- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #5.341
Bütün çocukların ve benim gibi yüreğindeki çocuk hala yaşayan yetişkinlerin çocuk bayramı kutlu olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim bende farketmemisim yazinca farkettim yemekten sonra bir elma ve kayisi sapli form çayı ictim
Seninde mwnun yogunluga gpre guzel diyetisyen istedigini ye dedigi halde pastanin yarisini yemissin tebrik ederimm
Bizz demeyi cok istiyorummm
slam ortagim nasil gidiyor diyetin ben dikkt ediyorum ama bugun 23 nisan dan dondukten sonra cok yorgundum bir guzel kahvalti hazirladik ve ben biraz beyaz ekme yedim :18: bana cezami kes ne dersen haklisinGunayydinnn canlarrr hazirlaniyorum okula cocuklari 23 Nisan icin goturcem kahvaltimi yaptim lutfen yemelere dikkat az kalorili seyler tuketelim opuyorum hepinizi....
Kutlamalar bitti çocuklar çok eğlendi ama ben bittim kahvalti yapmamistim süslenip puslenicem diye eve kendimi zor attim şimdi yeşil elma ile 3 kuru kayisi yedim dinlenip spor yapicam veliler kilo verdiğini fark etti çok mutluyum inş seneye yeni bir ben ve yeni bir sinifla herşey daha güzel olacak. Ortagim nerdesin bu arada :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet 2. gunum,,, kaldi 38 gun
Kalkinca yarim litre ilik limonlu su
Sabah : 1 kucuk kutu ligt sute, 3 yemek kasigi yulaf ezmesi, 3 kuru gun kayisi, 1 kupa form cayi
ara : az sutlu ekersiz nescafe, 4 tane eti form biskuvi
oglen ; 1 etli biber dolma, bir kase salatalikli dereotlu yogurt, 5 eti form biskuvi
spor : 30 dk b-fit
ara : limonlu soda
aksam : aksam kizima 23 nisan icin bluz aradik sokaklarda kaldim. Cocuklar acikti mecbur donerciye girdik 1 porsiyon doner , 1 buyuk bardak ayran pilavina patatesine hic dokunmadim hatta esim kunefe soyledi yogun istege karsin hic yemedim
Simdi de yesil cay iciyorum o doneri yedim diye kendimi suclu hissediyorum butun gun cok guzel gitmisti halbuki:26::26:
slam ortagim nasil gidiyor diyetin ben dikkt ediyorum ama bugun 23 nisan dan dondukten sonra cok yorgundum bir guzel kahvalti hazirladik ve ben biraz beyaz ekme yedim :18: bana cezami kes ne dersen haklisin
senin adina cok sevindim canim ne guzel duygu dur fark edilmek yakinda kiskanacaklar bile cikacak ne kadar fit ve guzel olmus dicekler
Kızlar yulaf yada o TARZ yiyecek kullanıyormusunuz memnunmusunuz.
benim diyetimde yulaf ezmesi + süt/yoğurt vardı bi ara, ama yok ben sevemedim, midem pek kaldırmadı, o yüzden kaldırdı bu gidişimde
benim diyetimde yulaf ezmesi + süt/yoğurt vardı bi ara, ama yok ben sevemedim, midem pek kaldırmadı, o yüzden kaldırdı bu gidişimde
yulaf değil ama kara buğday yiyorum yoğurtla tadi güzel tok tutuyor ayrıca az önce dondurma yedim ama cikolatalarini temizleyerek :) 300 kalorilik dindurmanin kaç kalorisi çikolatasin dadır acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün yulaf yiyecektim, kaseye döktüm kokusu aynı saman gibiydi Geri götürdüm :d
bende yiyemem ozaman hiç denemeyim