- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Bende orada roman okurum arada bazıları böyle sürükleyici oluyor.Allah korusunCiddiyim ama. Roman okur gibi hikayenin devamını bekledim.
Bide bizamanlar wattpad takıntım vardı. Resmen ordayım sandım bi an
Hayır,asıl siz mutlu musunuz?Eşinizle birbirinizi seviyor musunuz?Nasıl birbirinizi bırakabildiniz ayrı ayrı?Ya da o anın boşvermişliği ile bilinçaltında istedi mi dört kişide böyle bir şeyi?Saygısızlık için yazmıyorum ben zaten sizden yaşça çok küçüğüm.Anlamak için soruyorum.Siz gidince onları nasıl yalnız bırakabildiniz?He her şekilde içinize siniyorsa kapatın konuyu madem.
Nasil teselli ederim bilemedim ki. Ama su durumu esiniz yaşasa idi size soyler miydi, sanmam. Erkekler, yani cogu, soylemez boyle birseyi eger yasasa idi. Yapilan seyin dogru olmadigini hepimiz biliyoruz. Siz zaten kendinizle haftalardir bunun vicdan muhasebesini yapiyorsunuz sanirim ki buraya da dayanamayip konu acmissiniz linc yemek pahasina da olsa.
Yapilacak tek sey o cift ile mumkun oldugunca biraraya gelmemeye calismak bence. Su yasadiginizdan dersinizi aldi iseniz bir daha da boyle birseyin olmasina izin vermezsiniz.
Bunu esinizle paylasmanizi tavsiye etmem evliliginiz icin. Su an affetse bile ileride soyledikleriniz basiniza is acabilir. Oyle birseyi esiniz yasasa idi eminim o da sizinle paylasmazdi. Siz zaten gereken dersinizi almissiniz. Bu kadar uzuntu yeter. Artik bunu dusunmek yerine yasaminiza odaklanin. Bundan sonrasi insanin kendi zulmune girer. Onemli olan dersinizi almak. Kimse hatasiz degil. Ama onemli olan ayni hatayi tekrar etmemek. Hayat dersini alana kadar ayni hatalari tekrar tekrar yasatirmis insana, farkli kisilerle...Çok sağlam dersimi aldım inanın. Asla izin vermem bir daha.
Bu yorum biraz agir olmamis mi? Eger o peynir turu gibi biri olsa idi pismanlik duymazdi, buraya da yazmazdi linc yiyecegini bile bile. Haftalardir zaten bunun pismanligini yasiyormus. Tamam yapilan sey dogru degil, bunu hepimiz biliyoruz da yargilamak da bize dusmez.Ucuz yaz dizileri gibi ama güldürdü bayag tam bi kaşar gibi yazmışsın
Şu cevaplar ne gevşekce yaAlkol bende böyle şeyler yapmaz normal şartlarda. Sarhoş da olmam kolay kolay. Karşı taraf konusunda endişem yok, o yüzden tekrarı olacağını ya da beklentiye gireceğini sanmıyorum. Sonraki tavrından anlaşılıyor böyle şeyler zaten. O konuda endişem yok. Bundan sonra daha dikkatli olacağım tabi ki.
Keske bu kadar duzgun turkce ile yazmasaydiniz ben anladim kim oldugunuzu
Yani evet aldatmissiniz evet cok moktan bir durum ama bence uzun sureli evliliklerde bir goz kaymasi olabiliyor , olmamali tabi ki bu bir aldatma ama esinize söylerseniz rahatlarsiniz , benim esim boyle bir sey yasasa bilmek isterdim sahsen
Bana da mesaj bana da mesajKimdir kızzzz
nil karaibrahimgil bile rahatlatamazSizi rahatlatacak cümlesi olan varsa gelsin polyanna olarak işe başlasın.
Üst üste pişman değilim yazmış ilk sayfalardaBu yorum biraz agir olmamis mi? Eger o peynir turu gibi biri olsa idi pismanlik duymazdi, buraya da yazmazdi linc yiyecegini bile bile. Haftalardir zaten bunun pismanligini yasiyormus. Tamam yapilan sey dogru degil, bunu hepimiz biliyoruz da yargilamak da bize dusmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?