- 3 Şubat 2018
- 25.679
- 110.504
- 598
Aldatma mı, değil mi bilmem, ama yazınız çok güzel. Normalde uzun yazıları, üstüne de bu tip konuları asla okumam. Kendimi kaptırdım bir anda. Resmen hissederek okudum, na qaripti
Adnanda karşı adadadır belkiAdnan sence rahat duruyor mu? Ikisi ayni kafada gibi
Başımıza daş yağıyor işteAldatma mı, değil mi bilmem, ama yazınız çok güzel. Normalde uzun yazıları, üstüne de bu tip konuları asla okumam. Kendimi kaptırdım bir anda. Resmen hissederek okudum, na qaripti
Allah korusunKiz kendini fazla kaptirma, seni de yolda kaybetmeyelim
Neyse ben gidem ocakda kuru fasulye vardı seninde mercimeklerin yanmasın şimdi
Ban yemeye değecek bir konu değil çünkü.sanada Kalbin gibi bir hayat diliyorum
Evet evdelerdi, evet belki onlar da öpüşmüştür. Hatta belki daha ileri gitmişlerdir. Evet her şey olabilir. Oldu mu? Mutlu musunuz?
Ne diyecegimi bilemedim.Aynen öyle imiş.
Hayir ya. Neden mutlu oluyum hem de aldatildigim icin bosanan biri olarak. O aciyi iyi biliyorum cunku. Soyleyecek soz bulamiyorum ki. Nasil teselli etsem bilemedim ki.Evet evdelerdi, evet belki onlar da öpüşmüştür. Hatta belki daha ileri gitmişlerdir. Evet her şey olabilir. Oldu mu? Mutlu musunuz?
Terapiste gidiyorlarmış kocası da evde kalan kadınla çatır çutur seviştiklerini anlatıyormuş ahahBir daha yapmamdemişsiniz ama kendinizi kandırmayın. En azından bile isteye öpüştüm demişsiniz. Karşıdaki zaten ağır şerefsiz. Tamamen ilişkiyi kesmeniz ve eşinize de durumu anlatmanız gerekiyor. İsterseniz çift terapisi ayarlayın ve ilk bir kaç seansta kendiniz görüşün ve sonrasında bunu eşinizin yanında terapistin yardımı ile anlatın. Kendinizi iyi değerlendirin. Evliliğinizi ve eşiniz
Alkolü bahane etmeyelim. “Alkollüydüm hatırlamıyorum” diye bir gerçek yok. Alkolün arkasına sığınılarak yapılan ve yapılmak istenen şeyler var.
Biz kızlı erkekli o kadar aralarında hoşlandığımız arkadaşlarımız da var dı. Her istediğimizde gece denize girerdik, yüzerdik ama hiç belimizi, elimizi tutmaya çalışan biri olmadı. Cesaret edemedi kimse.
Koya sizi gecenin bir yarısı götürecek kadar kendinde olan biri de her fırsatta dokunmuş size. Bir erkek onu bunu bahane edip gündüz gözüyle bile olsa dengeyi bahane edip sizi düşündürecek şekilde sırt, omuz, el, bel dokunuyorsa uzak durun. Hissedersiniz garipliği.
Karşıdaki adam daha önceden planlamış da olabilir ama karşılıklı konuşsanız bahane eder ve belki kabul etmez. Kendisine bir daha karşınıza çıkmamasını söyleyin ve bloklayın. Eşinizin haberi olduğunu da söyleyin.
Aman sıkıyor yaEşleriniz başbaşa gitmenize nasıl musade etti
Pişman da degilmişsiniz ne diyelim?Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. . Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler..
Alkole bahane bulmayın bence , son kısımda pişman değilim demişsiniz. Alkolün etkisiyle yapan ki bunun bahanesi olamaz pişmanlık hisseder. Sizde o da yok. Kendi kendinizi kandırmayın. Esiniz size ihanet etmiş olsaydı ne yapar idiyseniz onu yapın bir zahmet !!!Öncelikle baştan belirteyim, yeni üyelik diye fake damgası yapıştırmayın ikinci üyelikle açıyorum konuyu. Bir de biraz uzun gözlerinize kuvvet okuyuverin.
