• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalardır kızıyorum kendime

bence basbayagi senaryo da Mune neden ciddiye alip cevap yazmis onu anlamadim. konu sahibi abimizin hayal dunyasi bayagi vasatmis.
Hayır ablanin kocası da bayağı genismis müsade ettiğine göre başkasıyla denize açılmasına.

Haklısın vasat 👎

benim hafzalam almiyor ya.. yer yuzunde boyle denize acilmaya bikinili mikinili musade edecek adam var mi? sukurler olsun benim etrafimda yok.
Benimki şort giydiriyor bana 🤣paçalı güvercin gibi giriyorum🤣🤣🤣🤣

s
Ne dememi bekliyorsunuz? Nasıl bir yorum yapabilirim bu saçma sorulara?
sen biraz rahatlasana bacım , o kapıdan o halde çıkmana eşin engel olmamış, diğerleri de ben eşimi elin adamıyla veya kadınıyla bu halde nereye yolluyorum /bırakıyorum dememiş, yaşadikların hata keşke dur diyebilseydin evet ama tek sorumlusu sen değilsin...Tekrar söylüyorum, takma kafana artık, eşinle konuşma bu konuyu ama o çiftle de biraraya gelme , mesafe koy

Sürekli dipdibe olan çiftlerden değiliz. Birimiz bir şey yapmak istemiyorsa diğerimiz yapabiliyor. Başka insanlarla yalnız kalmak bir problem değildi şimdiye dek. Bu arkadaşlarımızla da defalarca yalnız kalmışızdır. Herşey normaldi. Başta da dedim seviyoruz tabi ki, mutlu bir evliliğimiz var, uyumlu bir çiftiz. Kocamla anlaşamıyorum aklım çelindi bahanesinin arkasına da sığınamıyorum.

O zaman unutun daha fazla düşünmeyin bence olan olmuş mesafe koyarsınız aranıza ya da söyleyince daha iyi hissedecekseniz 🤷‍♀️ Ben içimde tutamayıp söylerdim sanırım:KK51: ben de bilemedim içinizden ne yapmak geliyor?

benim hafzalam almiyor ya.. yer yuzunde boyle denize acilmaya bikinili mikinili musade edecek adam var mi? sukurler olsun benim etrafimda yok.
Konumuz bikiniyle veya haşemayla denize girmek değil bu bir, dünya üzerinde bikini veya mayo veya eşofman ...vs giyebilmek için "adam" lardan müsaade almak zorunda olmayan milyonlarca kadın var bu iki , ne giyeceğinize kendiniz karar veremiyorsunuz , adamlarınız izin vermiyor diye adeta sevinmeniz içimi acıttı, sizin adınıza da en az konu sahibine üzüldügüm kadar üzgünüm bu da üç

konu sahibine hak vermiş, hatasıni anlayışla karşilamış , espriyle eşinin sorumluluğunu vurgulamış olanlar şikayet edildi sanırım...ben bi kaç gün mapustayım galiba hemşirelerim :KK14: küfür ve hakaret edenlerle aynı koğuşa koyma bari Mune Mune , zoruma gidiyor valla bak :cry:hadi allah kurtarsın
Sadece uyarıyorum piraye ve altını çizerek belirtiyorum, konu sahibesinin yaptığını, ki benim de erkek arkadaşlarım var, arkadaşlıkta cinsiyet olmaz diyen de biriyim üstelik, buna rağmen hiç mi hiç onaylamıyorum yaptığı şeyi, hata olarak da görmüyorum düpedüz isteyerek yapılmış zira bir erkek karşısındaki kadının üstü kapalı tavırlarından niyetini çözemez belki ama kadınlar erkeklerin tavrını çözer, gidişatı kestirebilir, ona göre de gardını alır lakin eşleri tanımıyoruz, belki adam çok beyefendi biri, ki siz demiştiniz sanırım sarhoşluktan yıkılıyor olsam bile eşim bir şey yaptıysa anlarım diye, erkekler bizim gibi değil, kadınlar aldatıldığını hemen anlar da erkekler anlamıyor, kadınlar aldatmada hemen izini belli etmezmiş, böyle bir yazı okumuştum hatta, eşine güveniyorsa aklının ucundan bile geçmez, hele de yıllara dayanan bir dostluğunuz olan biriyle eşinizi mümkünatı yok yakıştırmaz, aklınızdan kötü şeyler geçirmezsiniz, ki zaten burada gerçekten konu yudayuda'nın eşiyle, diğer adamın karısı değil, çarpık ilişkiler varsa da kendi aralarında kokusu çıkar, o da bizi ilgilendirmez zaten.

