Haftalardır kızıyorum kendime

Evet evdelerdi, evet belki onlar da öpüşmüştür. Hatta belki daha ileri gitmişlerdir. Evet her şey olabilir. Oldu mu? Mutlu musunuz?

Hayır,asıl siz mutlu musunuz?Eşinizle birbirinizi seviyor musunuz?Nasıl birbirinizi bırakabildiniz ayrı ayrı?Ya da o anın boşvermişliği ile bilinçaltında istedi mi dört kişide böyle bir şeyi?Saygısızlık için yazmıyorum ben zaten sizden yaşça çok küçüğüm.Anlamak için soruyorum.Siz gidince onları nasıl yalnız bırakabildiniz?He her şekilde içinize siniyorsa kapatın konuyu madem.

Evet evdelerdi, evet belki onlar da öpüşmüştür. Hatta belki daha ileri gitmişlerdir. Evet her şey olabilir. Oldu mu? Mutlu musunuz?
Hayir ya. Neden mutlu oluyum hem de aldatildigim icin bosanan biri olarak. O aciyi iyi biliyorum cunku. Soyleyecek soz bulamiyorum ki. Nasil teselli etsem bilemedim ki.

Nasil teselli ederim bilemedim ki. Ama su durumu esiniz yaşasa idi size soyler miydi, sanmam. Erkekler, yani cogu, soylemez boyle birseyi eger yasasa idi. Yapilan seyin dogru olmadigini hepimiz biliyoruz. Siz zaten kendinizle haftalardir bunun vicdan muhasebesini yapiyorsunuz sanirim ki buraya da dayanamayip konu acmissiniz linc yemek pahasina da olsa.
Yapilacak tek sey o cift ile mumkun oldugunca biraraya gelmemeye calismak bence. Su yasadiginizdan dersinizi aldi iseniz bir daha da boyle birseyin olmasina izin vermezsiniz.

Terapiste gidiyorlarmış kocası da evde kalan kadınla çatır çutur seviştiklerini anlatıyormuş ahah

Alkole bahane bulmayın bence , son kısımda pişman değilim demişsiniz. Alkolün etkisiyle yapan ki bunun bahanesi olamaz pişmanlık hisseder. Sizde o da yok. Kendi kendinizi kandırmayın. Esiniz size ihanet etmiş olsaydı ne yapar idiyseniz onu yapın bir zahmet !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…