- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam 8bin liranın hatrına pazartesi yapardım. Az buz bir para değil, düşünün kaç ayda biriktirebilirsiniz bunu eşinizle? Haftasonu olsa ne olur, gelemeyen yine gelemez, gelmek istemeyen yine gelmez. Ayrıca dediğiniz gibi ekim ayı hem de havuz başı ve büyük ihtimal gece, herkes üşür, yağmur da yapabilir. Ne gerek var? Beni seven, yanımda olmak isteyen her şekilde düğünüme gelir. Bir de tekrar söylüyorum, 8bin. İnanın değmez iki saatlik düğün için. Ben oyumu haftaiçinden yana kullanıyorum
Okulların açıldığı ilk günBişey daha sormak istiyorum, eylülde hangi tarihi düşünüyorsunuz, eğer okulların açıldığı ilk iki haftadan biriyse hiç düşünmeyin, herhangi bir pazartesi ye göre çok daha fazla sorun olacaktır.
Okulların açıldığı ilk gün
Okulların açıldığı ilk gün
İlk mesajımda da yazdım 8 binlira ciddi fark diye yapın dedim ama okulların açıldığı ilk gün olursa o zaman farklı olur,insanlar gelemeyebilir çok zor olur.Trafik kalabalık olur servisler vs işten gelenler hadi diyelim hiç eve ugramadan direk yanınıza gelebilirler çocuğu olmayanlar ama çocuğu okula gidenler için daha zor olur işten eve gelecekler,çocuklarının gelmesini bekleyecekler karınlarını doyur yola çık çok vakit kaybederler.Okulların açıldığı ilk gün
bencfe dugun yapma. nikah ve ardından en yakınlarına ufak bir yemek veya gencler ile eglence. yada dügün için harcanacak para ile cok güzel balayı veya tatil. yapın.Kızlar merhaba, düğün salonu tutmakta bazı sebeplerden dolayı geç kaldık. Çok beğendiğim bir düğün salonunda Eylül de bir pazartesi boş. Eğer hafta sonu yapmak istersem Ekim ayına sarkacak. Sarkması mesele değil, ekim ayında havuz bölümündeki nikah soğuk mu olur onu da bilemedim Gerçi nikahtan sonra düğün içeride olacak..Bir de hafta içi ve haftasonu arasında 8 bin lira oynuyor. Düğünü karşı taraf yapacak ve tek düğünüm olacak.
Şehir dışından gelemeyecek (en yakın arkadaşım dahil) bir kaç kişi olacak haliyle. Çalıştıkları için. Bütün gece uyuyamadım düşünmekten. Siz olsanız ne yaparsınız?? Lütfen yardım ((
Hani girer girmez burda evlenmeliyim dersin ya öyle oldu. Çok daha pahalı, şık yerler var ama burada gelinlikle görmek istiyorum kendimiGelecek kişilere zor olur (kuaför vs) bu bahaneyle katılan sayısı düşer, haliyle altın sayısı da azalır. bahsettiğiniz yer abartı bi fiyat vermiş, başka seçenek yok mu?
Ankaradayım. Yani eylülde bile hafiften titreyeceğiz nikahta. Beni bir de aradaki 8000 lira fark çekindiriyor. Bir kere oluyor diyip kıysam mı nişanlıma bilmiyorum