- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
merhaba öncelikle siteye hoşgeldiiinben 62 kiloyum.sana meydan okuyorum hedefim çok fazla kilo vermek değil ama bi 55-56 olsam kimseye zararım olmaz bu pazar başlayalım mı?
slm kızlar ben melike.89 kiloyum zayıflamak istiyorum. birbirimize destek olarak beraber zayıflayalım.bilgilerimizi paylaşalım.gaza gelmek için her pazar bir birincimiz olsun pohpohlayalım. kıskanalım.ama artık istediğimizi giyelim.ve yaz geldiğinde istediklerimizi gururla giyelim.sağlığımız yerinde osun.kendimize güvenimizde gelsin.ben artık kilo vermek istiyorum seninleyim diyen tombiş fıstıklar gelin beraber zayıflayalım.
hoşgeldiniz kızlar oh ne güzel sayımız artıyor.diyet yapan arkadaşlar açıklayabilirlrmi acaba neler yaptıklarını.
senin adına sevindim canım.diyet harici bişey yapıyormusun ben zumbaya başlayacağım yarın.sabah tartildim 83, 6 kilo almamisim cok sevindim
aslina bakarsan şimdiye kadar bir kac liste takip etmeye çalıştım ama olmadi dikkat ederek gitti şimdiye kadari bu gun dr murat topoğlu un nette verdigi iki haftalik diyeti uygulamaya basladim yediklerimi günlüğe yaziyorum uzun uzun burda yazamam ama ilk haftanin mantigi bir dilim kepek tam tahil vs ekmek 2-3 tane yağsız siyah zeytin 60-80gr arasi yarim yagli peynir istege bagli 2-3 kaşık light recel domates salatalik bu kahvaltı. Kahvaltidan sonra sinirsiz yogurt ve salata zaten cok yiyemiyorsun bide istedigin saatte 3 tane meyve hakkin var ilk hafta böyle bu gun basladim yarisa yarin kilo bildirimi yapip baslariz birimiz de liste yapar uyarsa tabi
senin adına sevindim canım.diyet harici bişey yapıyormusun ben zumbaya başlayacağım yarın.
bende varim boy 165 kilo 76.5
pazartesi mi tarilma gunu arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?