- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #5.001
GÜNAYDIN KIZLAR BU SABAH KAN TAHLİLİM o nedenle kahvaltı yapamadım kan verdikten sonra bir çay içtim içine 2 küp şeker attım meyvesuyunu içmeyi istemedim o daha çok zararlı diye
sonra ara öğünümü yedim bir armut
bu şekilde devam ediyor kızlar dilerim hepimiz zayıflarız
evet kızlar diyete devam:)) kilomu hâlâ bilmiyorum eşim inatla pil almıyor bende çarşıya çıkamıyorum bu ara... Bol su içtim bugün şimdide yeşil çay içicem
öğleye bulgur pilavi 3kasik ve kiymali pirasa yedim 3çatal 3kasikta yoğurt...
Bugün telefonumun alarmını her saat başına ayarladım her saat başı su içiyorum:)) programı varmis ama adını unuttum boylede iyi oldu çok az içiyordum şimdi 12-13 bardak su içmiş olucam:)))
Güzel haberler alırsın inşallah. ..
Kozlar beni de araniza alir misiniz benimde vermeb gereken 20 kilo var sizinle yaparsam belki motivasyonum artar. 86 kiloydum 2 hafta dikkat ederek 82.5 i gördüm ama isteksizlik basladi .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kozlar beni de araniza alir misiniz benimde vermeb gereken 20 kilo var sizinle yaparsam belki motivasyonum artar. 86 kiloydum 2 hafta dikkat ederek 82.5 i gördüm ama isteksizlik basladi .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kızlar diyete devam:)) kilomu hâlâ bilmiyorum eşim inatla pil almıyor bende çarşıya çıkamıyorum bu ara... bol su içtim bugün şimdide yeşil çay içicem
bugün telefonumun alarmını her saat başına ayarladım her saat başı su içiyorum:)) programı varmis ama adını unuttum boylede iyi oldu çok az içiyordum şimdi 12-13 bardak su içmiş olucam:)))
sporumu yaptım geldimmmmm şimdi ara öğün yapıyorum
öglen menüm : 1 tane zeytınyaglı enginar, küçük bir kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara : 1 yeşil elma, 1 kivi
çocuklar okuldan geldi onlara sosisli sandviç yapıp benim yeşil elma yemem alkışlanır heralde.....
şimdi de tekrar yeşil çay içeceğim....
Evet kızlar diyete devam:)) kilomu hâlâ bilmiyorum eşim inatla pil almıyor bende çarşıya çıkamıyorum bu ara... bol su içtim bugün şimdide yeşil çay içicem
bugün telefonumun alarmını her saat başına ayarladım her saat başı su içiyorum:)) programı varmis ama adını unuttum boylede iyi oldu çok az içiyordum şimdi 12-13 bardak su içmiş olucam:)))
ne oldu hayırdır canımtşk ederim canım bugün çok yazamadım yoğun ve çok stresli bir gün geçirdim
canlarım belki yazdıklarım uzun gelebilir ama sizerlede paylaşmak istedim
tesekkeur ederim kendi adsıma paylaşımlar ıcın
hosgeldin canım aramıza sen bizi bırakmazsan bizde seni bırakmayızz
yok öle hemencik pes etmek önemli olan önce diyetisyene bi git sağlıklı yaşamayı öğren biz şok diyetler yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyoruz
bizimde motivasyonumuz düşüyo ama kendine bi hedef koy o zaman daha iyi oluyor
mesela ben doğum günüme kadar istediğim hedefe ulaşmayı planladım şu anda 57.4 kiloyum başladığımda 65 küsürdüm aralıktan bu yana yavaş yavaş gidiyo kilolar ama şekeri abur cuburu kestim beslenme şeklimi yavaş yavaş değiştiriyorum
temmuzda 50 nin altını görecemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?