- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #4.561
boy kac canim sormasi ayib. Ben 57 olsam varya zil takib oynarim
146 cm canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boy kac canim sormasi ayib. Ben 57 olsam varya zil takib oynarim
Tebrikler arkadaşım.6 kilo felan verdimde sporda yapiyorum daha fazla diyolar
fatmacım ne güzel şeyler paylaşmışsın,özellikle ilk madde tam bana göre.
üzüldüğümde en yakın arkadaşım buzdolabı ve benim cadının abur cuburları o bile artık anne yeme demeye başlamıştı kızım
benimde oğlumun söyledikleri başlatmıştı diyete.
Aynen öyle,yalansız ne düşünüyorlarsa söylüyorlar.Bizim ihtiyacımızda bu galiba.varya evlatlarımız bizi bizden daha iyi tanıyor
benim boy kısa olduğu için 50 den fazla olunca armuta benziyorum
65 ile başladım aralıktan bu yana kilo verdim 57.8 i gördüm bu aralar
canım harikasın 57 miiiii
Boyun kaç ki tatlımmmmmm
aynen öyle,yalansız ne düşünüyorlarsa söylüyorlar.bizim ihtiyacımızda bu galiba.
ortağım aferin sanaaaa :13:
ben de yazayım menümü:
sabah: kaşarlı tost (yağsız-ev yapımı)
ara: sade neskafe, 1 y.k. kuru üzüm, 1 tane form bisküvi
öğle: 1 kepçe ezogelin, 1 porsiyon sebzeli tavuk sote, yağsız salata, 2 dilim ekmek
ara: 4 y.k. müsli, 1 kutu süt, 3 tane kuru kayısı
ara: 1 tane activia yoğurt
akşam: 1 porsiyon yağsız sebze (fırında), 3 y.k. yoğurt, 2 dilim ekmek
ara: yeşil çay, 1 kare bitter, 1 tane kellogs k-bar
spor: 1 sa 45 dk. spor salonu
alınan kalori: 1428
yakılan kalori: 568
net kalori: 860
6 kilo felan verdimde sporda yapiyorum daha fazla diyolar
pazartesiye kadar internete giremeyeceğim kızlar babam yarın ameliyat olacak biliyorsunuz.topiğimiz size emanet.
boyum 146 cm canım
geçenlerde iç çamaşırı alıyorum ayıptır söylemesi benim cadı ne dese beğenirsin anne bu sana olmaz ötekini al Ikisinide aldım girdim kabine şok oldum gerçekten dediği gibi oldu
Ne yazmadan nede okumadan duramadım anladım oi ben size çok alıştım.Gidece ,gidecem diyorum sonra kırk yıllık dostlarıma arkamı dönmüş gibi hissedip geri dönüyorum.Sabah tartıldım,89.5.Kendime ettiğim hakaretleri duymak istemezsiniz.Melike bana kızmakta çok haklıydı.Diyet değil sağlıklı beslenme diye bakmak lazım.Bugün okuldan arkadaşlarım geldi.Onlarla birlikte bende yedim.Hamur işine doydum.Şu andaki vicdan azabım çok büyük.Tüm eski alışkanlıklarıma döndüm.Ve kafama dank etti.Artık dönüş olmamalı yoksa verdiğim tüm kiloları alıcam.Bunları yazıyorum ki benim düştüğüm hataya düşmeyin.Haftalarca kilo veremeyince yazmayım artık diyorum.Her pazar ben gene veremedim demek zoruma gidiyordu.Yeni gelen arkadaşların motivasyonu bende de vardı.Sonra çok sıkıldım.Anladım ki iş bunu yaşam biçimine çevirmek.Geçici birşey görünce geçsin bitsin diye bakıyorsun.Ee sonra yeniden şiş.Her moralin bozulunca ye,günlerde ye,okulda ye,yeniden geldi kilolar.Yok yenilmiyeceğim işte yeni aldığım spor aletinin hakkını vereceğim.Herşey Allahın izniyle veremesemde almıyım ya.Yaz geliyor yaz.Vazgeçmiyorum işte.Kızlar gel gitlerimin kusuruna bakmayın.Azıcık eserikliyim galiba.Ben7 de böyle kabul edin.Resmen kendimle savaş veriyorum.insanın en büyük düşmanı kendisiymiş.Veremesem de yazıcam elbet birgün eski verdiğim günlerime dönüş yapıcam.Çok yazdım gevezeliğim tuttu.Bu arada yeniler hoşgelmiş safa gelmiş.Eskiler,özellikle Melike,sevinçlikrep iyi ki varsınız.
ooooo süpersin canım şimdi kaç kilosun
Hoşgeldin,azmin beni de gaza getirdi.
Aynı anda birbirimize yazıyormuşuz:))Desteğin için çok sağol.Hafta içi öğleden sonra girebiliyorum,eve gelince.Hepimize motivasyon oldun.İyi ki geldin:))canım okudum yazdıklarını ve çok etkilendim sana her türlü yanında olmaya hazırım canımmm sık sık yazışalım istersen gün boyu yediklerimizi raporlayalım yorum yapalım birbirimizin denetmeni olalım yeter ki sıkma canını inan her şeyi başarabilirsin başkaları yapabiliyorsa sen de sen de yapabilirsin....
Aynı anda birbirimize yazıyormuşuz:))Desteğin için çok sağol.Hafta içi öğleden sonra girebiliyorum,eve gelince.Hepimize motivasyon oldun.İyi ki geldin:))