kız şeker suus artık tatlım...............opuyorumnanaktanhadisee hadiseee sidikli hadiseeee hadise hadiseeeeeee kaydirigubbakcemile2lülülülülülü
allah cezanı vermesin emi gözümden yaş geldii kaydirigubbakcemile3
nasılda ciddi ciddi açıklama yapmış...orda anlatmak istediğimiz nokta başkaydı ama
demek ki çok zorlamamak lazımmı kaçkere anlattılar daha kaçkere anlatcaklar
anlamayan anlamıyor demekki oda bir beceri
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin
şu mesajınızdan bir alıntı.
burada resmen bize hakaret ediliyor.
yok kıskançsınız yok çekemiyorsunuz yok siz sanki dahamı güzelsiniz diye olayı kişiselleştiren ve hakarete giden sizsiniz.
bu açıkca belli zaten.
bir kere en basta '' biz '' diye bir sey yoktu. benim bir kisiye soyledigim seyi ustune alinmasaydin ve benden de laf isitmeseydin. hala ''biz'' diye konusmana gerek yok, sen 5-10 kiyi temsil etmiyosun, ama bana yazi yazan diger arkadaslarin avukatligini yapiyorsan onu bilemem tabii. kendi adina konusursan daha uygun olur. yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.
artık vaalahiii zırvanadan çıkmıısınzz..sizene yaa hadiseden herekez kendine bakksın...
ğüzeelde güzel çirkinde çirkin...hepimiz bayanız anneyiz yada allahın bir kulu..uzattmayın artkadaşlar..süündüüü iyice çirkinleşşiyooo konu.kalp kırmayın yaaaa..hikom fikrini sööylemiş...tamam bukadar herkez nasıl begenmiyorum diyosa oda begeniiyoo....kavga etmeyin er çirkiniz benim hadiiiiikaydirigubbakcemile2
kız şeker suus artık tatlım...............opuyorumnanaktan
yok kız begenmiyorum çok..ondan çokk ğüzeeleri var..beren saat sibel can,kate winslett..saadecre hoşş..sositosositohele bergüzalı ıyyyyyyyyyyy hiçç begenmem...........hiçbişe yakışmıyoo ona be...boyu felan iyyde yüzüüü:1ninca:öcüüüüüü,,vaalahi artık bi ğöreselerr :sinifsinif:yandıkk:teytey:
hanımefendii ben kimseyi savunmuyorum.....hikomu savunup bize laf ediyorsunuz şimdi. ve hikomun bize ettiği hakaretleri görmüyorsunuz. biz fikrimizi savunuyoruz. ve hakaret işitiyoruz. peki neden bu konuda onu uyarma gereği duymuyorsunuz. o bizim kalbimizi kırmıyor mu.
taraflılık böyle oluyor işte. sizin yaptığınız gibi.:enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım arkadaşım senin güzelliğin Hadiseye 100 Basar.
Bergüzar Korel de kimmiş ya güzel görmesek ruhsuzun teki o.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Benim arkadaşım hepsinden güzel maşallah güzel yüzlüm benim.ŞenizŞeniz
gerçek tende tatlı cadımsın..tıpppppp Şeniz
gerçek tende tatlı cadımsın..
saygılı ve nazik....................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hanımefendii ben kimseyi savunmuyorum.....
kimse kimseyi düşüncerelrinden sorumlu veye ortak tutamaz..ben hikom adlı üyeyide okudum..herkez fikrini yazmış..oda yazmışş nevarki..hakaret ediyosa şikayrt etdersin.biiti........................thaksss..benden alıntı yapmayın rica etcem, konuyu hiç uzatıp hadiseyi övemem..ilğilenmiiyorum...sevgilera.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?