Konumuz bikiniyle veya haşemayla denize girmek değil bu bir, dünya üzerinde bikini veya mayo veya eşofman ...vs giyebilmek için "adam" lardan müsaade almak zorunda olmayan milyonlarca kadın var bu iki , ne giyeceğinize kendiniz karar veremiyorsunuz , adamlarınız izin vermiyor diye adeta sevinmeniz içimi acıttı, sizin adınıza da en az konu sahibine üzüldügüm kadar üzgünüm bu da üç
derdim bikinili denize girmesi degil. mesajimi anlamamissiniz. ayrica hasema nereden cikti? :D

esim bir erkekle bir yere kadar gitmeme musade eder. guvenilir bir erkekse. bana da guvenir. ne giydigime de ben karar veririm.

demek istedigim bir erkek bir kadin gece vakti denize aciliyor, alkol aliyor, bikinili vs.. alkol alan erkek yanindaki bikinili kadina anam bacim gozuyle bakmaz herhalde karsisinda yari ciplak.. kocasi buna musade ediyor.. hadi biz gelmiyoruz siz gidin yildizlara yakamozlara bakin diyor. bu genislikte erkek yeryuzunde varsa, bu konu gercekse benim etrafimda olmadigi icin mutlu olurum diyorum.

derdim bikinili denize girmesi degil. mesajimi anlamamissiniz.

esim bir erkekle bir yere kadar gitmeme musade eder. guvenilir bir erkekse. bana da guvenir. ne giydigime de ben karar veririm.

demek istedigim bir erkek bir kadin gece vakti denize aciliyor, alkol aliyor, bikinili vs.. alkol alan erkek yanindaki bikinili kadina anam bacim gozuyle bakmaz herhalde karsisinda yari ciplak.. kocasi buna musade ediyor.. hadi biz gelmiyoruz siz gidin yildizlara yakamozlara bakin diyor. bu genislikte erkek yeryuzunde varsa, bu konu gercekse benim etrafimda olmadigi icin mutlu olurum diyorum.
Yaani...ilk mesajınız tam böyle değildi ama kastınız buysa ben de alışık olmadığı kadar alkollü olduğunu bildiği eşini sadakatinden şüphe etmese bile gece vakti sarhoş halde düşer , boğulur filan diye yalnız bırakmaması gerektiğini düşünürüm. O konuda hemfikiriz

Yaani...ilk mesajınız tam böyle değildi ama kastınız buysa ben de alışık olmadığı kadar alkollü olduğunu bildiği eşini sadakatinden şüphe etmese bile gece vakti sarhoş halde düşer , boğulur filan diye yalnız bırakmaması gerektiğini düşünürüm. O konuda hemfikiriz
uzun uzadiya yazmadim anlasilir diye 'denize boyle acilmaya' derken sarhos, yaninda adamla, yari ciplak, kocasi olmadan, adamin karisi olmadan.. gece vakti.. demek istedim. aslinda cevap veriyorum size de konunun hala hayal urunu oldugunu dusunuyorum ben.

SpamKutusu SpamKutusu Ben neden alintilandin onu anlamadim. Neyi ispat etmeye calisiyorsun? Dersimi aldim diyor. Boyle diyen bir insanin daha neden uzerine gidilir ki? Kimsenin avukati da degilim. Pisman ya da degil, bu onun problemi. Burasi da sanki mahkeme salonu. Dusmez şaşmaz bir Allah. Evet yaptigi hata. Defalarca da yazdim yaptigi tasvip edilecek birsey degil diye. Kendi de farkinda, linc edilmek pahasina konu acmis. Haftalardir kendime kiziyorum da diyor. Yuz kere bize de dusmez yazdim. Bizi ilgilendirmez.

Buradaki kadinlarimizi ben anlamiyorum. Hakarete varacak boyutta yazilmasini da anlamiyorum. Herkes dort dortluk sanki. Mahkeme salonlarinda bile hakaret edilmiyor. Beddua edeni mi ararsiniz, " kaşar" yazani mi? Sanki boyle bir konu acilsa da salon cizgimizden ciksak diye beklemisler gibi. Ne zaman insanligimizi yitirdik biz ya? Ben beni aldatan esime bile beddua etmedim. Bana dusmez, beddua etmek de hakaret de bana yakismaz. Buradaki konu sahibine hakaret ederken suc islediginizin de farkindasinizdir umarim. Hakaret de bir suc. Konu sahibini mahkeme kurup yargilarken sizler de hakaretlerinizle suc isliyorsunuz. Onun yaptigi tasvip edilemez. Peki sizin hakaretleriniz? Sizler su hakaretleri kendinize yakistiriyor musunuz? Allah bile sonsuz affedici iken kadinin basina bir taş atmadiginiz kaldi. Sozum hakaret edenlere bu arada....Gerisi uzerine alinmasin...

