Haftalardır kızıyorum kendime

Ben başkasıyla konuşurken bile boşandığım kocamı aldatıyorum gibi hissediyorum nasıl elin adamına yaslandınız öpüştünüz falan ? Suçluluk duygunuz nerdeydi bunları yaparken

Bilerek planladığını düşünmememin sebebi evdekilere çok ısrar etmesi aslında. ikna etmek için çok uğraştı. Ama bilmiyorum. Bir yerlerde daha söyledim, başka bir insanın aklından geçeni bilemem ki. Kendimden eminim ama, benim aklımdan geçmedi, istemedim. Anlık bir dürtüyle tepki verdim sanıyorum. Ne fiziksel olarak ne duygusal olarak kendime yakın bulduğum bir insan değil.

Konuda yazdım zaten benim için aldatma. Bunu kabulleniyorum. Ama ne yapacağımı, bu süreci nasıl yöneteceğimi bilmiyorum. Geriye bir yere attım orda bekliyor sanki.

Ama arkadasligin sekline de bagli diil mi? Mesela biz turklerde arkadaslari aile gibi gorme durumlari var iste atiyorum abdulrezzak kardesim gibidir canimdir filan deriz oysaki ne alaka arkadas dost ayri kardes ayri. Avrupailikle degil de sanki iliskinin kendisiyle alakasi var. Annemle babamdan ornek vermistim mesela yani benim peder bana o etegi giymiceksin filan diyen maco bir yurdum erkegi ama dusundum de annemin 20 senelik dostu mahmut amca Hadi tekneyle cikiyorum bu gece kim gelir dese babam anneme donup naciye git mahmutu yalniz birakma filan der. Yani aklina bile gelmez anlatabildim mi biri bu ihtimali soylese guler filan. Tabi baska baglamlarda anormal oldugu durumlar vardir. Burda yillar boyunca suren uzun dostluktan beraber cikilan tatillerden bahsedilmis. Anormal olabilir ama esin umursamamistir yorumu hic olasi gelmedi. Yoksa hani ayh ne kadar yobazsiniz azcik modern olun ayol alt metniyle savunmamistim ben de tezimi kanka yanlis anlasilmak istemem.

Pardon burda R Rosalind Franklin u alintilicaktim kendimi alintilamisim

Yazim seklini bildigim iki kisiden birisin=/
Olmamis ama ya,hic olmamis.
Neresinden tutsam elimde kaldi=/
Bir suru yanlis sey...

Ben de dedim kendi yazip kendi cevapliyor
E O zaman Naciyenin kocasinda sorun vardir derim yani,Mahmutla filan ne alaka:)

eşleriniz neden gelmedi ki onlarda mi iş başındaydı
şimdi karşı gelecek olanlar olur da akıllı bir şekilde düşününce onca ısrara ve yalnız gidiyorsunuz akşam falan sizin yaptığınıza gelince tokadı yerlestiremedin mi valla ilgim yok demissin nasıl öpüştün. ben sınır olunca çok sevip aşık olduğum eşimi bile öpmüyorum karşılık bile vermiyorm değişik geldi
tam kuduruksunuz kendi başınızı yiyin

Senin mesajı okumuş muydum emin olamadım, ben genel olarak yazmıştım ama az çok biliyorum öyle düşünmeyeceğini :) Tabii ki ben de yakın arkadaşlarımla böyle bir olayın geçtiğini düşünemem ama eminim konu sahibi de başına böyle bir şey gelebileceğini hayal bile edemezdi. O yüzden bazı durumlar kişiden bağımsız bir şekilde yaşanmamalı. Benim evliliğim de çoğu kişiye göre asla kabul edilemeyecek rahatlıkta dinamiği olan bir evlilik ara ara forumda da anlatıyorum ama bu konu bizden bile çift olarak veto yedi. Hatta düşünüyorum da ben böyle bir geziye gay bir erkek olan en yakın arkadaşım ile de çıkmam. Ortam öyle kanka ile çıkılacak bir ortam değil ki. Yakamoz, zifri karanlık, bot ile uzaklara açılmak, kayalıklar... Ucuz bütçeli romantizm filmi jeneriği gibi değil mi? :))

Elbette kimsenin aklından geçeni bilemezsiniz hiçbirimiz bilemeyiz, ki yıllara dayalı arkadaşlıklarda kimse böyle bir hamle de beklemez, insan karmaşık bir canlı, düşüncesiyle eyleminin uymadığı zamanlar oluyor, belki o anın etkisiyle çekim gücü, akıl ne alaka dese de dürtüler aksini yaptırmış olabilir.

Dürüst olacağım size hak vermiyorum, bir hataydı oldu bitti diyemiyorum, saklamanızı da, kendinizi böyle bir duruma sokmanızı da haklı bulmuyorum, arkadaşınız kadar hatalısınız, yardım için elinizi tutması amenna o kısım bana garip gelmedi ama sarıldığında bir yerden sonra rahatsız olmuşsunuz, işte o sırada niyeti arkadaşınız dahi olsa kestirmiş olmanız gerekirdi.

Aman tanrım konuya hiç yapılmayan bir yorum. Nasıl aklınıza geldi bu, inanamıyorum. Çok orjinal.
Arkadaşınla botla açılıp yıldızları seyrederken öpüşmek kadar orjinal değil yorumum Ayrıca arkadaşınızla fantezinizi yazmış ta olabilirsiniz. Allahaskina dünya üzerinde hangi kadın kocasını kadının biriyle yakamoz seyretmeye yollar

Eşiniz şapka taktığında şapka havada kalıyor olmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…