38 yaşında 13 yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım. Eşimle tanışmadan önce hızlı bir hayatım vardı. Haftada 3-4 gece dışarı çıkardım, çevrem genişti. Eşimle tanıştıktan sonra duruldum, daha doğrusu çapkınlığı bıraktım, hızlı yaşamaya eşimle birlikte devam ettik bir süre daha, çocuğumuz olana kadar. Mutlu bir evliliğim var, kocamı seviyorum, iyi anlaşıyoruz, cinsel hayatımız yolunda. Çok şükür hiç bir eksiğimiz, anlaşmazlığımız yok. Genel bilgileri verdikten sonra gelelim asıl konumuza.
Geçtiğimiz aylarda uzun yıllardır tanıdığımız arkadaşlarımız yazlık evlerine davet ettiler bizi bir hafta sonu. Bu teklifi memnuniyetle karşılayıp oğlanı da babaanneye satarak davete icabet ettik. Herşey gayet keyifliydi. Akşama kadar plajda takıldık, akşamüstü eve geçip biraz şarap içip sohbet ettik. Akşama rakı soframızı kurduk, sohbet muhabbet keyfimiz yerindeydi.
Gece yarısına yakın arkadaşlarımızdan erkek olan botla denize açılmayı teklif etti. Yakınlarda çok güzel koylar olduğunu, gece yıldızların muhteşem göründüğünü, denizde yakamozları görebileceğimizi, hatta yüzebileceğimizi söyledi. Eşlerimiz gelmek istemedi. İkna etme çabalarımız sonuçsuz kalınca bu iki tembel otursun anca kalk biz gidelim dedi, gittik.
Gerçekten çok güzel bir geceydi, deniz sıcacık, yıldızlar, yakamozlar efsaneydi. Tamamen sessiz ve burnunun ucunu dahi göremediğin bir karanlık vardı. Yarım saat kadar botla gezdikten sonra ıssız bir kıyıya yanaştık. Bottan inerken, kıyıya yürürken elimi tuttu yardım etmek için. Kıyıda birer sigara yaktık sohbet ettik. Sonra suya girdik yüzdük biraz. Belimize kadar suyun içinde ayakta dururken ben kafam havada yıldızlara bakıyordum. Arkamdan gelip belime sarıldı, bana yaslan boynun tutulacak öyle dedi. Bir süre durdum öyle ama durum biraz rahatsızlık verici gelince çekilip hadi gidelim çok oyalandık dedim. Tamam dedi, yine elimi tuttu bota doğru yürüdük. Bota binmeme yardım ederken bir anda öpüşmeye başladık. Yalan söyleyemem karşılık verdim, bile isteye öpüştüm. Kontrolümü mü kaybettim, kontrolü mü bıraktım bilmiyorum. İş ciddiye binip ilerlemeye başlayınca kendime gelip çekildim tekrar gidelim dedim, bota bindim. Yol boyunca eve dönene kadar iyi olup olmadığımı kontrol etti. İkimiz de rahatsızdık muhtemelen durumdan. Eve geldik. Sonra herkes odasına çekilip uyudu. Sabah hiç bir şey olmamış gibi devam etti hayatlarımız.
Bu aldatma mı diye sormayacağım size. Benim için aldatma. Haftalardır içim içimi yiyor nasıl yapabildim böyle bir şey diye. Çok pişmanım da diyemiyorum, değilim. Tekrar yapar mıyım, asla... Neden oldu, nasıl oldu, nasıl o duruma geldik bilmiyorum. Adam ilgimi çeken, o gözle baktığım bir adam değil. Yıllardır tanıdığım sıradan bir arkadaş. Yakışıklı değil, ilgi çekici değil. Neden diye sormaktan delirmek üzereyim. Muhtemelen fazlasıyla romantik bir ortam ve alkolü abartıp ciddi anlamda sarhoş olmamız etkiliydi.
Bunu buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Belki üç beş kişi azıcık rahatlatacak bir şeyler söyler. Ya da yaptığım salaklığı iyice yüzüme vurursunuz. Tek ricam hakaret etmeyin lütfen. Böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?