Nedense benimde aklımdan bu geçti.Benve
Belki de sizinle gelmek istemeyen ekip de alkolun eykisiyle yakınlaştı belki de onlar da yalnız kalmak istedi ve sizi ekti.. Yani olmasını istedim suan bilmiyorum neden ama istedim.
Siz şey değil miydiniz ya evlenmek üzereyim ama başkasıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen? O yüzden mi bu kadar üstünde durdunuz bu konunun? Aile dostuyla eşini aldatmak normal, swinger mi anormal?Bu biraz abartı olmamış mı? Yok swinger partisi yapmışlar diye ahlak büroya ihbar edelim oldu olacak?
Bu yorumlar beni bile rahatsız etti, kocam olmadan bir erkekle oturup iki kadeh içsem ortam seks mi dolacak yani nedir.
Buna katılıyorum. Baktı çok içti, geride durup başka bir zaman gitmeyi teklif edebilirdi. Tahmin edememiş işte kendine fazla güvenmemek gerek.Aslinda demek istedigim o degil. Tabi ki yalniz kalınabilir ama alkol insana bazen boyle gereksiz cesaret verebiliyor. Sonrasi pismanlik olabiliyor. Ya dozunda icmek gerek ya da kendini kontrol etmek gerek. Hic hos olmayan bir durum yasanmis nihayetinde. Ayik kafayla yapmayacagi bir sey yapmis. O sebeple tedbiri onceden alip hic gitmeye kalkismamaliydi bence.
aklimdan geçti haKocan da belki onun karısıyla öpüşmek için gelmemiştir, çok rahatlamışsındır şimdi
Kesinlikle. Yani bu buyuk bir yuk. Yuz yuze bakilan insanlar. Cok zor bir durum. Nasil basa cikacagini bilmiyorum konu sahibinin. Esi yapmis olsa bosan derdik, o derece ciddi.Buna katılıyorum. Baktı çok içti, geride durup başka bir zaman gitmeyi teklif edebilirdi. Tahmin edememiş işte kendine fazla güvenmemek gerek.
Evet oyum. Evlendim ve kimseyle birlikte de olmadım. Konu üzerinde duruyor olmam insanları kategorize etmeye bayılmanızdan rahatsızlık duymamdan kaynaklanıyor. Hayat sizin ve çevrenizdekilerin hayatıyla kısıtlı değil. Tahminler yürütüp minik hayatınıza eğlenceler üretmeye çalışmak da haddinize değil üzgünüm. Swingerı anormal bulduğumu söylemedim, sizin tepkinizin bu yola gittiğini belirttim.Siz şey değil miydiniz ya evlenmek üzereyim ama başkasıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen? O yüzden mi bu kadar üstünde durdunuz bu konunun? Aile dostuyla eşini aldatmak normal, swinger mi anormal?
İki kadeh içince ortam seks dolmaz da iki kadeh içip romantik romantik ayışığı gezmesine çıkılıp yaslan banaya ne münasebet denmezse ortam seks dolar evet. Birlikte bişiler içtiler diye bi şey demiyor kimse yani siz nereye çekmek istiyorsunuz mevzuyu anlamadım?Bu biraz abartı olmamış mı? Yok swinger partisi yapmışlar diye ahlak büroya ihbar edelim oldu olacak?
Bu yorumlar beni bile rahatsız etti, kocam olmadan bir erkekle oturup iki kadeh içsem ortam seks mi dolacak yani nedir.
Tahmin edemedim, tahmin edilecek bişey değildi. En ufak bir şey hissetsem kendimde o kişiye karşı ya da onun bana karşı bir şey hissettiğini düşünsem inanın adım atmazdım.Buna katılıyorum. Baktı çok içti, geride durup başka bir zaman gitmeyi teklif edebilirdi. Tahmin edememiş işte kendine fazla güvenmemek gerek.
Hedef yalnız gidip romantik ortam oluşturmak değilmiş eşli gitmek istemişler ama reddedilmiş. Ben yaslan banaya tepki gösterirdim sma konu sahibi yapmamış, bu onun hatası. Benim tepki verdiğim şey cevaplardaki erkeklerle yalnız kalan ahlaksız kadınlar her şeyi yapacak karakterdedir yönündeki imalar.İki kadeh içince ortam seks dolmaz da iki kadeh içip romantik romantik ayışığı gezmesine çıkılıp yaslan banaya ne münasebet denmezse ortam seks dolar evet. Birlikte bişiler içtiler diye bi şey demiyor kimse yani siz nereye çekmek istiyorsunuz mevzuyu anlamadım?
merhaba, öncelikle merak ettiğim neden evlenmeden önce hızlı bir hayat yaşamış olduğunuzdan bahsettiniz? bu durumun sizin tacize uğramanızla ne ilgisi var? acaba içten içe 'iyi' bir kadın olsaydınız bu iş başınıza gelmezdi diye mi düşünüyorsunuz? öyleyse yanılıyorsunuz. tacizci tipler her durumu değerlendirir herkesi av olarak görür. o denli yakın arkadaşlarsınız ki eşleriniz bile bir fesatlık düşünmeden ikinizin başbaşa gece gezinizi doğal karşılamış, rahatsız olmamış. adam sizi tenhada yalnız kıstırınca da şansını denemiş. insan biyolojik tepkiler verir. biri sizin çıplak bedeninize dokunduğunda, öptüğünde tahrik olmuş olabilirsiniz. araştırmalar gösteriyor ki tecavüze uğrayan kadınlar ve erkeklerin bazıları orgazm olmuş ve bu yüzden daha da fazla travmatize olmuştur. uzun lafın kısası vucudunuz zihninizden bağımsız tepkiler verebilir. doğamız böyle. kendinizi suçlamayı bırakıp tacizci arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekir diye düşünüyorum. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?