- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.801
Gayet iyi bence.Kendini şartlama,zihnimize verdiğimiz mesajlar bedenimize dönüyor,bence gayet güzel vereceksin.Tabi kimse ilk hafta verdiği gibi veremez.
Selam kizlarr nasıl gidiyor??? Benim 2 gündür çooook iyi gidiyor bakalım inşallah böyle devam eder iki gündür zumba yapıyorum acayip terletiyor bugün yarım saat yapabildim dün 45dk yapmıştım ama bugün daha çok terledim Sizler neler yaptınız bakem:))
oo cok guzel hadi bakalim guzel bir sonuc bekliyoruz senden
zumbayi ben yapamiyorum cok acayip yorduguna eminim
Ahhh Ahhh keşke ama benim vücut çooook dirençli kilolar benden ayrılmak istemiyor 10 senedir benimleler yapistilar sankii:))
Ahhh Ahhh keşke ama benim vücut çooook dirençli kilolar benden ayrılmak istemiyor 10 senedir benimleler yapistilar sankii:))
kızlar akşam yemeğimi yedim :
2 kepçe mercimek çorbası
2 yemek kaşığı bulgur
2 kk peynir
yağsız salata tuzsuz tabiii
akşam ara öğün : yarım su bardağı yoğurt
Selam kizlarr nasıl gidiyor??? Benim 2 gündür çooook iyi gidiyor bakalım inşallah böyle devam eder iki gündür zumba yapıyorum acayip terletiyor bugün yarım saat yapabildim dün 45dk yapmıştım ama bugün daha çok terledim Sizler neler yaptınız bakem:))
yavas yavas gidecekler ve birdaha gelmeyecekler 8 kilo kaldi hedefime 6 ay kaldi biran once kurtulmak istiyorum kilolardan efil efil esmek istiyorum beeennnnnnnnnnnnnn
Dun yarim saat yapabildim bende cok guzel terletiyo tum vucut calisiyor cok iyi geliyor innsana
canım verirsin ya şöyle düşün o kiloları aynı anda almadın ki hemen almadın ki bir anda da veresin tatlımmmmben yolumun uzun olduğunu biliyorum o nedenle kendime zulüm etmemeye çalışıyorum çok spor yapamıyorum bennn keşke yapsam ama okulda çok koşuşturuyorum zaten :26::26::26::26::26:
Diyetine cokk sadiksin caniimmm azmin hic bitmesin insallah onemli olan kalici kilo kaybetmek az ama oz
Evet canım ama çok sıkılıyorum bazen cabuk gitsin istiyorum biraz daha sabır yedim yedim noldu birazda yemiyelim artık hedefe geri sayım:)) son 3 ayyy:))
canım sen hangisini yapiyorsun ben persian zumba yapiyorum uzun biraz bir saat neredeyse bugün yarım saat yapabildim sana diyecektim yarım bırakınca son 3 dakikalık yeri gevşeme hareketleri onları yapıp bitiriyorum
Bende yazayım kahvaltimi
5 zeytin bir kk peynir
1Domates yarim salatalık
Maydanoz taze nane
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kupa çay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?