- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #5.181
Canım benim bir fikrim var bildirimleri pazartesi yapsak nasıl olur? Havalar ısındı pazarları girmek zor oluyor birde genelde hafta sonları çok kaçıyoruz pazartesi bildirim napicaz diye hafta sonu az yeriz ne dersinizz???
arkadaşlar kendinize bir hedef belirleyin 1 aylık bir hedef olsun.ben başlayım bu ay rabbimin izniyle 6 kilo vereceğim.yarın herkezin hedefini bekliyorum ay sonunda bakacağız.bu arada sporlar ne alemde.youtube artık yok yeni bir zumba bulup yarın linkini atacağım.bu bir savaş yağlarımıza karşı verdiğimiz ve zafer biz azimli hatunların bu yağlardan kurtulacağız.salma devri bitti.herkes kendini toplasın.tabi bende.birlikte başaracağız.
gunaydinnn canlar
benim tarti iki gundur durdu tik yok cok da dikkat ediyorum ama neden anlamadim neyse moral bozmak yok yoluma devam etmeliyim en iyi sekilde oglusumun sunnetine herkesi sasirtmak istiyorum.....
bencede iyi olur pazarlari kacamak yapmamak imkansiz gibi bisey benim icin cunku hep disardayiz pazar gunleri malum olmuyo aman boyle daha iyi olur ben kendi adima pazartesi diyetisyenle randevum var gibi dusunup (bu arada diyetisyen siz oluyorsunuz) kendimi tutmayi planliyorum bence de tarti gunu pazartesi olmali...
Paylaştığım zumba linklerinden ben 3.yü yapacağım.beş dk yaptım hoşuma gitti.
slmmm:) hosgeldın nasıl gıdıyor:)ɹıʞǝɹǝƃ ʞɐɯʞɐq uɐpuısıɔɐ sıʞɐq ıq ıuǝʎ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?