Haftalardır kızıyorum kendime

Deniz, gece, ay ışığı, yakamozlar. Yani romantik bir ortam olacağı zaten belli.. adam öpmeye başladığında itseniz anlayacağım ama karşılık vermişsiniz, tabiki aldatma bu.
Ama eşiniz sizi gece denize bir erkekle gönderdiğine göre bence bu durumu affedebilir. Anlatıp kurtulun

Yok musallat olmaz. Aylardır olmadı. Uzun zaman geçti üzerinden.

Aynen katıliyorum
keske alkol aldgnzda esinizden ayrilmasaydnz belli ki kontrol edemiyorsunuz kendinizi

Hiç öyle bi ima görmedim konuda ben yorumlar böyle bir konuya nazaran gayet insancıl. Ayışığının romantik bir ortam oluşturacağı çocukken okuduğumuz masallarda bile var ayrıca bilinmez bi durum değil. Bu tarz şeylerin de anlık olduğu çok büyük bir yalan kime bi anlık hisle yakın arkadaşının karısı/kocası olan bir arkadaşıyla öpüşmez. Herkesin hayatı yaşayış biçimi farklı tabiki ama buradaki konu erkek kadın başbaşa kalamaz değil bunu da bahane etmeyelim artık.

Peki.

Benim tepki verdiğim şey cevaplardaki erkeklerle yalnız kalan ahlaksız kadınlar her şeyi yapacak karakterdedir yönündeki imalar.
Kimsenin yorumu bu sizin algıladığınız imada değil. Maalesef konuyu sizin Yazdığınız kadar masumlaştıramıyoruz.
Hiç kimse Bir erkekle yalnız kalan kadınlar ahlaksızdır demedi.
Alkol içildikten sonra, bir erkekle gecenin bir vakti kocasının yanından bot gezintisi için ayrılan ve eşlerinin buna sessiz kalışları eleştiriliyor. Ki zaten okuduğunuz üzere olayda hiç masum gelişmemiş

Olmamasi gereken bir sey olmus, yapmamaniz gereken bir seyi yapmissiniz.

Bundan sonrasi icin, eger bir daha boyle bir sey olmayacağından kesinlikle emin olabiliyorsaniz esinize bir sey söylemeyin bence. O arkadasla görüşmeyin, bu mumkun degilse mesafe koyup eskisi gibi samimi olmayın. Ickiliyken baskalariyla yalniz kalmayin. Yaptiginiz seyi kabullenin ve vicdanen rahatsiz olun ki tekrarlamayin.

Allah belanızı verir inşallah

Onlarla aranıza mesafe koyup görüşmeyin,eşiniz de hiç sesini çıkarmazsa kesin onlar da bir şeyler yaşadı.Hatta sizinkinden fazlası belki de..

Hanımlar 5 sayfada 3. mesajım
Konu zor demiştim zaten, tasvip edilecek hiçbir yanı olmadığı aşikar, ki böyle bir şey nasıl tasvip edilsin olacak iş değil, yalnız hakaret etmeden, küfür edip bela okumadan yorumlamalısınız çünkü kurallar bunu gerektiriyor.

Esin yapsaydı affeder mıydın?

O insanla tekrar aynı ortamda bulunmak nasıl hissettirecek.. hataydı dediğin insan eşine ne gözle bakacak farkında mısın?

Ya ne desem bilemedim, hiç yoktan işlediğiniz kabahati kabul ediyorsunuz, o da birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…