Ucuz yaz dizileri gibi ama güldürdü bayag tam bi kaşar gibi yazmışsın
Opusurken o an pisman olmadigini bu yuzden karsilik verdigini yazmis ama sonra pismanlik yasadigini, haftalardir bunun vicdan azabini yasadigini, bu yuzden buraya yazma zorunlulugu hissettigini dusundum ben. Ki dersimi aldim diyor kendisi zaten.Yargilamak bize dusmez. Hangimiz hatasiz degiliz ki. Tamam yaptigi gercekten dogru degil, onaylanacak bir sey degil, ki ben aldatildigim icin bosanmis bir anneyim, aldatilma acisini cok iyi biliyorum ama hangimiz hata yaptigimizda Rabbimin sonsuz merhametine siginmiyoruz? Bizler gercekten cok acimasizca elestirebiliyoruz bazen. Rabbimin tovbe kapisi bile sonsuza kadar acikken bu kadar, cok afedersiniz " kaşar" diyecek kadar, elestirmek bize yakisir mi? Konu sahibi bize yol gostermemizi istemis. Belli ki pisman. Dusene bir sopa da bizim mi vurmamiz gerekiyor? Dersini almis zaten. Eminim ki bir daha yapmayacaktir. Pisman olmasa buraya yazmazdi zaten.Üst üste pişman değilim yazmış ilk sayfalarda
"Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla"
Pişmanım diyemiyorsunuz yahu, şaka gibi.
Tekrar yapar mısınız?
Neden olmasın, yine bir gün alkollüyken, mehtap da varsa filan, olur demekki
Neden pişman değilsiniz peki?hoşunuza giden cezb eden neydi?hayır olmaz.
Hayır, hatalarımı kabullenmeyi becerebiliyorum. Pişman değilim iyi ki yaptım değil, evet yapmamam gereken bişey yaptım, büyük hataydı ve ben bunu kabulleniyorum.Neden pişman değilsiniz peki?hoşunuza giden cezb eden neydi?
O eski kaçamak duygulari yaşamak mi size pişman olmama duyusunu katti
Birkaç ay önce de böyle bir durum yaşar mıydınız diye sorsalar 'hayır olmaz' der miydiniz?hayır olmaz.
Yargiliyorum diye düşünme ki haddim değil ama ben eşimle sorunlu olsam dahi bi kadınla hele ki kafalar çakır keyf ise bi oda da bi evde vs vs pek bırakmam..Hayır, hatalarımı kabullenmeyi becerebiliyorum. Pişman değilim iyi ki yaptım değil, evet yapmamam gereken bişey yaptım, büyük hataydı ve ben bunu kabulleniyorum.
Yargiliyorum diye düşünme ki haddim değil ama ben eşimle sorunlu olsam dahi bi kadınla hele ki kafalar çakır keyf ise bi oda da bi evde vs vs pek bırakmam..
Kıskanç bi yapım var çünkü
Buna nasıl tamam dediniz?
Hani arkadaşa güvendiğiniz için mi Yoksa esinize karsi yogun guven duyup kıskançlık yapmadiginiz icin mi?
Birkaç ay önce de böyle bir durum yaşar mıydınız diye sorsalar 'hayır olmaz' der miydiniz?
Bu kadar net olmanız samimi değil. Ama burda bizi değil, kendinizi kandırıyorsunuz.
Şahsen her zaman şunu savunurum.
"Bir kere yapan ikinciyi yapmayabilir.
Ama iki kere yapan, üçüncüyü mutlaka yapacaktır"
Fakat siz pişman değilsiniz. Bu da aldatmaya devam edeceğinizi garanti ediyor bir bakıma.
Anladım, peki. Malum rahatsız olmuşsunuz aynı rahatsızlığı sizi öpen kişi de yaşıyor mudur yahut sizce size karşı farklı bi duygu besliyor mudur?İkisi de. Biz birbirini kısıtlayan bir çift değiliz. Çevremizdeki insanlar da öyle. İki tarafın da aklından geçen şeyler değil yaşananlar. Defalarca evde yalnız kalmışızdır yıllardır, herhangi bir şey yaşanmadı şimdiye dek. Dediğim gibi olmaması gereken bişeydi, neden oldu nasıl oldu ben de bilmiyorum.
Anladım, peki. Malum rahatsız olmuşsunuz aynı rahatsızlığı sizi öpen kişi de yaşıyor mudur yahut sizce size karşı farklı bi duygu besliyor mudur?
Insan geçmişe kıyasla bakarsa illa ki anlar ?
Beni yakamozları izlerken kırdınız zatenpeki, sizi mi kıracağım. Hemen gidiyorum aldatmaya ne diyeyim.
Yani çok özür dilerim, kimsenin günahını da almak istemem ama; gecenin yarısı, ıssız koyların ortasında başbaşa , alkollü ve yarı çıplak olarak yakamozlar arasında yuzmenize izin veren eşleriniz umarım masumca oturmuşlardirÖncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.
38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.
Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.
Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.
Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.
Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.
Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...
Anladım.. bundan sonra ki iletişimi nasıl düşünüyorsunuz?Herhangi bir duygu beslediğini sanmıyorum. Rahatsız olduğunu tahmin ediyorum çünkü döndükten sonra iletişim kurmadık hiç bir şekilde. Eşimle iletişimleri devam ediyor.
Anladım.. bundan sonra ki iletişimi nasıl düşünüyorsunuz?
Illa ki bir gün eşiniz hadi gel yudayuda x ve eşi ile yemeğe çıkalım yahut tatile gidelim vs vs diyecektir..
Hiç kimsenin içinden böyle şeyler gecmeseydi bunlar yaşanmazdı emin olunHiç birimizin aklından böyle bir şey geçmediği için rahattık
Peki bu olanları az buz eşinizle paylaşsanız tepkisi ne olur ?Bilmiyorum, işim çıkar, başka planım olur, işten izin alamam. Bir süre böyle sürdürebilirim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?