- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.961
Haftasonu kayınvalidem kayınbabam görümcem enişte ve kızları bana birhaftalığına geliyormuş.belki kayınbiraderimide eklerler yanlarına.insanların işi gücü yok geziyorlar.ben hasta olmuşum kime ne görümcem arayıp nasıl oldun demez ama ben ararım.melikeye nefes almak yok.bu hafta sonuda küçük kaynım gelmişti zaten.ben evime girerim onlar gelir.gelmesinler demiyorum ama 10 yıldır bütün yaz beraberiz.başka planların oluyor yapamıyorsun.arkanı dönüyorsun biz geldik.çocuğumun ödevleri ev işleri okula götür hafta sonu işleri çocuk kulübüne götür getir kendime ayıracak vaktim bile yok.neyse kafanızı şişirmeyim.umarım sizler iyiysinizdir.
Peki o zamn bnde pazar günü nöbetci eczane bulurum tartı yokta bende
hoşgeldin canım
Hoşbulduk bu sene söz seneye yaza da nişan ve düğünm var dönmk yok destek verin de tombik gelin olmayayım. :)
Bugun neler yendi kinse menu yazmamis benim bugun ku menum...
Sabah : 1 kase sutlu yulaf ezmesi, 3 kuru kayisi
oglen : tavuklu salata, 1 kutu ayran
Ara :ulker keloggsun domatesli naneliydi heralde tuzlu biskuvisi
aksam : 1 tane zeytinyagli enginar, tam tahilli 1 dilim ekmek...
Bide bugun sporumu yaptim 2 litre su ictim simdi bitki cayimi iciyorum....
Gunaydinnn herkese.......mutlu guzel bir hafta olsun azminiz hic bitmesin, kilolar yagdan gitsin... .
Hoşbulduk bu sene söz seneye yaza da nişan ve düğünm var dönmk yok destek verin de tombik gelin olmayayım. :)
amin inşallah :)))
esraesraesra
Sekerim nasilsin bikacgundur gormuyodum seni bizi biraktin zannettiydim mutlu oldum bebisim gorunce seni
bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim ekmek, 1 parça peynir
ara: yarım paket form kraker, sütlü neskafe, 2 ceviz
öğle: 2 dilim ekmek, 1 porsiyon tavuk, salata, 1 kepçe mercimek çorba
ara: 1 bardak çay, 2 form bisküvi
akşam: 1 kepçe domates çorba, 1 dilim ekmek, 3 y.k. pilav, 3 köfte, fırında karışık sebze, salata, 3 y.k. yoğurt
ara: yeşil çay
ayy aslaa :) hıc bırakır mıyım? eve hırsız gırdı falan onlara kosturduk oUr dılerım herkesten..neyse cok sukur ıyıyız cana gelecegıne mala gelsın.
gayet azımlıyım hıc boyle olmamıstım salata benım kardesım ekmek dusmanım oldu resmen:)))
esraesraesra
Sanki Aksam biraz cok olmus canim...:26::26:
çünküüü serbest bi öğün hakkım vardıpilav sonradan dahil oldu menüme
Size de mi hirsiz girdi canim ayni sey benimde basima geldi gecen hafta Allah kimseye yasatnasib uzucu ve sinir bozucu bisey gecmis olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?