Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Ay şu kocalarının ailesi ile HİÇ görüşmedim diyenler de numarası bende Yok diyenlerde inandırıcı gelmedi..ha problemlilerse karşılıklı bişey diyemem ona..
gayet de gercek.
Ne ben ararim ne onlar arar.
Karsilikli bu durumdan memnunuz.
Herkes ayni hayati yasamiyor ayni pencereden bakmiyor. Neden yalan soyleyeyim bana katkisi ne?

Haftada bir kez ben hatırlıyorum ben arıyorum sonra eşime veriyorum o konuşuyor. Ben hatırlatmazsam on gün sonra aklıma belki gelir. Pek konuşmayı seven biri değil haliyle telefonlasmiyor. Haftada bir bes dakika nasılsınız herkes iyi mı demesi yetiyor benim eşime de annesine de.

Hafta içi aramazsam merak edip hafta sonu kendi arar. Ama hafta 1-2 kesin konuşuruz. 1 saati bulur sohbetimiz. Kayınbabamla çok nadir konuşuruz. Zaten ayda 1-2 kez gidiyoruz onlara. Maşallah aramız pek iyi :))))))

Telefonda hiç görüşmüyorum. Yüz yüze de 10 günde bir 2 haftada bir görüşürüz. Evlerimiz on dakikalık yürüme mesafesinde. Aramızda çok şükür hiç bir sorun yok. Herkes halinden memnun.

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Normal şartlarda haftada 1 defa konuşurum ama extrem bir durum varsa hastalık vs. Gibi hergün aradığımda olmuştur. Kayınvalidenizin hergün sizi aramasından niye rahatsızsınız? Bu sizi çok sevdiği ve merak ettiği anlamına gelir

İlkzamanlar arardım günde 1-2 defa bigün sen anneni günde 5 kere arıyosun beni kaçkere arıyosun diye nankörlük yapınca ben aramayı kestim. Sonra akşam 10 da o aramaya başladı oğluna bak oğlum ben arıyorum karın aramıyoyu göstermek için bidaha acil durum dışında aramadım.
Hatta aradığında da açmam 10-15 dakika sınra ararım ki o da oğlunun hayır dediği yere belki ben ikna ederim diye arar

Aradığında mutlu olmuyosan arama aramalarını istemiyosan açma sonra ara

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Biz evleneli 2 ay oldu eşimin annesi bir kere evimize geldi babası henüz hiç gelmedi... haftada bir ya da 2 kere ararım, fazlası gereksiz bence, fazla samimiyet tez ayrılık getirir...
Eski eşimin ailesi sizinkiler gibiydi, ya biz onlara gidecektik cuma akşamından, ya onlar bize geleceklerdi...
Nefret ediyorum aklıma geldikçe hepsinden...
Çok şükür şimdiki eşimin ailesi çok anlayışlılar.
Çalışıyor musun, eşinin tepkisi nasıl ger hafta bu yatılı misafir durumuna?

Ayrıca niye herhaftasonu sizdeler ? Hsonu gezer insanlar sıkılmıyo musunuz ?
Bigün cumadan siz gidin hsonu gezicez diyin sonrada hiçi çağırın olsun bitsin

Senede bir ya da iki kez o da ölüm hastalık durumlarında ararım . Bayramda giderim en fazla bir saat sürer ziyaretim .2 yil once geldiler bir daha da gelemezler. :KK14:

ayda yilda bayramda bir ararim
kv uvey ama kp oz tabi

yurt disindayiz iki senede birde izine gidip evlerinde 5 hafta kaliyoruz bikdirina kadar yani ugrasuyiz :))))

esim haftada bi kaç kere arar babasini, abisiyke her gun konusurlar

Ben de haftada 1-2 konuşurdum, bazı hoşuma gitmeyen tavırlardan dolayı artık bayram seyran hariç aramıyorum, aklıma bile gelmiyor. Eşim ise her gün konuşur anne ve babasıyla.

sadece bayramda ararim onda da sadece kayinbabami ararim o kdr onun disinda ne kp ne de kv aramam normalde de kv de beni aramaz kp arar napiosunuz die yada torunuyla konusmak icin

6 yıllık evliyim hiç konuşmadık, telefon numaralarını bile bilmem.:KK45:
Ayda bir gideriz, oğlu her gün arar:KK69:

Ben şok:KK53:

Peki bir anlaşmazlığınız mı oldu yoksa hiçbir şey olmadan mı böylesiniz?

Hani düğün öncesi bir gerginlik vs olmuştur, yine anlarım da, ortada hiçbir şey yokken gelinini zırt pırt aramayan kv düşünemiyorum.

Misal benimki 6-7 aylık dargınlığımın üstüne geçen hafta yatılı geldi, torununu özlemiş. Gitti, 2 gün geçmedi beni arıyor torunuyla konuşmak için. Evimde ağırladım diye herşeyi unuttum sanıyor herhalde. Konuşmadım ben de, eşime verdim telefonu.

Esimin babasıyla konusmam küs degiliz adetlerden dolayi kp ile konuşmuyorum ne telefonda ne yuzyuze:) ama kv haftada 1 yada iki haftada bir ben ararim hal hatrini sorarim hep bana dua ede ede kapatiriz telefonu.

kv evime hic gelmedi cunku uzakta kp bi ara gelmisti oda topu topu 3 gece bile sayilmaz garibim sabah ben uyanmiyim die sessizce hazirlanip cikar ben uyandığımda evde olmazdi:)

O adetler hala devam ediyor mu yahu:olamaz:

Hafta da ya da iki hafta da bir ararım. Onlar bütün sulaleyi arayip herkese bi şeyler anlattiklarini görünce telefonda çok samimi olmamayi öğrendim. Zaten çalışıyorum vaktim olmuyor konusurken yorgun cikiyor sesim. Telefonda konuşmayı seven biri oldmadigimi biliyorlar.
Şöyle Hayır duası alayım gönüllerini hoş edeyim dediğim her vakit bi ton arıza çıkıyor. Mesafe iyi galiba :dondurma::ukala:

Aramıyorum, onlarda aramıyor. En fazla 3 gün yatıya alırım o da farkli sehir oldugu icin. Ayni sehirde olsaydik yatili kabul etmezdim. 5 aydır kvnin yuzunu gormedim zaten, sık gelip gitmiyoruz.

X