- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.781
kızlar paylaşımlar için üzgünüm ama okuduğumda okadar etkilendim ki sizinlede paylaşmak istedim.burada bir aile gibiyiz.
bir kişide demiyor ki melike sana ne oldu neden böylesin sen böyle şeyler paylaşmazsın.
Bir kişide demiyor ki melike sana ne oldu neden böylesin sen böyle şeyler paylaşmazsın.
Kızlar canınız sıkılınca yada üzgünseniz ne yapıyorsunuz.
kızlar kusura bakmayın listeme bu topik de devam etmiyeceğim
kızlar kusura bakmayın listeme bu topik de devam etmiyeceğim
Bir kişide demiyor ki melike sana ne oldu neden böylesin sen böyle şeyler paylaşmazsın.
Ne oldu arkadaşım,niye gidiyorsun?kızlar kusura bakmayın listeme bu topik de devam etmiyeceğim
Ne oldu arkadaşım,niye gidiyorsun?
Melike umarım iyisindir,seni üzen neyse bizimle paylaş,dediğin gibi biz bir aile gibiyiz.Ben sizinle oğlumun hastalıklarını,başka ne üzüntüm varsa paylaştım.Bazen yazdıklarıma cevap bile gelmedi,yazmaya devam ettim.Tek dedimiz zayıflama olmada gerek.Ben burada sadace diyet konuşulmasını doğru bulmuyorum.Çünkü bizim zayıflamamızı engelleyende sıkıntılarımız değil mi?Arkadaşsak dertleşmeliyiz,birbizin içinide karartsak arkadaşlık bu değil mi.Banane diyorsak o zaman sadece çıkar ortağıyız.İstemeyen okumaz istemeyen cevap yazmaz.Canım arkadaşım derdin derdimdir,lütfen anlat.
kızlar yanlış anlamayın sakın, kendime yeni bir topik açmaya karar verdim sadece, siz aynı yolda devam edin, çok iyi gidiyorsunuz
rica ederim
merak ettim ilk ciktiginmi dogruymus baktinmi
canım denedım bes kıloluk suy aynı cıkartıyo ama benı farklı cıkartıyo.. ılk cıkardıgı dogru dıyorum cunku ıkıncı cıkarmasında sacma sapan sayılar cıkarıyo. Ve ben 70 kıloydum on kıloyu rahat verdım cunku yenı almıstım o on kıloyu.. Ama suan zerre kılo veremıyorum cok moralım bozuk cok. Bogazımı tutsamda spor yapsamda oynamıyo en fazla 59 oluyorum acayıp durdu kılo vermelerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?