- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.341
canım dilerim verirsin ama çok da kilolu değilmişsin zamanla verirsin inş.
Slm canim benim boyu 146 cm onun icin oldugumdan fazla gorunuyorum 50 ninaltina dusmem lazim
Tesakkur ederim canim ilerisini dusundugum icin vermek istiyorum insallah hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruz :)
Slm ortagim iyi vermissin masallah ben standarda bagladim enaz 500 gidiyor ne yaparsam diyetisyenden randavu alip gidecem ablamla oda gelmek istiyo abla kardes daha citir olucazzzzzzz :)))))))))))
toplamda 1,5 kilo verdik seninle ortaaak :13:
merhaba kızlar ben de geldim aranıza birincilik sürekli elimde olursa şaşırmayın ama iyi de motive ederimama yarışmayı severimmmmmmmmm
pazar günkü kilom : 65.6 bakalım ne olacak
geleceğin çıtır bayanları son kurallar geldiğinden sonra kilo vermede problem yaşıyor topiğimiz. yarışmamızın kurallarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum.ama bu değişikliği beraber yaparsak başarı sağlarız.fikirlerinizi bekliyorum.
hoşgeldın cok ıddalı gırdın hadı bakalımhemkendını hemde bızı motıve et
su bahsettiğin eşleme meselesi ne olacak güzel olurdu aslında degısık kaynaşma amaçlı da dusunulebılır
aslında böyle yazmak kendimi motive etmemi sağlıyortamam elimden geldiğince sizi de eeeee neymiş kilolar alınır verilir biz aldık şimdi verme sırasında bayanlar
sevinç ve mutluluk dolu bol huzurlu günler diliyorum
Eski halimize geri dönüyoruz.ceza yok.faydasını görmedik.herkes kilo vermek için uğraşıcak.birinci ikinci üçüncü olacak.grupları verdim.birbirimize destek olalım.ama yaz geliyor kıyafetler inceliyor.lütfen bu hafta sıkı tutun.hepimize başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?