- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #4.821
kızlar ara öğünümü yedim : 10.20
bir adet armut :56
afiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ara öğünümü yedim : 10.20
bir adet armut :56
amin canım nasıl toparlanabildinmi bari
Haklısın canım ama benim kolestrol biraz sınırda doktor haftada 3 kez yumurta verdi onun için gün aşırı yiyorumaynı şeyleri yemişiz canım ama bunun yanına haşlanmış yumurtayı dahil et canım bütün ünlü diyetisyenler mutlaka her gün yumurta tüketimini söylüyor canım
daha iyiyum cok sukur bugun guvenlik sisteminden gelecekler alarm takmaya o da takilsin rahatlarim artik....
Haklısın canım ama benim kolestrol biraz sınırda doktor haftada 3 kez yumurta verdi onun için gün aşırı yiyorum
Ara öğün bir elma sütlü şekersiz nescafe
Canimmm gözün aydın diyeyim bol bol hasret giderin bende asker yolu bekledim için içine sigmiyordur şimdi Allah ayirmasin genede arada uğra bu arada kilon içinde tebrik ederim yağdan gitmiş su tutmasinada tuzsuz ye bu ara oda gider hic merak etme:)) öpüyorumkızlarr, diyetisyenim vardı bugün. 2 hafta önce 86,3 idim, bugün 86,2 geldimmm
görünürde 100 gr gitmiş gözüküyor, ancak yağ oranıma bakınca yağdan tam 1,1 kg vermişim aslında, ama vücudumdaki su + kas arttığı için kilo vermemiş gibi gözükmüşüm :26:
yani vücut su tutmasaydı, şu an 85,1 kg çıkacaktımmm
bu arada, bugün askerim izne geliyor, 4 gün benimle, bu süreç içinde pazar günü girip bildirim yapamaybilirim, şimdiden haber vereyimm
kızlarr, diyetisyenim vardı bugün. 2 hafta önce 86,3 idim, bugün 86,2 geldimmm
görünürde 100 gr gitmiş gözüküyor, ancak yağ oranıma bakınca yağdan tam 1,1 kg vermişim aslında, ama vücudumdaki su + kas arttığı için kilo vermemiş gibi gözükmüşüm :26:
yani vücut su tutmasaydı, şu an 85,1 kg çıkacaktımmm
bu arada, bugün askerim izne geliyor, 4 gün benimle, bu süreç içinde pazar günü girip bildirim yapamaybilirim, şimdiden haber vereyimm
Kızlar nerelerdesiniz yaaa cok azaldı paylasimlar(
Canimmm gözün aydın diyeyim bol bol hasret giderin bende asker yolu bekledim için içine sigmiyordur şimdi Allah ayirmasin genede arada uğra bu arada kilon içinde tebrik ederim yağdan gitmiş su tutmasinada tuzsuz ye bu ara oda gider hic merak etme:)) öpüyorum
Rabbim teskeresini aldigi gunude gostetsin canim rabbim sizi hic ayirmasin bende asker yolu bekledim iki taraf icinde cok zorlu bir surec bol bol hasret gidein optum cokkkkkkk
gunaydin ve hayirli cumalar nasil gidiyor arkadaslar
hava o kadar guzelki disarda imkanim olsa atacam kendimi disariya yuruyecegim 1 saat ben yapamiyorum ama siz yuruyun