Haftalardır kızıyorum kendime

Şarabın arkasından rakı içerseniz böyle olur, fermente alkolle distileyi karıştırmayın işte yaaa, birayla başla şarapla devam et ya da ne bileyim illa rakı içeceksen votkayla martiniyle giriş yap...ağzınızla içmiyorsunuz , içmeyi bilmiyorsunuz sonra vay efendim beni kim öptü, te allam...boşver, takma kafana bi daha bakma yüzüne yeter

Son düzenleme:
Sizi yolcu etmemiş miydik az önce?

Bilmiyorum, kestiremiyorum. Diğer tarafı da düşünüyorum bir yandan. Paylaşırsam işler kötüye giderse iki aile var ortada.
E illa ki bir araya geleceksiniz kadın arkadaşla yüzyüze geleceksiniz
Eşleriniz şakalasip eğlenecek
Ve sizin aklınızda o sahneler..
Ki eşler şuan dahi konuşuyor?
Baya zor bi durum daha fazla sorup seni de darlamak istemiyorum
Sağol cevaplar için

Yani direk boşamalık bir mevzu
Eşin duysa ne yapardı acaba

Herhangi bir duygu beslediğini sanmıyorum. Rahatsız olduğunu tahmin ediyorum çünkü döndükten sonra iletişim kurmadık hiç bir şekilde. Eşimle iletişimleri devam ediyor.
Iste bu esiniz icin cok onur kırıcı birsey... kendinizi onun yerine koyun bu sekilde öpüştüğünüz adamla iletisime devam etmesi hic hos degil... madem esinize itiraf etmeyeceksiniz hemen bir bahane bulup o arkadslarnzla iliskinizi kestgnizi esinize söyleyin ve sizi öpen adamada esinizle iletisimi derhal kesmesini isteyin ki adamin esinizle dalga gecmesini bari engellemis olun

Bile
Benim aklımdan geçmedi. Karşı tarafı da az çok tanıyorsam geçmemiştir diye düşünüyorum ama başka bir insanın ne düşündüğünden emin olamam tabi ki.
Bilemiyorum ama kendimi sizin yerinize koyuyorum ki benim de geçmişim hareketli sayılır, güzel adam severim, çapkındim vs . Ama büyük konuşmayayım gerçekten eşimi böyle bir duruma sokmam , buna mahal verebilecek bir ortamda bulunmam. (karşı taraf açısından) Kendimi yiyip bitirdim ama pişman da değilim yazıyorsunuz. Burda bir tezatlik var. Yaptığınızın yanlış olması sizi rahatsız ediyor ama yaşadığıniz şeyden de haz aldığınizi hissettiriyor bu söyleminiz. Bu nedenle bu çiftten artık uzak durmalisiniz zira artık arkadaş konumunda değilsiniz

Esleriniz de belki evde rahat durmadilar.rahat bir çevrede yetişmiş olabilirsiniz ama bir daha alkollüyken yalnız kalmamaya dikkat edin başka erkekle.ve ben olsam yerinizde tövbe eder Allah'tan af dilerdim.gercekten pismansam eşime daha fazla sarilirdim

Kociş seni nasıl bırakmış adamla baş başa.Adam nasıl cesaret etmiş sarılmaya.Bence eşin ve o adam seni hafife alıyor pek de umurlarında değilsin.E zaten bu tarz şeylere açıksın belli ki pişman olmadığına göre.Eşin de erkekler de bu sahip olduğun auranın farkında bence problem yok.Çünkü ister istemez tavırlara yansır düşüncedeki rahatlıklar.

Kim olduğunun bir önemi yok. Her türlü kötü. Ortada bir evlilik ve bir sadakatsizlik var. Hoş görülecek tarafı yok maalesef. Erkek aldattığında nasıl karşı duruyorsak bu durum da farklı değil bana göre.

Işte boşuna sınır koymak gerekli denmiyor. Kadın ve erkek başbaşa kalınca 3. Şeytan oluyor. Akıllardan her şey geçebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…