- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin Fake olmadığınızı ve kadın olduğunuzu yineleyerek yazayım zira hala bu konunun fake biri tarafından kurgulandığını düşünenler var.
Eşinizle birbirinizi sevmediğiniz ya da eşinizin bu olayın gelişmesinde arkadaşınızla anlaştığı fikrine de katılmıyorum.
Bence eşiniz size çok güvendiğinden karşı çıkmadı, ki insan 13 yıllık eşi için aklından kötü şeyler geçirmez çünkü sevgi saygı kadar güvene dayalıdır evlilik, zaten en ufacik bir acabası olsa sevmediği bir aktivitede olsa sizinle gelirdi.
Sarhoşluğa bağlamıyorsunuz, bu konuda kendinize dürüst davranmanızı takdir ettim, ben de alkole bağlamıyorum, yalnız siz detay verdikçe aklıma bir şey takıldı, siz arkadaşınıza isteyerek karşılık vermişsiniz, belki bu sizin planladığınız bir şey değildi ama arkadaşınız bunu bilerek planlamış olabilir mi? Yani gece sahile gitme, denize girme fikrini?
Zira eşimle bizimde erkek arkadaşlarımız var, temeli uzun yıllara dayalı arkadaşlıklar, yeri geldi eşimin sevmediği organizasyonlara tek katıldım arkadaşlarımızın da olduğu yerler, evime bıraktıkları da olurdu, eşim kaza yaptığında eşimi kaldırırken bakımını yaparken evimizde kalan arkadaşımızda oldu, lafı uzatıyorum ama insan uzun soluklu ilişkisi olduğu arkadaşını bilir, en azından nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını, nereye çağırırsa geleceğini ya da gelmeyeceğini.
Sanki sizin arkadaşınız eşiyle eşinizin gelmeyeceğini, sizinse bu teklifi geri çevirmeyeceğinizi bilerek bu fikri ortaya atmış gibi geldi.
Sizden karşılık bulunca da ne kadar ileri gidebileceğini denemek istemiş olabilir, belki sizde arkadaşınız bile olsa o an eşinizden başka birinin beğenisinin verdiği duygulara kapıldınız bilemiyorum.
Bu olayı bir başkası yaşasa belki de sizinde kabul ettiğiniz gibi aldatma olduğunu söyleyip boşanmasını isterdiniz bunu da bilemiyorum, sonuçta yaptığınızı saklayıp yok saymak olanı yok etmiyor, eğer arkadaşınızın size aslında bir zaafı varsa da bu zamanla gün yüzüne çıkarsa daha büyük olaylara bile sebebiyet verebilir, ki ondan kaçmanız, başka bir zaman birlikte yapmak istenen bir aktiviteyi sizin geri çevirmeniz eşler tarafından tuhaf karşılanacaktır bence, düne kadar canım cicim olunan arkadaştan neden köşe bucak kaçıldığı sorgulanır çünkü.
Evet aslinda muhafazakarliktan oldugunu dusunmedim cunku anormal Bulan uyelerin cogu muhafazakar degil. Ama bana bu olay hayatin olagan akisina uygun geldi gercekten olabilecek bir sey gibi geldi arkadas ortaminda. Bilmiyorum. Konu bence gercek konu sahibi de normalde sadakatli bir kadin. Yani daha once esini aldatmamis cok belli. Swinger yorumlarina soyle sasirdim swinger ciftler yok mu var tabi ama konu sahibinin evliligi oyle bi evlilige hic benzemiyor. Anlattigi durumda esinin aklindan bile gecmemistir bu ihtimaller bence. Buna ragmen olan sey de siradan bisey degil ondan da olabilir bu yorumlar tabi. Bilemedim valla...
oo ispanyole enişte tam avrupa haolur molur tekneye gitmek ister göndermeyin enişteyi
Yazim seklini bildigim iki kisiden birisin=/Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.
38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.
Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.
Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.
Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.
Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.
Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...
