Haftalardır kızıyorum kendime

Belki evde kalanlar da öpüşüp koklaşmıştır diye düşünürseniz içiniz biraz rahatlayabilir. Alkolün etkisiyle yaşanmış belliki, alkolü bırakamayacağınıza göre alkollü iken aranızda kıvılcım çakabilecek kişilerle yalnız kalmayı bırakın.

Bu biraz abartı olmamış mı? Yok swinger partisi yapmışlar diye ahlak büroya ihbar edelim oldu olacak?
Bu yorumlar beni bile rahatsız etti, kocam olmadan bir erkekle oturup iki kadeh içsem ortam seks mi dolacak yani nedir.
Siz şey değil miydiniz ya evlenmek üzereyim ama başkasıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen? O yüzden mi bu kadar üstünde durdunuz bu konunun? Aile dostuyla eşini aldatmak normal, swinger mi anormal?

Buna katılıyorum. Baktı çok içti, geride durup başka bir zaman gitmeyi teklif edebilirdi. Tahmin edememiş işte kendine fazla güvenmemek gerek.

Anlık gaflet diyorsunuz da yani kendimi sizin yerinize koydum öyle düşündüm. Ben eşim olmadan gitmezdim. Hadi gittim arkamdan sarıldığı anda tepkimi o an verirdim. İçkinin etkisiyle diyorsunuz ama hayatı önceden baya hızlı yaşadığınıza göre ilk defa içmiyorsunuz bu kadar kendinizi kaybetmemişsinizdir. Bence sizde kendinize itiraf edemiyorsunuz ama içinizde varmış. Eşinize olanı anlatın. Sonrasında size baya sıkıntı olabilir bu durum.

Buna katılıyorum. Baktı çok içti, geride durup başka bir zaman gitmeyi teklif edebilirdi. Tahmin edememiş işte kendine fazla güvenmemek gerek.
Kesinlikle. Yani bu buyuk bir yuk. Yuz yuze bakilan insanlar. Cok zor bir durum. Nasil basa cikacagini bilmiyorum konu sahibinin. Esi yapmis olsa bosan derdik, o derece ciddi.

Bir kadın olarak başka bir erkekle eşimi başka yerde bırakıp denize girmem hem de gece yarısı
Adam sizi denemiş ve sizde karşılık verince bazı şeyler kaçınılmaz olmuş
Hiçbirşey olmamış gibi eşinizin yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz onuda geçtim o şahısta az değilmiş yani yok yıldızlara bakarken boynun tutulmasınmış yok bota binerken elini tutmakmış
Eşinize dürüst olun ve söyleyin bence

Siz şey değil miydiniz ya evlenmek üzereyim ama başkasıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen? O yüzden mi bu kadar üstünde durdunuz bu konunun? Aile dostuyla eşini aldatmak normal, swinger mi anormal?
Evet oyum. Evlendim ve kimseyle birlikte de olmadım. Konu üzerinde duruyor olmam insanları kategorize etmeye bayılmanızdan rahatsızlık duymamdan kaynaklanıyor. Hayat sizin ve çevrenizdekilerin hayatıyla kısıtlı değil. Tahminler yürütüp minik hayatınıza eğlenceler üretmeye çalışmak da haddinize değil üzgünüm. Swingerı anormal bulduğumu söylemedim, sizin tepkinizin bu yola gittiğini belirttim.

Eşleriniz nasıl başbaşa gitmenize müsade etti hayret ettim . Devamı da gelecek bu yakınlasmanın yasak elmayı bi kere tattın. Yazık
Ama bende konun fake diye düşünüyorum

Bu biraz abartı olmamış mı? Yok swinger partisi yapmışlar diye ahlak büroya ihbar edelim oldu olacak?
Bu yorumlar beni bile rahatsız etti, kocam olmadan bir erkekle oturup iki kadeh içsem ortam seks mi dolacak yani nedir.
İki kadeh içince ortam seks dolmaz da iki kadeh içip romantik romantik ayışığı gezmesine çıkılıp yaslan banaya ne münasebet denmezse ortam seks dolar evet. Birlikte bişiler içtiler diye bi şey demiyor kimse yani siz nereye çekmek istiyorsunuz mevzuyu anlamadım?

Tahmin edemedim, tahmin edilecek bişey değildi. En ufak bir şey hissetsem kendimde o kişiye karşı ya da onun bana karşı bir şey hissettiğini düşünsem inanın adım atmazdım.

Yıldızlara yakamozlara kapılıp gitmişsiniz . Alkol ve anlık nefsinize yenik düşmüşsünüz eşiniz olmadan gecenin bi yarısı ne diye tekneyle açılıyorsunuz başka bi adamla bu işin sonunun hoş olmayacağı hiç aklınıza gelmedi mi ? Dışardan biri olarak anlattıklarınızı okuyun lütfen. Olanlar olmuş zamanı geri döndüremezsiniz . Belki eşiniz de yalnız kaldığı kadınla bi şeyler yaşamış olabilir . O aileyle bi daha asla görüşmeyin işin sonu kötü olur .

merhaba, öncelikle merak ettiğim neden evlenmeden önce hızlı bir hayat yaşamış olduğunuzdan bahsettiniz? bu durumun sizin tacize uğramanızla ne ilgisi var? acaba içten içe 'iyi' bir kadın olsaydınız bu iş başınıza gelmezdi diye mi düşünüyorsunuz? öyleyse yanılıyorsunuz. tacizci tipler her durumu değerlendirir herkesi av olarak görür. o denli yakın arkadaşlarsınız ki eşleriniz bile bir fesatlık düşünmeden ikinizin başbaşa gece gezinizi doğal karşılamış, rahatsız olmamış. adam sizi tenhada yalnız kıstırınca da şansını denemiş. insan biyolojik tepkiler verir. biri sizin çıplak bedeninize dokunduğunda, öptüğünde tahrik olmuş olabilirsiniz. araştırmalar gösteriyor ki tecavüze uğrayan kadınlar ve erkeklerin bazıları orgazm olmuş ve bu yüzden daha da fazla travmatize olmuştur. uzun lafın kısası vucudunuz zihninizden bağımsız tepkiler verebilir. doğamız böyle. kendinizi suçlamayı bırakıp tacizci arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekir diye düşünüyorum. geçmiş olsun.

Hedef yalnız gidip romantik ortam oluşturmak değilmiş eşli gitmek istemişler ama reddedilmiş. Ben yaslan banaya tepki gösterirdim sma konu sahibi yapmamış, bu onun hatası. Benim tepki verdiğim şey cevaplardaki erkeklerle yalnız kalan ahlaksız kadınlar her şeyi yapacak karakterdedir yönündeki imalar.

Evliliğin getirdiği tekdüzelik..
Alkolün verdiği cesaret..
Gençlik yıllarına duyulan bir anlık özlem..
Keşke olmasaymış, sizi öpmeye yeltendiğinde tokatı patlaysaymışsınız..
Çok zor bir durum. Peki bu adam bu durumu koz olarak kullanabilir mi? Size musallat olursa ya?
Tanıyorum demişsiniz ama o da masum değil. Ben de eşimin erkek arkadaşlarıyla eşim olmadan başbaşa çok kaldım. Hiç başıma gelmedi. Gelseydi büyük hayal kırıklığı yaşardım.

Hayır hayır taciz değildi. Planlı bir şey hiç değildi. Belki manipüle edildim ama taciz dersem haksızlık etmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…