- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #6.021
Evet canim son zamanlarda menüm biraz az alistim ama, sıkıntı yapmaya basladi ( vitamin takviyesi almam lazim sanirim ) hedefime kavusayim yavas yavas cogalticam menü mü ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah sana devammm ;-)Tartildinmi canm .ben tartildim.bugin dayanamafim bi kilo wermisim suan 89.7
Masallah sana devammm ;-)
Bu hafta tartildim kilom da bi degisiklik yoktu canim bakalim yarin sabah ne olcak...
Birde reglim var ayni kiloda kalmis olabilirim ?
Saol canm ins bole dewam eder.almased yapmak istiom warmi bi bilgin benim alman bi arakaas kullanmis 20 kilo wermis babasida 40 kilo wermis almasedle sen ne dusunuosun warmi bi fikrin ben sadece bi kutu alcam bi bakicam
Günaydınnn
kilo bildirimi:
geçen hafta: 84,6
bu hafta: 84,2
şu an 400 gr'a bile seviniyorummmm
Tebrikler ortim ;-) 400 gr. Güzel ben hic vermemisim bu hafta
Günaydin kizlar kilo bildirimi
Gecen hafta 60
Bu hafta 60
Bu kadar az yemene ragmen nadil wermedin ama galiba senin duraklamadonemin yinede durmaj yok nekadar kaldi hedefine??? Bide almasedi sadece bi kutu kuplancam fazla istemiom ki zaten oruc gelio oana kaar kullanirim sonra birakcam
ben de kaç zamandır sabittim biliyosunnno yüzden bu küçücük değişime bile sevindimmm
Adet dönemindeyim canim sanirim ondan kilomda bi degisiklik olmadi ama haftaya da ayni kiloda kalirsam sok diyet uygulayip sasirticam vucüdumu ;-) 7 günlük protein diyeti 3-5 kilo arasi gidiyormus...;-)
Simdilik ilk hedefime 5 kilo kaldi canim 55 bi goreyim daha sonra 52 icin savasicam ;-)
Almasede basladigin zaman burda paylasirmisin sonucu bende merak edicem ;-)
Günaydin kizlar kilo bildirimi
Gecen hafta 60
Bu hafta 60
Regli donemımdeymişşsin canım ondandır kilo değişmemesi reglin bitince 59 ları görürsün sende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?