- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.521
Benim boy 1.60 kilom da 61kg hedefim de 55kg insallah
tatlım zayıfmışsınız zaten verirsin kiloyu canımmmmmmmmmmmmm
ne haber ortak tam bişeyler yazıcam hep bir aksilik nasıl gidiyor valla dîşli rakipler var onlara da maşallah diyeyim süperler
sen gerçi hırslısın yaparsın benim de îyi gidiyor kaçamak yok hadi bakalım :)) biz kazanalım ya inşallah
ben yemek duskunuyum. Aslinda yeni evlendigim zaman zayiftim. 49kg yanizayif dediyim. Kaynanam sag olsun yedire yedire beni 61kg surukledi. ılac da kullandim sanirim ondan oldu bir az da. Ve bir ara sogan suyu icdim o da istahimi acdi galiba
keşke canım birinci olsam ama bir aydır kör topal kendimce diyetler yaptımmm
ben bu hafta diyetisyene başladım o nedenle belki çok kilo kaybım olmaz bu hafta zira o bir ay bünye zaten alışıktı bitanemmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama olsun hedef belli yelkenler elimde ben beynime hükmetmeliyim beynim bana değil canımmmmmmm
mesela geçen öğrenci velim öğlen yemeğine davet etti hocam buyur gel kısır yaptım börek yaptım dedi sizin için....
ki düşün benim en çokkk sevdiklerim...
ve ben HAYIR dedim düşünebiliyor musun ki çok açtım ve geçtim yağsız tuzsuz yemeğimi yedim ama düşündüm vücudumu bakıncatiksindiğim karnımı ve zayıflamamı düşündümmmmmmmmmmmmm ve ben artık hayır diyebiliyorummmm
her iş disiplin gerektirir disiplin olmadan olmaz canımmmmmmmm....
beraber zayıflayacağız bana yaz sıkıldığında destek olalım birbirimizeeeeeeeeeeeeeee
keşke canım birinci olsam ama bir aydır kör topal kendimce diyetler yaptımmm
ben bu hafta diyetisyene başladım o nedenle belki çok kilo kaybım olmaz bu hafta zira o bir ay bünye zaten alışıktı bitanemmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama olsun hedef belli yelkenler elimde ben beynime hükmetmeliyim beynim bana değil canımmmmmmm
mesela geçen öğrenci velim öğlen yemeğine davet etti hocam buyur gel kısır yaptım börek yaptım dedi sizin için....
ki düşün benim en çokkk sevdiklerim...
ve ben HAYIR dedim düşünebiliyor musun ki çok açtım ve geçtim yağsız tuzsuz yemeğimi yedim ama düşündüm vücudumu bakıncatiksindiğim karnımı ve zayıflamamı düşündümmmmmmmmmmmmm ve ben artık hayır diyebiliyorummmm
her iş disiplin gerektirir disiplin olmadan olmaz canımmmmmmmm....
beraber zayıflayacağız bana yaz sıkıldığında destek olalım birbirimizeeeeeeeeeeeeeee
ah bu anneler varya doğurduktan sonra ye kızım süt olson yeeeee yeeee diye diye böle oldummmmmmmmm
aynen canım yaaa(56 kilo ile evlendim 60la hamile kaldım hamilelik boyunca sadece 7 kilo aldım ve doğumdan sonra hicbirsey. Kalmamıştı.tekrar 60 görmüştüm yani:))ta ki "ye sütün olsun " lafını duyana kadar bi baktım ki 68 olmuşum çok şükür ki tekrar 60 görebildim
Gobeyim rahatsiz ediyor iste o olmasa tamam
bravooooo
bravoooo
bravoooo:nsağol
Ayy canım maaşallah yaasendeki azmin yarısı bende olsaydı keşke şimdiye kadar istediğim kiloya inmiştim kesin:))Azmin hiç bitmesin canım bizi de coştur böyle
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
biraz bos biraktim hemen kaynatmissiniz
bende bugune kadar iyi beslendim
okkulda felan arkadaslarin zayiflamissin iltifatlarini duyunca costum
bir arkadas caya davet etti
3 tane el yapimi gozleme yedim yuh bana
ama manyak gibi spor yapacam
ortagim ilkayim senden naber
burdaki hatunlar bu hafta cok hirsli gorunuyor
HAKLISIN CANIM bende de acayip bir göbek var direk yağlar orada toplantı yapıyorlar sankii
tamam bitanem
yazışalım bol bol canım
hep beraber zayıflayacağız
beyninde bitir canım ömründe birkaç ayını feda etmişsiniz ne olacak
haydi kızlar geri sayım başlasın kilolar için ileri değil geri sayım başlasınnnn ben 6 lı rakamlardayım belki bir ay sonra 5 li rakamlara düşerim 59 gibi..................................
ben de ben de ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?