Ben de dedim kendi yazip kendi cevapliyorAma arkadasligin sekline de bagli diil mi? Mesela biz turklerde arkadaslari aile gibi gorme durumlari var iste atiyorum abdulrezzak kardesim gibidir canimdir filan deriz oysaki ne alaka arkadas dost ayri kardes ayri. Avrupailikle degil de sanki iliskinin kendisiyle alakasi var. Annemle babamdan ornek vermistim mesela yani benim peder bana o etegi giymiceksin filan diyen maco bir yurdum erkegi ama dusundum de annemin 20 senelik dostu mahmut amca Hadi tekneyle cikiyorum bu gece kim gelir dese babam anneme donup naciye git mahmutu yalniz birakma filan der. Yani aklina bile gelmez anlatabildim mi biri bu ihtimali soylese guler filan. Tabi baska baglamlarda anormal oldugu durumlar vardir. Burda yillar boyunca suren uzun dostluktan beraber cikilan tatillerden bahsedilmis. Anormal olabilir ama esin umursamamistir yorumu hic olasi gelmedi. Yoksa hani ayh ne kadar yobazsiniz azcik modern olun ayol alt metniyle savunmamistim ben de tezimi kanka yanlis anlasilmak istemem.
Pardon burda R Rosalind Franklin u alintilicaktim kendimi alintilamisim
Ama arkadasligin sekline de bagli diil mi? Mesela biz turklerde arkadaslari aile gibi gorme durumlari var iste atiyorum abdulrezzak kardesim gibidir canimdir filan deriz oysaki ne alaka arkadas dost ayri kardes ayri. Avrupailikle degil de sanki iliskinin kendisiyle alakasi var. Annemle babamdan ornek vermistim mesela yani benim peder bana o etegi giymiceksin filan diyen maco bir yurdum erkegi ama dusundum de annemin 20 senelik dostu mahmut amca Hadi tekneyle cikiyorum bu gece kim gelir dese babam anneme donup naciye git mahmutu yalniz birakma filan der. Yani aklina bile gelmez anlatabildim mi biri bu ihtimali soylese guler filan. Tabi baska baglamlarda anormal oldugu durumlar vardir. Burda yillar boyunca suren uzun dostluktan beraber cikilan tatillerden bahsedilmis. Anormal olabilir ama esin umursamamistir yorumu hic olasi gelmedi. Yoksa hani ayh ne kadar yobazsiniz azcik modern olun ayol alt metniyle savunmamistim ben de tezimi kanka yanlis anlasilmak istemem.
Pardon burda R Rosalind Franklin u alintilicaktim kendimi alintilamisim
Elbette kimsenin aklından geçeni bilemezsiniz hiçbirimiz bilemeyiz, ki yıllara dayalı arkadaşlıklarda kimse böyle bir hamle de beklemez, insan karmaşık bir canlı, düşüncesiyle eyleminin uymadığı zamanlar oluyor, belki o anın etkisiyle çekim gücü, akıl ne alaka dese de dürtüler aksini yaptırmış olabilir.Bilerek planladığını düşünmememin sebebi evdekilere çok ısrar etmesi aslında. ikna etmek için çok uğraştı. Ama bilmiyorum. Bir yerlerde daha söyledim, başka bir insanın aklından geçeni bilemem ki. Kendimden eminim ama, benim aklımdan geçmedi, istemedim. Anlık bir dürtüyle tepki verdim sanıyorum. Ne fiziksel olarak ne duygusal olarak kendime yakın bulduğum bir insan değil.
Konuda yazdım zaten benim için aldatma. Bunu kabulleniyorum. Ama ne yapacağımı, bu süreci nasıl yöneteceğimi bilmiyorum. Geriye bir yere attım orda bekliyor sanki.
Arkadaşınla botla açılıp yıldızları seyrederken öpüşmek kadar orjinal değil yorumumAman tanrım konuya hiç yapılmayan bir yorum. Nasıl aklınıza geldi bu, inanamıyorum. Çok orjinal.
Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.
38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.
Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.
Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.
Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.
Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.
Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...