- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #5.321
2 haftalık diyetisyen kontrolune gittim bugün, adet dönemim yeni bitmiş olmasına rağmen 1,7 kg vermişim (1,4kg yağdan gitmiş) 86 sayısında takılmıştım 1 aydır, sonunda 84,5 oldum diyetisyenin tartısında da
şimdi hedefim, mayıs ayının sonunda 79,9 olup artık 7li sayıları görmeeek
ortağımmm selaaaam
bugün çok yoğun bi gündü benim için de... okul, öğle arasında koştur koştur lazer seansı, çıkışta diyetisyen, şimdi de spora gidiceemakşam 9 gibi falan ancak yazarım menülerimii, haberin olsunn, merak etme beni yaniii
bu arada spora gidemeyen arkadaşlar ip atlamak tüm vücudu sıkılaştırır evde yapabilirsiniz bende spora gitmiyorum ama benim kociş sporhocası
Canim cok güzel masallah diyeyim ben utancima diuetisyenide bıraktım inşallah biraz vereyim hemen gidicem
Tamam canim Allah kolaylık versin tempo güzel
Bende menumu paylasayim
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti biraz peynir 4zeytin domates salatalik bir dilim ekmek
Ara yok okula gittim geldim
Oglen eristeli yesil mercimek yemegi salata
Ara 1kupa çay 3diyet bisküvi
Aksam ispanak yemegi 4kasik
Salata yogurt 2dilim ekmek
Yanliz su icemiyorum daha 1.5litreyi bitiremedim
merhaba kizlar sizleri okurken aklima burcubilen geldi devam etmiyor galiba artik
selam kızlar ben bi kaç gündür fazla giremiyorum oğlumun dün aşısı vardı biraz huysuz ama diyete devam
ha birde ben bu hafata ablama gidicem net yok 1 hafta giremem gruptan çıktığımı sanmayın ortak pazartesi görüşürüz
slm kizlar nasilsiniz ben gayet iyiyim diyet super gidiyor
2 haftalık diyetisyen kontrolune gittim bugün, adet dönemim yeni bitmiş olmasına rağmen 1,7 kg vermişim (1,4kg yağdan gitmiş) 86 sayısında takılmıştım 1 aydır, sonunda 84,5 oldum diyetisyenin tartısında da
şimdi hedefim, mayıs ayının sonunda 79,9 olup artık 7li sayıları görmeeek
Slm kızlar bende yeni katıldım.ilk defa böyle bi gruba dahil olucam.75 1.65 kiloyum.çok bşy istemiyorum bi 10 kilo wersem yeterbol su içiyorum özellikle öğün önlerinde...sabah yediğim 2 dilim çawdar peynir domates salatalık biber we şekerşiz çay.ara öğünde form bisküvi yedim 2tane.öğlen menümdede bulgur pilawı ve yoğurt war.çalıştığım için salata yapamıyorum
KIzlarrr ben evi süpürüp sporaaa yağları yakmaya gidiyorum hadi bakalım herkese kolay gelsin....
yemeklerin güzelmişş, ama hiiiç meyve yememişsin ne kuru ne tazee
bi de su çok ama çok öenmli biliyorsun ki, ne kadar su içersek o kadar çabuk atarız kırılan yağları vücuttann
benim menüm:
sabah: 1 üçgen peynir, yarım dilim ekmek (okula geç kaldım, o yüzden bunları da minibüste yiyiverdim giderken)
ara: 3 form bisküvi, sütlü neskafe
öğle: 2 kepçe tavuk suyu çorba, yarım porsiyon sebzeli tavuk yemeği, salata
ara: yarım dilim pastaaa
akşam: 1 porsiyon fırında tavuk, 3 y.k. yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: yeşil çay, 6 çilek
su: şu ana kadar 1.8 litre içtim, daha 1 litreye yakın içerim yatana kadar
spor: 50 dk kesintisiz oryantal dersi, 10 dk yürüyüş bandı
not: diyetisyenim, bugün diyet yok, istediğini yiyebilirsin dediği için, öğleden sonraki aramda pasta yedimmbayadır canım çekiyordu çünküü
yoğun tempolu bir gün geçirdim ancak girebildim.birincimiz ve birinci olacak grubumuzu çook merak ediyorum sizce kimolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?