- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.841
merhaba arkadaşlar uzun süredir diyeti asmak zorunda kaldim bu gun yeniden basladim melike burcu bersemi ezilan ilkay birkac gun geçmişi okudum ama dahasina vaktim yok diyetler nasil gitti umarim benimki gibi değildir ben verdigim kilonun bir kismini geri aldim 90 dan 81 e dusmustum simdi tekrar 86,5 oldum tekrar basladim bana sans dileyin
hoşgeldin canım tekrar daha fazlasıyle verirsin inşallah kiloları inceceik oluruz hep beraber
günaydın kızlar
güne 1 litre su içtim
kahvaltım:
Bir adet haşlanmış yumurta üzerine bol pul biber metabolizmayı hızlandırmada etkisi çok fazla ayrıca tuz niyetine kullanıyorum
bol maydonoz ve taze nane yaprakları
iki dilim ekmek
ara öğün :
10.20
bir adet armut
karnım aç gibi ama dayanacağız sıkacağız dişimizi disiplin disiplin disiplin disiplin birazdan nefis yemeklerimi yiyeceğim
Eee birirleri zayıflamak mı dedi eeee tatlım o benim bizim işimiz kendi kendimi böyle motive edeyim bari hırslı olmam lazım kararlı olmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şu yağ şu tuzu yok edecem zaten çooookkkkkkkkkkkkkkk azaltmıştımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Onların yokluğunu kendime yaşam biçimine çevireceğim japonlar incecik neden kızlar adamların yemek kültürünü inceleyin yağ ve tuz yok yağa ve tuza karşılar
hııı pirinç çok tüketiyorlar lakin onu da lapa şeklinde ayrıca o çubuklarla yedikleri için pirinci tane tane yemiş yemiş oluyorlar düşünsenize biz türkler kaşıklarla çatallarla bol bol götürüyoruzzzzzzzzzzzz ve pirinç içersinde şeker içeriyor ve vücut hemen depolama yapıyor vücutta artık bulgurcu oldum ben kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ıns ben once tekrar aldiklarimi vereyim zaten zorla vermistim tekrar aldim ins verdigimiz kilolari tekrar almayiz bir daha
bende uzun zamandır şekeri bıraktım sonunda şekersiz ölürüm sanıyordum 3-4 kesme şeker atarsam ancak içebiliyordum çayı ama 2 aydır atmıyorum günlük sıf şekerden aldığım kalori 600 kac den fazlaydı
Tuzuda baya azlttım yağıda
biz istersek ne durabilirki karşımızda kadınız biz şeytana bile pabucunu ters giydiririz evelallah
Herkes nerde,melikenin yokluğunda boş mu verdik yazmaya.Bana gelince mehter marşıyla iki ileri bir geri devam ediyorum:))Ama spor yok maalesef.Su,fatma olmasa sayfa yerlerde...
merhaba kızlar akşam yemeğim
saat:18.30
2 kepçe yağsız tuzsuz mercimek çorbası
2 yemek kaşığı yağsız tuzsuz bulgur pilavı
2 kk beyaz peynir
yağsız tuzsuz salata
şuana kadar iyi gidiyorum kızlar hadi bakayımmmmmmmmmmmmmmm zamanla olacak bir ay içinde sanırım biraz vücudum şekle girecek inşallah ALLAHIM İNŞALLAH ALLAHIMMMMMMMMMMMM
Herkes nerde,melikenin yokluğunda boş mu verdik yazmaya.Bana gelince mehter marşıyla iki ileri bir geri devam ediyorum:))Ama spor yok maalesef.Su,fatma olmasa sayfa yerlerde...
Gunaydinnnnnn bende hayırlı cumalar diliyorum hepimize herşey gönlünüzce olsun bugün ettiğiniz bütün dualar kabul olsun inşallah...
Eveeeet ben bugün erken başladım güne Yarim saat zumba yaptim duşumu aldım ooooh misss:))
Kahvaltım peynirli omlet 4 zeytin domates salatalık yeşil biber şekersiz nescafe 2 dilim ekmek
Bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum:)))
Haklısın canım.Sevinç yok,ne yapıyor acaba.Canim firsat buldukca yazalim hepimiz topigimiz canlansin azicik belki bizzimm motivasyonumuz baskalarinada ornek olur
Haklısın canım.Sevinç yok,ne yapıyor acaba.
canım hep beraber olalım
Birkac gundur yazmiyo pazara az kaldi surpriz yapmasin bize
canım hep beraber olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?