- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
Onu o adamla yollayan kocada garip.belki oda onun karısıyla ..... Neyse yaTam tersi olsa, siz evde dururken eşiniz ve kadın arkadaşınız gitselerdi ve onlar yaşasaydı bunları ne yapardınız? Gerçi onlarda evde yalnız kalmış bu durumda. Nerden baksan saçma bir durum.
Bu nasıl hayatlariniz var bilmiyorum kısmını alintiladgniz arkadasin size soylemesi gerekmiyor mu yeaaNasıl hayatlarınız var bilmiyorum. Biz bir erkekle yalnız kaldığımızda üzerine atlamıyoruz normal şartlarda. Daha önce daha uygun mekanlarda da yalnız kaldığımız oldu, hiç bir şey yaşanmadı. Bu ekstrem bir durumdu, olmamalıydı, oldu. Geçmişi değiştiremiyorum, keşke sihirli değneğim olsa da yapabilsem.
Aynısını diyecektim. Ben de anladım sanırım.Keske bu kadar duzgun turkce ile yazmasaydiniz ben anladim kim oldugunuzu
Yani evet aldatmissiniz evet cok moktan bir durum ama bence uzun sureli evliliklerde bir goz kaymasi olabiliyor , olmamali tabi ki bu bir aldatma ama esinize söylerseniz rahatlarsiniz , benim esim boyle bir sey yasasa bilmek isterdim sahsen
Konu sahibinin diğer hesabı siz misiniz ?Size iki sorum olacak , ilk mesajınızın konu sahibine faydası veya mezhebinizin boyutunun bize ilgisi nedir? bu bir
Nerde hangi mesajımda hangi yanlışı savunmuşum? bu iki
Bunu bende düşündüm sonuçta onlar da içki almıştı. Acaba eş ve o kişinin karısı arasındada bişey oldu mu ?? Çok tuhaf geldi bana. Kimin eşi yıldızları ızlemeye gönderir ki eşini. Yakamozu izlemek romantik bir iştir. Ya sevgilinle ya kocanla izlersin yani. Acaba diyorum bu eşin de diğer kadınla bi planı mı vardı acaba da karısını gece gönderdi kafamda deli sorularOnlarla aranıza mesafe koyup görüşmeyin,eşiniz de hiç sesini çıkarmazsa kesin onlar da bir şeyler yaşadı.Hatta sizinkinden fazlası belki de..
Anlayamadım şimdi siz başka bir herifle mehtaba açıcam diyorsunuz eşiniz de tmm cnm diyor
Konu senaryo değilse eşiniz g.vatyus sanki
Eşlerinizi bırakıp o ortamda basbasa hem sızın gitmek istemeniz hem eşlerin ses çıkarmamış olması çok ilginç ikincisi alkol iste bütün kötülüklerin başı bir kadeh serhos olmayacak kadar anlarım ama karşı vs değilim yalnız serhos olduysaniz fatkindasinizdir mutlaka yapmanız gereken odalarıniza çekilip uyumak olmalıydı bencede bu bir aldatma kadın erkek farketmez.Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.
38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.
Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.
Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.
Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.
Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.
Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...
En azından ban konusunda hemfikirizKonu sahibinin diğer hesabı siz misiniz ?
Ben yorum yaptım herkes gibi ki eleştiren yorum yapanların geneli aynı şeyi eleştiriyor. Size normal gelebilir bana normal değil sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda değilim. Ayrıca mezhebimin size ilgisi ne diye soruyorsunuz tam olarak soru şu olmalı benim yorumumun sizinle ilgisi ne?
Konu sahibi haklıymış gibi konu sahibine faysasını soruyorsunuz. Zaten fayda beklediği de yok.
Bu forumda asla sizinle fikirlerimiz uyuşmuyor her şeye de cevap yazıp polemik çıkarmaya hazır bekliyorsunuz. Aylardır foruma girmedim sizinle tartışıp polemik yapacak ne zamanım ne de halim var durduk yere ban yiyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?