- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.601
tesekkur ederim canim gitmedigine sevindim ne kadar kilo verirsek kardir diyorum bende en azindan kopmamis oluruz
tesekkur ederim canim
bizde sana bravo diyoruz topigimize can verdin renk getirdin cansin cann
bence birazda yag olmali diyeete zaten birsey olmamistir
bende mersinliyim ama sinopta calisiyorum ogretmenim
herkes gider mersine bende gittim tersine[/QUO
ne işle meşgulsün canım eğer tatillerde gelirsen belki yüzyüze görüşürüz ama zayıf güzel incecik iki bayan olarakk
bende bugunki 3 gozlemenin acisini fena cilkartim 60 dk eliptik 900 kalori yaktim insallah kilo almamisimdir
bende bugunki 3 gozlemenin acisini fena cilkartim 60 dk eliptik 900 kalori yaktim insallah kilo almamisimdir
Bu gun ilk gunum haydi bismillah. Beyaz ekmek yemek yok. Tatlilari da yediklerimize sayiyoruzzzz
tatiillerde aiilemin yanina gidiyorum insallah hangi semtesinbende mersinliyim ama sinopta calisiyorum ogretmenim
herkes gider mersine bende gittim tersine[/QUO
ne işle meşgulsün canım eğer tatillerde gelirsen belki yüzyüze görüşürüz ama zayıf güzel incecik iki bayan olarakk
tesekkurler canimmaşallah canim
Oooooo supersin ortağım eliptikte 60dk ne demek maşallah sana hadi bakalım 2 günümüz kaldı şurada:))
sirf su borekleri eritmek icin ugrastimda eritebilmismiyimdir bilemiyorum evet o 2 gun varya ne cabuk geliyo dimi
sirf su borekleri eritmek icin ugrastimda eritebilmismiyimdir bilemiyorum evet o 2 gun varya ne cabuk geliyo dimi
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
biraz bos biraktim hemen kaynatmissiniz
bende bugune kadar iyi beslendim
okkulda felan arkadaslarin zayiflamissin iltifatlarini duyunca costum
bir arkadas caya davet etti
3 tane el yapimi gozleme yedim yuh bana
ama manyak gibi spor yapacam
ortagim ilkayim senden naber
burdaki hatunlar bu hafta cok hirsli gorunuyor
Gunaydinnnnnn eritmissindir canim daha neleri neleri eritmissindir evet çok çabuk geçiyor günlerbugün eşimin akrabalarına gidicem iki aydır falan ggörüşmüyorduk çok merak ediyorum fark edeceklermi acaba ne diyecekler tabii orda dikkat etmem lazım hepimiz için bol azimli kaçamaksiz bir gün olsun:))
canim cidden simardik bizAhhh ortağım aynı seyleri yaşamısız dün çarşıya giderken bayadır görmediğim akrabalarımı gördüm hepsi ne kadar zayıflamışsın dedi bende tabii senin gibi coştum dün acayip sapıttım olsun bugün hiç bozmadan sıkıyorum tekrar sende hiç bozma moralını devam hadi bakalım kolay gelsin ortak...
benim boy kısa olduğu için 50 den fazla olunca armuta benziyorum
65 ile başladım aralıktan bu yana kilo verdim 57.8 i gördüm bu aralar
hayırlı ugurlu olsun :) ınsallah hep beraber innncecık olacagızzz :))) ollley
esraesraesra
butur yerlere giderken dikkat etmek cok zor hadi bakalim iyi gezmeler insallah basarili olursun
canim cidden simardik biz
ben moralimi bozmadim siki bir sekilde devam
buarada cekilen kurada burcubilen senin ortagin sanirim bu hafta gormedinmi canim eski ortim
günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese
günaydın hanımlar hayırlı cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?