- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.621
Dün öğleden sonra bi türlü giremedim maaşallah topik çoşmuş ne kadar çok paylaşım yapmışsınız
Ortağım sende dün hiç giremedim herhalde beni de unutmuşsun hemenBenim diyet iyi gidiyo ama bu hafta hiç spor yapamadım (
Jemi sende aramıza tekrar hosgeldin.
günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese
Dikkat ettimde ne çok öğretmen olduk gene.Melikenin eşi de öğretmendi,anlaşılan Melike tüm öğretmenleri etrafına topluyor:))
canım sen de öğretmen misin yoksa
Allah ımm bugünümü de atlattım sana şükürler olsun sana şükürler olsun......
Evet,tarih öğretmeniyim,ya sen?
ortağım nabeeeer :13:
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, 1 parça light peynir
ara: 5 tane form bisküvi, az sütlü neskafe
öğle: 1 kase mercimek çorbası, yarım porsiyon patlıcan mukassa, yağsız salata, 2 dilim ekmek
ara: 1 tane kellogs k-bar
akşam: 1 tane çupra balığı, yarım pırasa (çiğ), 2 yaprak marul, 2 dilim ekmek
ara: yeşil çay, 1 kare bitter, 1 y.k. kuru üzüm
toplam kalori: 1223
merhaba ortağım bugünkü yemek listem.
sabah:
bir haşlanmış yumurta maydonozlu naneli 2 dilim kepek ekmeği
ara öğün: bir adet armut
öğlen:
2 kepçe çorba
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 domates
2 salatalık
1 dilim peynir
bu kadar canım yarın diyetisyene gideceğim tatlım ve çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk acımmmmmmmmmmmmm ama yemek yemek yoooooooooookkkk hele bu saatteeeeeeeeeee tamamen cinayet meselesi olur
akşam yemeği yemedin miii
yarın benim de diyetisyenim vaaaar :18:
yanlış yazmışım bitkinim yaaaaa
öğlen:
2 kepçe çorba
2 dilim ekmek
3 çatal patlıcan yemeği
bir bardak yoğurt
akşam:
1domates
2 salatalık
1 dilim peynir
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı pilav
merhaba canlar,
çok özledim sizi bugün çok yoğundum ve yorgunum ve acımmmmmmmmmmmm bugün bayağı kıstım ve hareket ettim okulda bolca
yarın diyetisyen günümmmmmmmmmmm çooooooooooooookkkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmmmmmm lütfen dua edin size ihtiyacım var
Canımmm inşallah yarın istediğin rakamı görürsün tartıda..emeklerinin karşılığını alırsın..inşallah hepsiciklerde yağlardan gitmiş olsun
Günaydın kızlar:))nerelerdesiniz yaaa)
oyyy oyyy bitanem ağzından bal damlıyor keşke canım hep birlikte inşallah canımmmm ya 1 kilo versem mutlu olacağım bir haftada bu hafta çok dikkat ettimmm bakalım yarın ne olacak hatta diyetisyen iki kilo dermiş vallah uçarım havalaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tunaydinnnnnn evet kimseler yok burcu ben daha şu eşinin aldığı spor aletini soracaktım işe yaradimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?