Haftalardır kızıyorum kendime

yakamoz diye bir sarki vardi neydi o ya rafet el romanmiydi?
Ah şu kumsallarin bir dili olsa
Bir konuşsa dolunay ne yapardım ben
Dalgalar sır verseler, anlatsa rüzgar
Bir tek ben mi böyleyim, yaz mi günahkar.
Ayşegül Aldinç'ten de bu şarkı geldi benim de aklıma, çok severim

Işte boşuna sınır koymak gerekli denmiyor. Kadın ve erkek başbaşa kalınca 3. Şeytan oluyor. Akıllardan her şey geçebiliyor
ya lutfen genellemeyin herkesi böyle münferit swinger kazalarıyla..gerçi bu biraz kaza süsü verılmiş gibi geldi bana ama konu sahibi ve diğer kadın eş masum yine de, kazayı daha çok kocalar süslemiş bence , aslında resmen taammüden swinger....öhm neyse , genellemeyin herkesi yine de , kasıt olmadan başbaşa da kalınır, yalniz da kalınır...ben niyeti bozmadıysam şeytana iş düşmez, ha niyeti bozuk olan zaten heryerde yapar, boşu boşuna şeytana yüklenmenin anlamı yok yani

Aldatma mı, değil mi bilmem, ama yazınız çok güzel. Normalde uzun yazıları, üstüne de bu tip konuları asla okumam. Kendimi kaptırdım bir anda. Resmen hissederek okudum, na qaripti
Çok temiz bir üslupla yazılmış, benim de dikkatimi çekti. Aslında düzgün de bir kadına benziyor tavır olarak. Böyle bir hata yapması üzücü olmuş.Ama ortada bir aldatma var kesinlikle maalesef

Konunun tümünü okuyunca dedimki ne insanlar var allam yaa!? Mükemmel olduğunu iddia ettiği bir evlilik hayatı var ama yinede Allah'tan belasını istiyor! Birde geride kalan eslerinizde bir güzel öpüşmüştür inşallah onlarında kafası güzeldi muhtemelen, böyle bir performans onlardanda bekliyorum

ya iki veya üç veya dört yetişkinin , karşılıklı rızayla olduktan sonra her türlü ilişkisine saygi göstermek zorundayız,kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez o değil de, insan eşinin , arkadaşının yüzünden veya halinden anlamaz mı beş dakka önce bi haltlar karıştırdığını ? ne kadar sarhoş olursam olayım valla daha o kapıdan girerken röntgenini çeker, ciğerini okurum anında..ilginç yani

Bence de anlaşılır Eve bir giriyorsun,e burası şey kokuyor romantizm

Hanımlar,
bu konuyla alakalı sürekli nahoş yorumlar yapıldığına dair rapor geliyor, konu sahibesinin eşini tanımadan etmeden çok afededersiniz eş değiş-tokuşu yapan biri gibi göstermeniz hoş değil, hatta iftiraya bile giriyor, burada konu yudayuda ve karşılık verdiği arkadaşı, ne adamın eşini ne de yudayuda'nın eşini hoş olmayacak şekilde tasvir etmeniz uygun kaçmaz, ki bir suç işlendiğinde bile o suç bireyseldir, ailesine mal edilemez denir değil mi?

Hanımefendinin yaptığına anlık hata, gaflet vs bile diyemem, bile isteye karşılık verilmiş çünkü, hele bu yaşananın anlatımdan yola çıkarak müsebbibi de alkol diyemem zira arkadan bele sarıldığında vs bundan rahatsız olacak kadar kendindeymiş, engelleyebilecekken engellememiş, ki 40 yılda bir alkol alanla düzenli alkol alan arasında alkole direnç farkı vardır, yıllarca ağzına hiç alkol sürmemiş biri 2 kadehte fezayı görürken düzenli alkol alan biri 2 kadehle çakır keyif bile olmaz, belki eşinden başka birinin ilgisinden hoşlanma diyebiliriz, eskiden yaşanan hızlı hayattaki çapkın kadını özleme diyebiliriz, kaba tabirle cazip gelmiş tasvip edilebilecek bir şey değil ama evdeki eşleri de konuya dahil etmek etik olmuyor.

Belki eşinle kadında senin yasadiklarini hatta daha fazlasını yaşamışlardır ! Ne biçim kadinmissin sen utanmadın mi elin adamıyla öpüşüp eşini aldatmaya bide yok ickiliydim filan insallah eşinde seni aldatmistir

Belki eşiniz için de farklı bir gece olmuştur siz yokken.

İçiniz rahatlar belki.

Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim.

Bazen istiyoruz ki

Gercek olmasın fake olsun...

konu sahibine hak vermiş, hatasıni anlayışla karşilamış , espriyle eşinin sorumluluğunu vurgulamış olanlar şikayet edildi sanırım...ben bi kaç gün mapustayım galiba hemşirelerim küfür ve hakaret edenlerle aynı koğuşa koyma bari Mune , zoruma gidiyor valla bak hadi allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…