- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #5.141
VEEEEEEE
HAMİLEYİMMMMMMMMM
1 AYLIK DUN DR GİTTİİM 1 AYLIK DEDİ
İYİKİ KİLO VERMİŞİM 10 KİLO KADAR GİTTİİ
ayyyyyyyy, ne güzel bi habeeer, tebriklerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VEEEEEEE
HAMİLEYİMMMMMMMMM
VEEEEEEE
HAMİLEYİMMMMMMMMM
Kızlar misafirlerim henüz gitmedi bugünlerin acısını beraber çıkaracağız inşallah.bol dedikodu biriktirdim ama okurlar falan diye şuan yazamıyorum.hepinizi öpüyorum.dua edin melikenizin misafirleri yarın gitsin.çooooook yoruldum.
tebrikler çok sevindim ilk bebek mi darisi basima
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyyyyyy, ne güzel bi habeeer, tebriklerr
tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
dün giremedim yoğun bir gündü sabah spor ordan arkadaşa kahvaltı ordan başka bir arkadaşa akşam üstü çocuklarla dışarı parka akşamda misafir menümü yazamadım dünkü menümü yazıyım hemen
sabah : 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kızarmış kepekli ekmek, peynir, salatalık zeytin şekersiz çay
öğlen : Arkadaşta olduğum için onca çeşitin içinden bana en masum gelenleri yarım simit, 4 tane zeytinyağlı yaprak dolma, ayran
ara : 2 top dondurma
akşam : 5 kaşık barbunya, 1 dilim ekmek, salata
dün sporda ölçülerimi aldılar 1 ayda toplam 22 cm incelmişim, 5 cm göbek gitmiş, 2 cm kollardan falan gayet iyi dedi hoca
bugün ki menüm belki akşam giremem yazıyım
sabah : Arkadaşlar bende kahvaltıdaydı biraz kaçırdım
3 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir şekersiz çay 1 çay kaşığı bal
öğlen : Yine sokaklardaydım çantamda duran form limonlu bisküvilerden 4 tane yedim
ikindi : Eve gelince tabi çok acıktım, 1 kase çorba, 1 kase yoğurt içinde salatalık ve dereotu, 2 dilim çavdar ekmeği
akşama artık ekmek yok bugün çok tükettim artık hafif bişeyler yerim...
Fatmacım,çoook sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Daha kilo verebilir miyim demişsin.Sakın böyle birşey yapma bence.Bulantın olursa zaten biraz daha gidecektir.Bebeğin için yemelisin.Doğsun sporla birlikte verirsin.Şimdi kendine iyi bakma zamanı:))VEEEEEEE
HAMİLEYİMMMMMMMMM
yok canım 2. Bir kızım var temmuzda 3 ü bitirecek
Fatmacım,çoook sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Daha kilo verebilir miyim demişsin.Sakın böyle birşey yapma bence.Bulantın olursa zaten biraz daha gidecektir.Bebeğin için yemelisin.Doğsun sporla birlikte verirsin.Şimdi kendine iyi bakma zamanı:))
gunaydinnnnnn
bugün yoğun bir gün beni bekliyor
güne şekersiz nescafeyle basladim ayilmak icin hava yagmurlu kapali insanin içi sıkılıyor
bir yakınımızi kaybettik başsağlığına gidicem öğleden sonrakomşu çağırdı oraya akşam misafirlere hazırlık işte bir gün daha bittiiiii
VEEEEEEE
HAMİLEYİMMMMMMMMM
başın sağolsun canım
menüüü
sabah: müsli, 3 y.k. yoğurt
ara: 3 form bisküvi
öğle: 1 kepçe mercimek çorba, 1 porsiyon tavuk döner, salata, ayran
ara: 1 top dondurma
akşam: 1 kepçe tarhana, 4 y.k. makarne, 2 y.k. ciğer, ayran
ara: yeşil çay, 1 kare bitter, 6 çilek
Dün sporda ölçülerimi aldılar 1 ayda toplam 22 cm incelmişim, 5 cm göbek gitmiş, 2 cm kollardan falan gayet iyi dedi hoca