Haftalardır kızıyorum kendime

Bu nasıl hayatlariniz var bilmiyorum kısmını alintiladgniz arkadasin size soylemesi gerekmiyor mu yeaa
Biz bir erkekle kaldığımızda normal zmanda üstüne atlamiyoruz demissinz. Alkol almak anormal bir durum degil neden opustunuz o zaman??

Mehmet Rauf'un Eylül diye bir romanı vardı. Lisede ödev olarak verilmişti bize hatta. Bu romanı okuyanlar bilirler, orada da çok benzer bir durum vardı. Adam, karısını erkek bir arkadaşıyla baş başa tekne gezilerine falan gönderiyordu. Konuyu okuyunca aklıma direkt o geldi.

Belinize sarıldığında tepki koymalıydınız zaten. Benim böyle bir erkek belime sarılsa o anda tekmeyi basardım. Adam tam bir sapıkmış midem bulandı.

Aynısını diyecektim. Ben de anladım sanırım.

Size iki sorum olacak , ilk mesajınızın konu sahibine faydası veya mezhebinizin boyutunun bize ilgisi nedir? bu bir
Nerde hangi mesajımda hangi yanlışı savunmuşum? bu iki
Konu sahibinin diğer hesabı siz misiniz ?
Ben yorum yaptım herkes gibi ki eleştiren yorum yapanların geneli aynı şeyi eleştiriyor. Size normal gelebilir bana normal değil sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda değilim. Ayrıca mezhebimin size ilgisi ne diye soruyorsunuz tam olarak soru şu olmalı benim yorumumun sizinle ilgisi ne?
Konu sahibi haklıymış gibi konu sahibine faysasını soruyorsunuz. Zaten fayda beklediği de yok.
Bu forumda asla sizinle fikirlerimiz uyuşmuyor her şeye de cevap yazıp polemik çıkarmaya hazır bekliyorsunuz. Aylardır foruma girmedim sizinle tartışıp polemik yapacak ne zamanım ne de halim var durduk yere ban yiyemem.

Onlarla aranıza mesafe koyup görüşmeyin,eşiniz de hiç sesini çıkarmazsa kesin onlar da bir şeyler yaşadı.Hatta sizinkinden fazlası belki de..
Bunu bende düşündüm sonuçta onlar da içki almıştı. Acaba eş ve o kişinin karısı arasındada bişey oldu mu ?? Çok tuhaf geldi bana. Kimin eşi yıldızları ızlemeye gönderir ki eşini. Yakamozu izlemek romantik bir iştir. Ya sevgilinle ya kocanla izlersin yani. Acaba diyorum bu eşin de diğer kadınla bi planı mı vardı acaba da karısını gece gönderdi kafamda deli sorular

Bence bu durum yasanmamis sayin unutun kimseye soylemeyin. Ahlakli bir tavsiye vermedim evet ama bence faydaci ve gercekci gozle bakarsak yapilmasi gereken bu.

Ya konu fake gibi diyecegim ama toplumun ahlak yapisi cok bozuldu olabilir yani. Elin adamiyla yakamoz izletmdye gonderen adam bence cok sorun etmeyecektir yasananlar ne bileyim garip hayatlar var. Tabii ki illa bi kadin bi erkek yanyana gelince bisey olacak degil ama arada oluyor boyle.

Anlayamadım şimdi siz başka bir herifle mehtaba açıcam diyorsunuz eşiniz de tmm cnm diyor

Konu senaryo değilse eşiniz g.vatyus sanki

Ya ben bu yorumlara katilmiyorum. Benim annemle babamin iliskisi de boyle. Annemin meslegi geregi en yakin uc arkadasi erkektir ve konu sahibinin anlattigi sey yani beraber cikilan tatillerde basbasa bir erkek bir kadinin gece alkollu bi yerlere gitmesi denize acilmasi filan benim annemle babamin iliskisinde bile olan bisey ki ikisi de klasik yurdum erkegi ve kadini biri karadenizli biri ic anadolulu tipler. Onlarin arkadaslari da oyledir ki 80lerden beri bu anlatilan sahne onlar icin normal. Ondan Bu yorumlar bana abarti geldi biraz.

