- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #5.021
Bayadır şekersiz içemiyorum diye çay+nescafe tüketmiyodum bugün canım çok istedi nascafe gold+süt tozu+1 kesme şeker 1 çay bardağı yağıp içtim :26::26::26::26: şekeri atmasam iyiydi ama bunada şükür bu ölçüye 4 kesme şeker atıyordum bi zamanlar
aynen canım en son farkeden onlar oluyo ama onlardan duymak insanı dahada şevklendiriyo
ben yaklaşık 5 senedir şeker kullanmıyorum ne çayda ne türk kahvesinde çok alıştım hiç alışamam diyodum ama şimdi şekerli asla içemem orjinalini bozuyormuşum sende azaltmışsın iyi ama bence direk hiç atmadan dene alışacaksın çayı açıktan başla nescafenin kahvesini az, sütünü fazla atarak şekersiz tüketebilirsin
aynen oyle :) ben de en cok ona sevınıyorum..tek sevdıgı sey inek gıbı yesıllık yemek o yuzden ınanılmaz guzel olucak benım ıcın.cunku yemek yemeyı sevmeyen bırının karsısına gecıp hapur hupur yemek yıyemem.o bana suna bak fil gıbı yıyosun der zaten gururumdan yıyemembu arada hayatımda hıc kendımı bu kadar ıstıkrarlı ve kararlı gormemıstım.o kadar sevıyorum kı kendıme saygım arttı resmen.en onemlısı de bu zaten bence
esraesraesra
İnşallah iradenize bayildim canim sikilinca su çikolataya sarilmasam iyi olacak galiba kalori hesaplamaya calisiyorum 1000 bin altina inmemeye calisiyorum inş bu kez olur hep birlikte zayiflariz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah hep boyle gider canim ben esimi yesilige alistiramadim birturlu sadece yesil nane yer kisir bile yerken sadece nane katariz ben tem bi yesillik canavariyim benden gore gore rokanin gobegini yer gibi oldu cok sanslisin bu konuda
Sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün olsun
tabiki az kalori almalı çok kalori yakmalı
günaydınn hatunlar
sabah kalvaltımı yaptım şimdi yeşil çay içiyorum
kalkınca yarım litre ılık limonlu su
sabah menüm : 1 haslanmış yumurta, beyaz peynir, domates salatalık 2 dilim tahıllı ekmek
günaydın kızlaaar
Günaydınn hatunlar
Kalkınca yarım litre ılık limonlu su
Sabah menüm : 1 haslanmış yumurta, beyaz peynir, domates salatalık 2 dilim tahıllı ekmek
Günaydınn hatunlar
Sabah menüm : 1 haslanmış yumurta, beyaz peynir, domates salatalık 2 dilim tahıllı ekmek
Günaydınn hatunlar
günaydın canım hoşgeldin askeri gönderdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?