Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
soyle bir durum var kimse hikoma niye begeniyorsun demedi o begenmeyenlere kıskanc dedikaydirigubbakcemile3 herkesin fikrini kabul etmeyen oydu

dalga gecmekten baska bir sey yapmiyorsun anlatmak istedigin seyi anladigimi cok iyi bildigin halde. 5 yasinda cocuk gibisin ayni...yazik

Son düzenleme:

bir kere en basta '' biz '' diye bir sey yoktu. benim bir kisiye soyledigim seyi ustune alinmasaydin ve benden de laf isitmeseydin. hala ''biz'' diye konusmana gerek yok, sen 5-10 kiyi temsil etmiyosun, ama bana yazi yazan diger arkadaslarin avukatligini yapiyorsan onu bilemem tabii. kendi adina konusursan daha uygun olur. yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.

bence fena değil hadise görsellik acısından ..
ben beğeniyorum acıkçası ...süper, diyemem evet ama çirkin de diyemem...
ama şu var hadise de, medyaya ve magazine karşı duruşu oldukça mesafeli ..şımarıklığını ve densizliklerini hiç görmedim ..kendi işi ve kendini geliştirmekle alakalı daha çok ...mesafeli duruşunu takdir ediyorum...
fizik olarak ta rağbet gören ve birçok erkeğin beğenebileceği vucüt hatlarına sahip hadise...

bir kere ,ben daha önce beğenmediğimi yazdığıma göre üstüme elbette alınırım. beğenmeyen herkes alınır. çünkü siz güzel bulmayanlar için hakaretler yağdırırsanız ( yok çekemiyorlar yok kıskanıyorlar yok sanki dünya güzeli bunlar dersen,,)bu hepimizi kapsar. dikkat ederseniz ,o hakaretlerin üstüne, ben yazdım..
biz yani benim gibi güzel bulmayanlara bu lafları ,hakaretleri ederseniz ,bizler demem biz, demem kadar doğal ve normal bir şey olamaz ve buna da avukatlık denmez.
ne yazdığını hatırlamayıp biizi suçlarsanız,o hakaretlerinizi, hatırlatma gereği de,duyarım elbette.

Son düzenleyen: Moderatör:

hikomu savunup bize laf ediyorsunuz şimdi. ve hikomun bize ettiği hakaretleri görmüyorsunuz. biz fikrimizi savunuyoruz. ve hakaret işitiyoruz. peki neden bu konuda onu uyarma gereği duymuyorsunuz. o bizim kalbimizi kırmıyor mu.
taraflılık böyle oluyor işte. sizin yaptığınız gibi.:enbuyukkk:

hikom kullanıcısından alıntı
bir kere en basta '' biz '' diye bir sey yoktu. benim bir kisiye soyledigim seyi ustune alinmasaydin ve benden de laf isitmeseydin. hala ''biz'' diye konusmana gerek yok, sen 5-10 kiyi temsil etmiyosun, ama bana yazi yazan diger arkadaslarin avukatligini yapiyorsan onu bilemem tabii. kendi adina konusursan daha uygun olur. yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.

yazınıza bakalım yine,
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin

bu cümle bir kişiye yazılmamış. o yüzden bir kişiye yazdım demeyin.
beğenmeyenler
çok mu güzelsin değil ,çokmu güzelsiniz. siniz çoğul. beğenmeyenlerin hepsi
neden, kadınlar kadınları çekemez. yine tüm kadınlar
yani bütün beğenmeyenler...
hadiseye çirkin diyen kadın kıskanıyordur. yine her diyen. sen diyorsun sen kıskanıyorsun değil. yine bir kişiye değil.
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes
hepiniz dünya güzelsiniz,
hepiniz ,güzelisiniz. yine bir kişi değil. çoğul. .

kimi kandırıyorsunuz siz Allah aşkına..klava:klava:.

dipnot:
yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.

bunu yazmışsınız. yani hakaretlerinizin arkasındasınız. pess, diyorum başka birşeyde demiyorum.

bakın bu kadın güzel bi kadın değil ama bir bayan olarak sölüyorum seksi bi hatun hele bi klibi var izleseniz müthiş bir klip kimse pek bilmez bu klibi keşke bu klibi yükleme şansım olsaydı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım arkadaşım senin güzelliğin Hadiseye 100 Basar.
Bergüzar Korel de kimmiş ya güzel görmesek ruhsuzun teki o.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Benim arkadaşım hepsinden güzel maşallah güzel yüzlüm benim.ŞenizŞeniz

konu baslıgı erkekler niye megan foxa hasta veya adriana limaya olsaydı derdimki bende hastayım normaldir guzel kızlarkaydirigubbakcemile3 ama hadise olunca mevzu guzel degil..makyajsız halinide gorduk goz var yani gordugunde guzelle cirkini ayırt edebilecek kadarda zevkliopuyorumnanaktan

hanımefendii ben kimseyi savunmuyorum.....
kimse kimseyi düşüncerelrinden sorumlu veye ortak tutamaz..ben hikom adlı üyeyide okudum..herkez fikrini yazmış..oda yazmışş nevarki..hakaret ediyosa şikayrt etdersin.biiti........................thaksss..benden alıntı yapmayın rica etcem, konuyu hiç uzatıp hadiseyi övemem..ilğilenmiiyorum...sevgilera.s

Son düzenleme:

canımsın..saol ğüzeel yüreklim benim..sende çok ğüzelsinn bilyosunki.ela göözlümmmmŞenizŞeniz

Devlet meselesi haline gelmişkaydirigubbakcemile3 niye bu kadar uzattınız ki kim ne derse desin. Beğenen zevkli olsun, beğenmeyen kıskanç ya da beğenmeyen dürüst ne farkeder ki siz kendinizi bilmiyo musunuz boşverinnnn

yazdıklarınızı bir daha okuyun bakalım. galiba yazdıklarımızıda hatırlamıyoruz.gamyoncuiremsuo
fikrini yazmamış ,hakaret etmiş .....
bizim tepkimizde ona... bunu, hala görmemeniz, zaten taraflı olduğunuzu, gösteriyor
istediğim kişiden de, alıntı yaparım. böyle bir yasak yok bu forumda...

hadiseyi bizde övmüyoruz :roflol:
ooooooo, övenlerle ,beğenmeyenleri de ,karıştırmışsınız siz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neyse,artık sıkıldım bu hadise olayından. son olarak ben beğenmiyorum
bence güzel değil diyerek bu konuya son cümlelerimi, yazıyorum.
baydı, gerçekten.
hadisenin güzelliği çirkinliği bizi gerdi .

cok gereksiz bir konu 11 sayfa olmuss:umursamaz:en iyisi biz bunu erkeklere sorup yazalim net cevap buluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…