Son düzenleme:
Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi.

Konunuzu okurken pisman olmadiginiz zaten hissediliyor ayrica pisman degilim diye vurgulamaniza bence gerek yoktu ☺ Nasil oldu, neden oldu, bir anda oldu, zaten hic tipimde degildir aslinda vs.. bunlari yazmayi birakin komik duruyor cunku. Siz pisman olmadiginiz gibi o anlari unutamamis gibi de gorunuyorsunuz.
Bu yasadiginizin bir hata oldugunu dusunup etik bulmasaydiniz olayi yukarida ki gibi buyuk bir romantizimle anlatamazdiniz.

Ben bugune kadar esimi hic kiskanmadim, ortak bir suru arkadaslarimiz var. İcki de ictik, birlikte tatillere de gittik. Fakat hep bir arada olduk gulduk eglendik gunun sonunda odalarimiza cekildik. Ne yani erkek diye arkadasimizla yalniz kalamazmiyiz gibi bir durum degil bu.
Siz denize acildiniz, diger ikisi evde..
Herkes her seyin farkinda ama hic kimse bir sey bilmiyor olmus bu.

Benim kocam elin adamıyla beni botta açılmama izin verecek kadar geniş mezhepli değil. Bende onu elin kadınıyla yalnız bırakacak kadar yürekli değilim.
Maşallah genişliğiniz edirneden ardahana uzanıyor.

Benim kocam elin adamıyla beni botta açılmama izin verecek kadar geniş mezhepli değil. Bende onu elin kadınıyla yalnız bırakacak kadar yürekli değilim.
evet herkes bilir ki bu ülkede zina hep botlarda yapılır ve yine herkes bilir ki ülkemizde hiçbir erkek aldatmaz çünkü eşleri izin vermez :işsiz: ay bayılıyorum şu başkasının hatasıni görünce kendini kutsal ilan eden kafalara :rolleyes:nerde satıliyosa ben de alıcam bi tane

Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.

38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.

Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.

Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.

Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.

Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.

Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...
İyi geceler. Bu durumun ve hesabınızın gerçek olduğuna ikna olduktan sonra cevap yazıyorum. Olayı ayık kafayla yaşamış olsaydınız, daha farklı yaklaşabilirdim size. Ama baktığımda siz de o geceden ötürü pişman olduğunuzu yazmışsınız. Umarım arkasında durabilirsiniz bunun.
Alkol maalesef ölçüsünde alınmadığında istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bazen ilkel benliğimizi dizginleyemediğimiz zamanlar yaşayabiliyoruz.
Bir psikoloğun konuşmasında en yaygın ve en geçici aldatma türünün alkol sonucu yapılan aldatma olduğunu öğrenmiştim. Burada zaten ahlâk mekanizmasının işleyişinden söz edemeyiz çünkü idrak gücünüz o an alkolün etkisiyle zayıflamış, sizi yargılamak da bana düşmez. Devamı gelmemiş bunun zaten, e bir daha istemediğinizi de yazmışsınız. O geceye odaklanmayı bırakın lütfen. İyi geceler tekrar. 🌸

evet herkes bilir ki bu ülkede zina hep botlarda yapılır ve yine herkes bilir ki ülkemizde hiçbir erkek aldatmaz çünkü eşleri izin vermez :işsiz: ay bayılıyorum şu başkasının hatasıni görünce kendini kutsal ilan eden kafalara :rolleyes:nerde satıliyosa ben de alıcam bi tane
Ay bende bayılıyorum böyle yanlışları savunan tiplere. Niye size dert oldu anlamadım bi savunmaya geçmişsiniz. Ortada doğru olan bişey yok. Hatalar silsilesi nereden tutulsa elde kalıyor.

Eşiniz bu duruma nasil izin verdi anlamadim
Sizin sırtınızı sivazlayip olsun diyecek insan yoktur bence

Ay bende bayılıyorum böyle yanlışları savunan tiplere. Niye size dert oldu anlamadım bi savunmaya geçmişsiniz. Ortada doğru olan bişey yok. Hatalar silsilesi nereden tutulsa elde kalıyor.

Size iki sorum olacak , ilk mesajınızın konu sahibine faydası veya mezhebinizin boyutunun bize ilgisi nedir? bu bir
Nerde hangi mesajımda hangi yanlışı savunmuşum? bu iki

Back
X