Ha opusme kismi bel tutma temas kisimlari cok siradisi olmus ama onda da adamda bi cinfikirlilik sezdim ilk hamleleri yapmasi bakimindan. Konu sahibi neye ugradigini sasirmis. Onda da bekarligi ozleme sezdim konuyu anlatisi bakimindan...

Ben ahlaka mahlaka inanan bir insan olmadigim icin ve insan hem iyidir hem kotudur dedigim icin konu sahibinin bu olayi unutmasini ama yine de psikolog esliginde evlilikle ilgili hislerini analiz etmesini gerektigini dusundum...

Eşlerinizi bırakıp o ortamda basbasa hem sızın gitmek istemeniz hem eşlerin ses çıkarmamış olması çok ilginç ikincisi alkol iste bütün kötülüklerin başı bir kadeh serhos olmayacak kadar anlarım ama karşı vs değilim yalnız serhos olduysaniz fatkindasinizdir mutlaka yapmanız gereken odalarıniza çekilip uyumak olmalıydı bencede bu bir aldatma kadın erkek farketmez.

Tabıkı bir kadının erkek bir erkeğin de kadın arkadaşları olabilir illa herkes art niyet kotu niyet beklememeli ancak romantik bir ortamda kafalar güzel basbasa acılmak cokta mantıklı değil yalnıs yalnısi doğurmuş

Esiniz olsam kendimi salak yerine konulmus hissederim. Bilmekte isterdim. Artik evliligin sonucu nereye varirdi bilmiyorum ama. Bana gore bu aldatmadir ve esime guvenemeyecegim anlamina gelir. Kendinizi esinizin yerine koyun. Zor bir durum

esim orda oturacak ben baska bir adamla gece yarisi tekneyle acilicam akil isi degil.
benim aklim almadi yazacakta pek bir sey bulamadim.
gece gece baska bir adamla isiniz yok bence.
bunun genis olmamakla alakasi yok bu artik modernlik falanda degil.
kocaniz yapsa onu affedermiydiniz? bence kendinizi affetmeyin bosanin kocanizdan.

İyi de pişman değilseniz neden bu kadar kafanıza taktınız? Yaptığınız yanlış hem de çok çok yanlış ama ben diğerleriyşe aynı fikirde değilim. Eşinize söylemek ayapınızaa sıkmak olur. Bir daha asla size güvenmez kaldı ki bu kadar esnek bi yaşantınız varsa söylerseniz tamamen bundan mahrum kalabilirsiniz. O yüzden biiey hissetmedim diyorsanız alkole verin geçin . Ama pişman olmadım diyişinizden ben biraz işkillendim.

Bence eşinize bu durumu anlatın. Bilmek onun hakkı. Üzülecektir ama aptal yerine konmuş hissetmez en azından. Sonu nereye varır bilmiyorum ama.
Aklıma karşıdaki adamın karısının durumu farkedip sizin eşinizle paylaşabileceği geldi nedense. Sizden duyması daha iyi olacaktır.
Gerçi böyle bu durumda arkadaşınızın eşine ters bir davranış da gösterebilir. Eşiniz zor bir durumda kalabilir.
Söylemezseniz de bu durum tekrarlar gibi geliyor. Sık vakit geçirdiğiniz insanlarsa özellikle tekrarı kaçınılmaz olabilir. Çünkü anlatımınızdan adamın size bi ilgisi olduğu anlaşılıyor. İlk hamleleri yapması bunu gösteriyor. Şimdi saklarsanız olaylar ileri gidip, geri dönülmez bir noktaya varabilir.

En azından ban konusunda hemfikirizben de istemiyorum banlanmak, canım çok sıkılıyor mapustahaydi selametle

Okurken kendimi düşündüm Yok valla düşünemedim bir daha düşüneyim yok abi tutar tarafı yok. Denecek tek şey hayırlı işler

Kızgınım emojisini kullanan arkadaş bu konuya neden kızıyor
Konu sahibi sizi ne kadar bağlar
Kızıyorsa konu sahibi kendine kızsın(ki kızıyorda)

Son düzenleme:
Sanırım rahat batıyor bazı insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…