eşimle ve bir çift daha beraber alkol içsek ve ben o erkekle botla bi gezinti yapacam desem ve kocam bana izin verirse ben kocamı boşarım.

Çok net o adamı ben kocam saymam artık.

Yazıyorsunuz anladık da biraz daha yaratıcı olun,
Bunu başkası yazsa siz inanırmıydınız
Eksiklikler var

Aslinda demek istedigim o degil. Tabi ki yalniz kalınabilir ama alkol insana bazen boyle gereksiz cesaret verebiliyor. Sonrasi pismanlik olabiliyor. Ya dozunda icmek gerek ya da kendini kontrol etmek gerek. Hic hos olmayan bir durum yasanmis nihayetinde. Ayik kafayla yapmayacagi bir sey yapmis. O sebeple tedbiri onceden alip hic gitmeye kalkismamaliydi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…