- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #4.321
Ilk ben başlayım 1,5 kilo aldım.
Haftaya 58.300 ile baslamistim 57.800 olmusum 500 gram gitmis standart gidiyo nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya 58.300 ile baslamistim 57.800 olmusum 500 gram gitmis standart gidiyo nedense
geleceğin çıtır bayanları son kurallar geldiğinden sonra kilo vermede problem yaşıyor topiğimiz. yarışmamızın kurallarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum.ama bu değişikliği beraber yaparsak başarı sağlarız.fikirlerinizi bekliyorum.
merhaba kızlar ben de geldim aranıza birincilik sürekli elimde olursa şaşırmayın ama iyi de motive ederim ama yarışmayı severimmmmmmmmm
pazar günkü kilom : 65.6 bakalım ne olacak
merhaba canım okudum topiki ben de sana destek olmaya beraber zayıflamaya geldim biraz anlatır mısın canım yapmam gerekenleri tatlımmmm
hoşgeldin canım.
pazar günü tartılıyoruz canım.yarışma kurallarını değiştirmek istiyoruz.önerin var mı?
57 kilo nedir yaa?
Niye kilo veriyosunuz siz gayet zayıfsınız maşallah
Slm canim benim boyu 146 cm onun icin oldugumdan fazla gorunuyorum 50 ninaltina dusmem lazim
ortağımm olsun vermişsin ya, az ya da çok ben hedeflediğimi verdim çok şükür, 1 kg idi hedefim, tam 1 kilo verdim